Hayırlı bayramlar canım Allah razı olsunHerkesin bayramı mübarek olsun, pozitif olanların sağlıkla ilerlesin, negatif olanlara da Allah çok bekletmeden nasip etsin inşallah
Hmm anladm canm daha küçükmüş inş görürsn bir an önceYok canım ben baktırdığım da alttan baktırmadım üstten dr zorla görmeye çalıştı zaten 4haftalık 6 günlüktü
Yanma değilde sanki kuruluk oldu bende yaKızlar bu arada fitil kullananlar o bölgenizde yanma gibi hassasiyet hissedoyir musunuz
Amin inşallah Allah razı olsun Rabbim herkese iyilik güzellik versin inşallahIyi bayramlar herkese ,Rabbim bu güzel günün yüzü suyu hürmetine güzel haberler almayı nasip etsin insallah
Bazen yanma bazen kuruluk afedersin bazen kemiğinde ağrı artık fitili uygulayamacak duruma geldim ama sabır diyorum miniğim için değerKızlar bu arada fitil kullananlar o bölgenizde yanma gibi hassasiyet hissedoyir musunuz
Ayyy cok sevindim canım hayırlı uğurlu olsunGünaydın arkadaşlar transfer günümle birlikte 13. gün kan sonucum nasıl sizce11. Değerimde 81.55 di
Ben transfer ertesinden itibaren kasik agrisi cektim. Cekerken cektigim icin korktum, bazi gunler hic agrim olmadi o zaman agrim niye yok diye korktum. 9. Gun kahverengi lekem oldu ondan korktum ondan once herkeste bir yerlesme lekelenmesi oluyordu ben de niye olmadi diye korktum. Yani anlayacagin olan da korkutuyor olmayan da. O yuzden asiri olmayan hersey de sakin kalmaya calisiyorum. Stres olmak vucuttaki koryizon seviyesini yukseltiyir kortizolde suan insallah karnimizdaysa hizli hizli organlarini gelistitmeye calisan yavrumuza cok zarar veriyor. O yuzden stres olmaya baslayinca kendimi sakinlestirmekten daha iyi yapabilecegimiz birsey yokYok bende sizler gibi 9.günümdeyim ve poizitifi aldım hayırlsıyla ama bu ağrılar beni bi nebze korkuttu
Allah razı olsun canım ilk güzel haber senden 2. Haber benden bakalım sıraAyyy cok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun
Ayy hadi bakalım bi bayram müjdesi de ondan gelsin
Kızlar merhaba ben 12 de kan verdim birazdan sonuç alacağım 2 saati bulur sonuç dediler bilerek geç olsun çıkmış olsun dedim inşallah haberler güzeldir
İnşallah canımAyy hadi bakalım bi bayram müjdesi de ondan gelsin
Güzel haberler alıcaksın inşallah canımKızlar merhaba ben 12 de kan verdim birazdan sonuç alacağım 2 saati bulur sonuç dediler bilerek geç olsun çıkmış olsun dedim inşallah haberler güzeldir
Canim ben aparatla itiyorum fitili. Yanma degil de fitili salar salmaz minik kramplar basliyor sanki fitilin cozulmesini an be an hissediyorum. O yuzden gece mesela fitili koyunca hemen uyuyorum bi sure o kramplarin dinmesini beklemem gerekiyor.Kızlar bu arada fitil kullananlar o bölgenizde yanma gibi hassasiyet hissedoyir musunuz
Canim aile hekimin uzman degilsr yazamiyor bu ilaclari. Belki ondan yazmamistir. Ben de eczacidan ogrenmistim. Ilk birkac kutuyu aldiktan sonra parayls. Sonra aile hekimime gittim, benim ki uzmanmis yazabiliyirmus, yazdi sagolsun.Evet ben bu ilaclarin yazdirildigini ilk yazildiktan sonra ogrendim ikinciye gittgimde recetemi alip aile hekimine gittim yazmadi, o ara hekimimi degistirdim ama tarihleri varmis geçiş tarihi gelene kdr ilac alma zamanimiz geldi yinr parayla aldik. Haftaici gecis tamamlandi bu defa yeni aile hekimim yazdi devlet vermedi daha günü dolmamis onceki recetenin yine parayla aldik zaten surada kaldi 3 hafta bir kere daha alicam muhtemelen yeter ya parasiyla alirim dedim.
Nedir bu insanlara zulüm neler çekiyoruz birde ugrastigimiz şeylere bak
Reglinin ilk gununen hesapla, hafta hesabi son reglin ilk gunune gore yapiliyor10 hafta mı şu an daha ben 4 hafta bile sayılmıyorum herhalde değil mi hesaplamayı da bilmiyorum da önümde koskoca 1,5 ay mı var
Bana da transfer sirasinda foto vermediler ama embriyomunkini verdiler. 6. Gun embriyosuydu benim ki ucundan hafif patlamis falan o kadar degisik hissetiriyir ki bakinca. Cok sansliyiz bir yandan da, insanlarin arafa kaynayan hamilelik baslangiclari oluyor bizse insallah pozitif oldugunda her gununu biliyoruz yavrumuzun. Gelisiminin her asamasini. Boyle bakinca buyuk nimetEvet canm o mükemmel bir andı ve asla silinmeyecekyerleştirme anını değil canm direk embriyonun fotoğrafını verdiler bana 8 hücreli sayılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?