Stres yapmamaya çalışıyorum ama ister istemez oluyor düşünmemeye çalışıyorum olcak mi fln diye bol bol su içiyorum çok faydası oluyormus benden 1 ay önce transfer olan bir hemşire var hastanede onunki tutmuş düşünme normal hayatına devam et kafanı başka şeylerle meşgul et dedi transferinde bile hiç yatmamış sadece ağır hareket etmedim dedi ama günlük rutinime devam ettim dedi inşallah hayırlısı ile bizde güzel haber alırızInşallah canim neler yapiosun bu surecte nasil ilerliyosun?
Ayy hadi insallah Yaa guzel haberler vermek nasip olsunStres yapmamaya çalışıyorum ama ister istemez oluyor düşünmemeye çalışıyorum olcak mi fln diye bol bol su içiyorum çok faydası oluyormus benden 1 ay önce transfer olan bir hemşire var hastanede onunki tutmuş düşünme normal hayatına devam et kafanı başka şeylerle meşgul et dedi transferinde bile hiç yatmamış sadece ağır hareket etmedim dedi ama günlük rutinime devam ettim dedi inşallah hayırlısı ile bizde güzel haber alırızSen neler yapıyorsun transferi oldun degil mi?
Evet canim kafan dagiliyor bi seyle ugrasinca katiliyorum sen yinede cok dikkatli hareket etmeye bakBenim doktorum aynı gün bile sıcak olmamak kaydıyla duş alabilirsin demiştii. Kahveye dikkat et , içmek istiyorsan 1 fincan türk kahvesi dedi. 3,4 gün sporuna ara ver dedi bu kadarBende çalışıyorum Pazartesi iş başı yine bakalım, bi yandan iyi oluyor koşturmacada insan unutuyor
aynen öyle bende temkinli gitmeye çalışıyorum, inşallah hepimiz pozitif haberimizi alırız haftayaEvet canim kafan dagiliyor bi seyle ugrasinca katiliyorum sen yinede cok dikkatli hareket etmeye bakemeklerimizin karsiligi sonunda maddi trafafini gectim manevide cok yipratici bi surec , bana 3-4 gun sonra denildi druma uyucam zaten aceleside yok nolacak. Spor agir isler yok aynen kahve zaten icmem oda sodun degil bakalim nasip Kismet
Bende 3 haziranda oldum canim Daha cok erken dusunup kafani karistirma hic normal hayatina bak tabi kendine dikkat ederekKızlar bir şey soracağım size. Ben 1.6.22 tarihinde 2 tane 3. Gün embriyosu transferi oldum. Bugün dayanamadım kan testi yaptım 2.43 çıktı. Sonradan yükselir mi yoksa negatif mi
Duphalac sanki hamilelere verilebiliyor Dr unuza sorup kullanın olmadı Sabah aç karna ılık su için bol bolHerkese mrb. Transfer haberleri geldikce ben de sizinle birlikte heyecanlaniyorum. Insallah pozitif testlerle dolar tasar burasi. 15 gun sonra benim de tedavi surecim baslayacak. Fakat bir konuda cok sikinti yasiyorum. Su an icerisinde demir olan bir takviye (3adet) ve biosteron (3 adet) aliyorum. Karnim inanilmaz sisti. Kabizlik ve siskinlik hat safhada. Biosteronda laktoz var sanirim. Bir hafta sonra estrofem (2 adet) baslayacagim, onda da laktoz var. Rezene, kayisi kurusu filan dikkat etsem de cozum olmadi. O kadar sisim ki, hareket edemiyorum. Tavsiyesi olan varsa memnun olurum.
Günde 1 dilim Ananas ve bol su 3 lt önermişti doktorum bana. Maalesef öncesinde iğnelerden dolayı oluyor özellikle yumurta toplamadan önceHerkese mrb. Transfer haberleri geldikce ben de sizinle birlikte heyecanlaniyorum. Insallah pozitif testlerle dolar tasar burasi. 15 gun sonra benim de tedavi surecim baslayacak. Fakat bir konuda cok sikinti yasiyorum. Su an icerisinde demir olan bir takviye (3adet) ve biosteron (3 adet) aliyorum. Karnim inanilmaz sisti. Kabizlik ve siskinlik hat safhada. Biosteronda laktoz var sanirim. Bir hafta sonra estrofem (2 adet) baslayacagim, onda da laktoz var. Rezene, kayisi kurusu filan dikkat etsem de cozum olmadi. O kadar sisim ki, hareket edemiyorum. Tavsiyesi olan varsa memnun olurum.
Bana yapıldı canısıSelam kızlar aranızda önceden histereskopi yaptıran var mı?
İlk günüm benim hastaneye iğne vurdurmya gidiyorumTransferin kacinci gunundesiniz kizlar Nasil gidiyor? Neler yapiyorsunuz ? Biraz sohbet edelim
Butun korkum o zaten. Daha tedaviye baslamadan boyleyim. Tedaviyle birlikte ne olacak hic bilmiyorum. Spor yapmaya calisiyorum. Stres ve ilac sevmiyor zaten bagirsaklarim. Kronik problemim, su an cok rahatsiz edici boyuttaGünde 1 dilim Ananas ve bol su 3 lt önermişti doktorum bana. Maalesef öncesinde iğnelerden dolayı oluyor özellikle yumurta toplamadan önce
Merhaba 2 defa oldum benSelam kızlar aranızda önceden histereskopi yaptıran var mı?
Ben kullandım. Eczane verdi canımProgestan dex kullanan var mı şimdi aldık da biz. İğnesini hastane veriyor demiş eczane böyle mi oldu sizde de
5. Gün transfer bugün kendimi dışarı attım:) çok iyi geldi kafa dağınıklığınıTransferin kacinci gunundesiniz kizlar Nasil gidiyor? Neler yapiyorsunuz ? Biraz sohbet edelim
Hayırlısıyla güzel haberler verirsin inşallah. Sonucunu ben de heyecanla bekliyorum canım5. Gün transfer bugün kendimi dışarı attım:) çok iyi geldi kafa dağınıklığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?