- 30 Haziran 2022
- 1.602
- 1.322
- 83
- 27
Aynen öyle canm sabrın sonu selamet inşallah Rabbim büyükEvet herşeyin bi sırası var Rabbim inşallah o günleri de gösterir o duyguyuda yaşatır bizlere ne zorluklarla karşılaşıyoruzz meyvelerini de alırız inşallah Allah’ın izniyle
Öyle canım benim seninde güzel haberlerini bekliyorum hadi bakalım bayram güzel haberler getirsin bizeAynen öyle canm sabrın sonu selamet inşallah Rabbim büyük
İnşallah canm Allah razı olsun heyecanla bekliyorum bendeÖyle canım benim seninde güzel haberlerini bekliyorum hadi bakalım bayram güzel haberler getirsin bizeBen inanıyorum ama senin de değerlerin çok güzel artmış olucak
2 3 saate çıkar demişlerdi bana çok erken çıktı sanırım bayramın ilk günü diye acillerde yoğunluk yoktuİnşallah canm Allah razı olsun heyecanla bekliyorum bende
İnşallah canm ya hemen çıksın benimkide ben bi saate gidicem daha 12 de vericem sonuç için nasıl beklerim bilmem2 3 saate çıkar demişlerdi bana çok erken çıktı sanırım bayramın ilk günü diye acillerde yoğunluk yoktu
Bunu bende kullandım tam bi eziyetİtmek icin aparati var :))
Güzel yükselmiş ben 14. Günümde 444 idi sizinde öyle olur :) güzel güzel yükselsin inşallahGünaydın arkadaşlar transfer günümle birlikte 13. gün kan sonucum nasıl sizce11. Değerimde 81.55 di
Ayyyy inşallah canım Rabbim bu duyguyu doya doya yaşamayı nasip etsin bizlereGüzel yükselmiş ben 14. Günümde 444 idi sizinde öyle olur :) güzel güzel yükselsin inşallah
Gönlünü ferah tut çokça dua et ben her dakika dua ettim halada ediyorumİnşallah canm ya hemen çıksın benimkide ben bi saate gidicem daha 12 de vericem sonuç için nasıl beklerim bilmem
Amin amin ben 5. Haftanın içindeyim keseyi gördük henüz bebeği göremedik ama perşembe gününe randevu aldım inşallah bebeğimi görürürüm kalp atışını duyarımAyyyy inşallah canım Rabbim bu duyguyu doya doya yaşamayı nasip etsin bizlere
Oyyyy maşallah Allahım güzel gönlüne göre versin inşallahAmin amin ben 5. Haftanın içindeyim keseyi gördük henüz bebeği göremedik ama perşembe gününe randevu aldım inşallah bebeğimi görürürüm kalp atışını duyarım
Evet bizi en iyi bizler anlarızOyyyy maşallah Allahım güzel gönlüne göre versin inşallah6 haftada kalp duyuluyor diyorlar ama Allah’ın izniyle miniğinin kalp atışını da duyarsın çok dua ediyorum buradaki herkese Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah ne cefalar çekiyoruz bu yolda Rabbim bizlere bağışlasın meleklerimizi inşallah
Kurban bayramınız mübarek olsun kızlar
Canım yolksac da görünmedi mi benim 5+2 deyyken görüldü kese ve içindeki yolk sac ucundada bebek var dedi doktor yolksax kesenin dolu oldugunu gösteriyor dediAmin amin ben 5. Haftanın içindeyim keseyi gördük henüz bebeği göremedik ama perşembe gününe randevu aldım inşallah bebeğimi görürürüm kalp atışını duyarım
Aminnn canım aminnnn inşallah Rabbim büyükEvet bizi en iyi bizler anlarızAllahımmm çektiğimiz cefanın sefasını sürmeyi nasip etsin hepimize inşallah
Amin canm Allah razı olsun VarolGönlünü ferah tut çokça dua et ben her dakika dua ettim halada ediyorumsanada çok dua edicem inşallah güzel haberlerle gelirsin
Yok canım ben baktırdığım da alttan baktırmadım üstten dr zorla görmeye çalıştı zaten 4haftalık 6 günlüktüCanım yolksac da görünmedi mi benim 5+2 deyyken görüldü kese ve içindeki yolk sac ucundada bebek var dedi doktor yolksax kesenin dolu oldugunu gösteriyor dedi
Allah razı olsun bende burada ki herkese dua ediyorum şu mübarek günde hakeden tüm annelere rabbim bu duyguyu yaşatsınAminnn canım aminnnn inşallah Rabbim büyükGönlünü ferah tut güzel düşün güzel şeyler olsun moral bozukluluğu iyi bişey değil Güzel haberler alırsın inşallah duacınım
Aminnnn canımmmm inşallahAllah razı olsun bende burada ki herkese dua ediyorum şu mübarek günde hakeden tüm annelere rabbim bu duyguyu yaşatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?