2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Evet ama isin ehli doktoruna bagli bu bence ... Bende kurtaj sonrasi bir daha hamile kalamadim hsg de goruldu yapisiklik tam iki kez ameliyat oldum sonra da tup bebek iste... Rabbim bi kolaylik verecektir sana cnm

İlk tedavimde benimde öyle oldu 5. Günde çok yAvaşladılar bakalım bu sefer neler olacak

Evet ama isin ehli doktoruna bagli bu bence ... Bende kurtaj sonrasi bir daha hamile kalamadim hsg de goruldu yapisiklik tam iki kez ameliyat oldum sonra da tup bebek iste... Rabbim bi kolaylik verecektir sana cnm
Ah insallah oyle bisey olmaz cnm zaten tekrar histereskopi vs surec uzarda uzar mental olarak zaten şu an asiri yorgunum işin bi de maddi kısmi var. Rabbim herkese kolayliklar versin.

Ah insallah oyle bisey olmaz cnm zaten tekrar histereskopi vs surec uzarda uzar mental olarak zaten şu an asiri yorgunum işin bi de maddi kısmi var. Rabbim herkese kolayliklar versin.
Cok iyi anliyorum seni cnm maddi ve manevi zorluklar.... Ama hepsi birer tecrübe deneyim...bizimde sinavimiz boyleymis kuzum nabalim

Cok iyi anlıyorum seni cnm. Evt pazartesi ama doktor bana ilaclari biraktirdi yani cok cok düsük bir ihtimal dedi. Şimdi nasıl sonlanacak onu düşünüyorum o da ayri bir stres.
Bende kimyasal gebelik geçiriyorum çarşamba ilaçları bıraktım lekelenmeler başlamıştı şimdi lekelenmede yok öyle bekliyorum kanama ne zaman başlayacak diye

Bende kimyasal gebelik geçiriyorum çarşamba ilaçları bıraktım lekelenmeler başlamıştı şimdi lekelenmede yok öyle bekliyorum kanama ne zaman başlayacak diye
Canim benim 5 gun sonra baslamisti kimyasal olan transferimde kanama. Hatta az olmustu kanamam normal adetime gore ama sonrasinda ultrason hsg falan bakildi bi kalinti gorulmemisti.

Kimyasalda ilacları bıraktıktan kısa bir süre sonra başliuor diye biliyorum. Rabbim sizin de yardimciniz olsun insallah kısa zamanda saglıkla evladiniza kavusursunuz

Hiç bilmiyordum yapışıklik konusunu Ağrımin şiddeti çok düşük. Ama ben regl ağrısı da yaşamam sadece belim ağrıyor . O yüzden doğru bir yönlendirme yapamıyorum .

Evet kuzum 5. Gün çift embriyoydu insallah ikisi de benimledir darısı sana olsun inşallah dualarim seninle habersiz bırakma bizi
Sagol kuzum seninle inşallah değerler çok güzel çünkü inşallah benimkide hayırlısıyla yükselmiştir duanı eksik etme ben 12 de kan vericem 2- 3 gibi anca sonuç alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…