2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ayyyy inşallah canım Rabbim bu duyguyu doya doya yaşamayı nasip etsin bizlere
Amin amin ben 5. Haftanın içindeyim keseyi gördük henüz bebeği göremedik ama perşembe gününe randevu aldım inşallah bebeğimi görürürüm kalp atışını duyarım

Amin amin ben 5. Haftanın içindeyim keseyi gördük henüz bebeği göremedik ama perşembe gününe randevu aldım inşallah bebeğimi görürürüm kalp atışını duyarım
Oyyyy maşallah Allahım güzel gönlüne göre versin inşallah 6 haftada kalp duyuluyor diyorlar ama Allah’ın izniyle miniğinin kalp atışını da duyarsın çok dua ediyorum buradaki herkese Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah ne cefalar çekiyoruz bu yolda Rabbim bizlere bağışlasın meleklerimizi inşallah

Evet bizi en iyi bizler anlarız Allahımmm çektiğimiz cefanın sefasını sürmeyi nasip etsin hepimize inşallah

Kurban bayramınız mübarek olsun kızlar
Canım yolksac da görünmedi mi benim 5+2 deyyken görüldü kese ve içindeki yolk sac ucundada bebek var dedi doktor yolksax kesenin dolu oldugunu gösteriyor dedi

Evet bizi en iyi bizler anlarız Allahımmm çektiğimiz cefanın sefasını sürmeyi nasip etsin hepimize inşallah
Aminnn canım aminnnn inşallah Rabbim büyük Gönlünü ferah tut güzel düşün güzel şeyler olsun moral bozukluluğu iyi bişey değil Güzel haberler alırsın inşallah duacınım

Canım yolksac da görünmedi mi benim 5+2 deyyken görüldü kese ve içindeki yolk sac ucundada bebek var dedi doktor yolksax kesenin dolu oldugunu gösteriyor dedi
Yok canım ben baktırdığım da alttan baktırmadım üstten dr zorla görmeye çalıştı zaten 4haftalık 6 günlüktü

Aminnn canım aminnnn inşallah Rabbim büyük Gönlünü ferah tut güzel düşün güzel şeyler olsun moral bozukluluğu iyi bişey değil Güzel haberler alırsın inşallah duacınım
Allah razı olsun bende burada ki herkese dua ediyorum şu mübarek günde hakeden tüm annelere rabbim bu duyguyu yaşatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…