2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

İtmek icin aparati var :))

Eklentiler

• IMG_20220709_094814.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 35
Günaydın arkadaşlar transfer günümle birlikte 13. gün kan sonucum nasıl sizce 11. Değerimde 81.55 di
Maşallah canm çok güzel yükşelmiş ben kendime düşük diyip üzülüyordum benimde 11.gün 90.08 di normalmiş demi inşallah benimkide hayırlısıyla yükselmiştir

Maşallah canm çok güzel yükşelmiş ben kendime düşük diyip üzülüyordum benimde 11.gün 90.08 di normalmiş demi inşallah benimkide hayırlısıyla yükselmiştir
Evet asistanla konuştum sonuç çok iyi dedi doktorumla konuşup tekrar dönüş yapıcak bakalım o ne söyleyecek seninde yükselmiştir inanıyorum hayırlı haberlerini bekliyorum

Evet asistanla konuştum sonuç çok iyi dedi doktorumla konuşup tekrar dönüş yapıcak bakalım o ne söyleyecek seninde yükselmiştir inanıyorum hayırlı haberlerini bekliyorum
Sonraki yükselişe bak canım canını da hiç sıkma ne kadar yükseldiği önemli

Günaydın arkadaşlar transfer günümle birlikte 13. gün kan sonucum nasıl sizce 11. Değerimde 81.55 di
Ooo çok iyi canısı sanırım senin minik bir kaç gün geç tutunmuş yavrum ya hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla ilerlesin
Pozitif alan herkese hayırlı olsun diyorum ve bayramımız mübarek olsun

Maşallah kuzum Ayy inşallah canm yaa gerçekten pozitifi görücünce bitmiyormuş sonrada kalp atışını beklicez miniğimizin

Ben bir önceden vermiştim kanı canım Ama çok şükür ki tutunmuş miniğim bana Allah razı olsun kuzummm Allahım bu duyguyu hakeden isteyen herkese versin inşallah

Maşallah kuzum Ayy inşallah canm yaa gerçekten pozitifi görücünce bitmiyormuş sonrada kalp atışını beklicez miniğimizin
Evet herşeyin bi sırası var Rabbim inşallah o günleri de gösterir o duyguyuda yaşatır bizlere ne zorluklarla karşılaşıyoruzz meyvelerini de alırız inşallah Allah’ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…