- 15 Şubat 2022
- 305
- 489
- 23
Ederim tabi etmem mi herkese dua ediyorum burdakiSagol kuzum seninle inşallah değerler çok güzel çünküinşallah benimkide hayırlısıyla yükselmiştir duanı eksik etme ben 12 de kan vericem 2- 3 gibi anca sonuç alırım
İnşallah canm Allah razı olsun kucağımıza almayı nasip etsin inşallahEderim tabi etmem mi herkese dua ediyorum burdakiben inanıyorum sen de hayırlı haberler vereceksin bize
Çok sevindim canım Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallahBayramın ilk haberi benden gelsin canlar
9. Gün 351
11.Gün 828
Çok şükür bin şükür rabbime. Sıradaki guzel haberleri bekliyorum dört gözleRuhefza211 @Rabbi Hebli Mines Salihin ve bugün yarın tekrar kan verecek olanlar
Amin canm Allah hayırlı haberler almayı nasip etsinÇok sevindim canım Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallahbende kan verdim bekliyorum bayram gibi olsun herkese
Gayet güzel ben buradayım demiş hayırlı olsunNasıl sizce transfer 2 temmuz 5.gün embriyosu
İnşallah canım Rabbim hayırlısını versin şu bayram günü güzel haberler almayı nasip etsin hepimizeAmin canm Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin
İtmek icin aparati var :))O zaman kesin isteyeyim yaa 200$a 15 kutu alabilirim nerdeyserica etsem ilacin kutu resmini yollayabilir misiniz? Kayinvalideme atayim da getirsin o zaman. 200$lik kutuda 21 tane var ve 1 haftada bitiyor aylik 800$ da cok yani arabanin aylik odemesi bile o kadar degil
Maşallah çok güzel yükselmiş hayırlı olsunGünaydın arkadaşlar transfer günümle birlikte 13. gün kan sonucum nasıl sizce11. Değerimde 81.55 di
Allah razı olsun canım benimMaşallah çok güzel yükselmiş hayırlı olsun
Maşallah canm çok güzel yükşelmiş ben kendime düşük diyip üzülüyordum benimde 11.gün 90.08 di normalmiş demi inşallah benimkide hayırlısıyla yükselmiştirGünaydın arkadaşlar transfer günümle birlikte 13. gün kan sonucum nasıl sizce11. Değerimde 81.55 di
Evet asistanla konuştum sonuç çok iyi dediMaşallah canm çok güzel yükşelmiş ben kendime düşük diyip üzülüyordum benimde 11.gün 90.08 di normalmiş demi inşallah benimkide hayırlısıyla yükselmiştir
Sonraki yükselişe bak canım canını da hiç sıkma ne kadar yükseldiği önemliEvet asistanla konuştum sonuç çok iyi dedidoktorumla konuşup tekrar dönüş yapıcak bakalım o ne söyleyecek seninde yükselmiştir inanıyorum hayırlı haberlerini bekliyorum
Ooo çok iyi canısı sanırım senin minik bir kaç gün geç tutunmuş yavrum ya hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla ilerlesinGünaydın arkadaşlar transfer günümle birlikte 13. gün kan sonucum nasıl sizce11. Değerimde 81.55 di
Maşallah kuzumEvet asistanla konuştum sonuç çok iyi dedidoktorumla konuşup tekrar dönüş yapıcak bakalım o ne söyleyecek seninde yükselmiştir inanıyorum hayırlı haberlerini bekliyorum
Ben bir önceden vermiştim kanı canım Ama çok şükür ki tutunmuş miniğim banaOoo çok iyi canısı sanırım senin minik bir kaç gün geç tutunmuş yavrum ya hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla ilerlesin
Pozitif alan herkese hayırlı olsun diyorum ve bayramımız mübarek olsun
Evet herşeyin bi sırası var Rabbim inşallah o günleri de gösterir o duyguyuda yaşatır bizlere ne zorluklarla karşılaşıyoruzz meyvelerini de alırız inşallah Allah’ın izniyleMaşallah kuzumAyy inşallah canm yaa gerçekten pozitifi görücünce bitmiyormuş sonrada kalp atışını beklicez miniğimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?