- 6 Eylül 2019
- 769
- 1.000
- 113
Estrofem ben gunde iki kullaniyorum. Onun disinda transferden 7 gun sonra ve 2. Kan testi gunu (yani bugun) tekrardan e2 yani estrogen seviyesine bakmak istedi doktor ona gore estrofemi ya kesicek ya arttiricak ya da aynen devam ettiricek. Burada ilaclar Turkiyeye gore minimum seviyede kullandirilmaya calisiliyor. O yuzden ara ara kan testi ile check ediyor doktor.Tedavinin en başından beri veriyorum canım değerim düşük oldugu için estrofem kullanıyorum günde 8 tablet. Sizden bugüne kadar istememeleri ilginçorda uygulama farklı demekki.
Yaa ne güzelmiş.keşke burda da öyle olsa İlaç çuvalı gibi hissediyorum kendimiEstrofem ben gunde iki kullaniyorum. Onun disinda transferden 7 gun sonra ve 2. Kan testi gunu (yani bugun) tekrardan e2 yani estrogen seviyesine bakmak istedi doktor ona gore estrofemi ya kesicek ya arttiricak ya da aynen devam ettiricek. Burada ilaclar Turkiyeye gore minimum seviyede kullandirilmaya calisiliyor. O yuzden ara ara kan testi ile check ediyor doktor.
Kendinize bir şans daha vermek istemez misiniz ?Merhaba herkese;
Grubu 30 haziran 3.gün tek embriyo transferim olduğundan beri takip ediyorum, ama üye olmayı tercih etmemiştim. Öncelikle pozitif gören arkadaşlar Allah bebişlerinizi inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Negatif gören arkadaşlar ise dilediğiniz zamanda inşallah pozitifi görmek sizlere de nasip olsun.
İzninizle size kendimden bahsetmek istiyorum biraz.
Ben 43 yaşındayım ve 2000 yılından beri endometriozis hastasıyım. 5.5 cmlik çikolata kistimin açık ameliyatla alınması gerekmişti o dönem. 32 yaşında evlendim. Ne yalan söyleyeyim hiç bi zaman annelik hayalim yoktu. Evlenince de çok hevesli değildim. Bundan 3 yıl önce en yakın arkadaşımın ikizleri oldu. Ve inanılmaz imrendim ve anne olmak istedim. Doktora gittiğimizde; tüplerimin tıkalı olduğunu öğrendik, zaten amh'ım yerlerdeydi. Antalya Memorial'da tedaviye başladık. Havuz sistemi uygulandı. İlk opuda sonuç boş çıktı, 2.de tek embriyo donduruldu. 3.de 2 embriyo beraber donduruldu. Ama laparoskopi olmam gerekiyordu. Doktorum karnımın içinin bomba atılmış gibi olduğunu söyledi. 1 tüpüm alındı diğeri yapışıklıktan dolayı alınamadı. İyileşme süreci falan derken 2 ocak 2021 iki embriyo transferi oldum. Pozitif ilerledi ama kese boş çıktı. Kürtaj olmak zorunda kaldım. Bu beni bayaa beklemediğim kadar sarstı ve uzun süre kendimi hazır hissetmedim son embriyo transferine. Son 6 aydır da kistlerimi baskılayamadığımızdan hep erteledik. Haziran'da her şey uygundu transfer olduk. Bugün test günümdü sonucum negatif. Allah'tan hep hayırlısını istemiştik sürece başlarken hayırlısı buymuş bizim için diyoruz.
Kusura bakmayın kafanızı şişirdim
Aslında üye olma amacım; elimde kalan ilaçları ücretsiz göndermek ihtiyacı olanlara. Çünkü her şey gibi tüp bebek tedavisi de korkunç pahalı biliyorum. Çok bişi kalmadı ama belki işine yarayan olur diye fotoğraf da atıyorum.Estroferm'in yanındaki iki şişe Prolutex. Mesaj atabilirsiniz. Ben Fethiye'de oturuyorum bana en yakın lokasyondaki arkadaşlara ödemeli gönderebilirim isteyen olursa.
Hepinize sağlıklı, mutlu, umutlu günler dilerim.
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallahValla saglikla hayirla geldikten sonra hic hayir demem ikizlereyasim oldu 32, 5 bucuk senedir deniyoruz bu 4. deneme zaten
Yok sadece beta HCG istediler bendenBenden ikinci kan testiyle birlikte estradiol da istendi. Ama sonucum daha cikmamis. Hemsire sonuca gore ilaclarinda degisiklik yapabiliriz dedi. Kizlar siz de e2 testi verdiniz mi?
Kefir iç günlük tursu ye probiyotik var yaAsla süt sevmeyen ben annemin zoruyla bebişler için içmeye başladım ceviz vs gibi devam ediyorum bakalım tavsiye edebileceğin birşey varmı peki canım besin olarak
Kuzu bksana hepimize öle tarihler verdilerM MucizesinibekliyorRabbi Hebli Mines Salihin günaydın kızlar ben randevu için pazartesiyi beklerken taaa 27 temmuza verdiler nasıl geçecek zaman
Evet ama ben bu hafta bekliyordum bi umut ilaçlar azalır diyordum aynen devam et uzun bi süre devam edilecek ilaçlara herkes ediyor dediKuzu bksana hepimize öle tarihler verdiler
Inşallah şuan tek derim o doktor da demiyor ki su gün gel yada bidaha kan ver anlamiyorum bu doktoruHer 2 günde bir iki katına çıkmış zaten canım canını boşuna sıkıyorsun. Sende biz pozitif alanlar gibisin içini ferah tut o konuda. Şimdi önümüzde kese ve kalp atışı var ona odaklan ve dua et inşallah onlarıda görüp dahada rahatlayacaz
İçinin rahat etmesi için iki gün sonra sen kan ver yüksekişe bakInşallah şuan tek derim o doktor da demiyor ki su gün gel yada bidaha kan ver anlamiyorum bu doktoru
İyi olsunlar da bekleriz napalım canımEvet ama ben bu hafta bekliyordum bi umut ilaçlar azalır diyordum aynen devam et uzun bi süre devam edilecek ilaçlara herkes ediyor dediçok uzak bi tarih değil mi dedim hayır şimdi daha çok küçük o zamana tam belli olur dedi nasıl geçecek 14 gün yaa
Hadi bakalım canım güzel haberlerle dönBugün 11:30 da kadın doğum hocamızla ilk randevumuz var. Geçen hafta kalp atışı duyduk kendisini gördük çok şükür inşallah hayırlı ve sağlıklı haberleri alırızuyku tutmuyor heyecandaaaann
Öyle canm yapacak bir şey yok sen bu pozitifi öğrendikten sonra yatıyormusun köye gidip geldin nasıl yaptın bizimkiler evi bile süpürme diyorlar izin vermiyorlar bu kadarı da doğru mu kiİyi olsunlar da bekleriz napalım canım
Ah kuzu birde bana sor o sabrıRabbi Hebli Mines Salihin ne sabırlısınız ikinizde ben olsam çatlarım banada diğer haftaya verirmiş bide
Köyde bn iş bcermm zaten bekarken köy bahçe bilmiyodumki gidiyorum yemek temizlik anca ama bu kez herşeye elimi attırmadılar bn ayakta dolandım uzandım gezdim hatta sünnet düğününe falan gttim tedavi sürecinde olduğumu bildikleri için temizlik falan kayınvalidem yaptı 5 6 kapı bayram ziyaretine bile dolandım valla. Elim karnımda salavat okudum miniğime rabbim korusun diye .pozitif den önce de düğüne pikniğe konsere gitmiştimÖyle canm yapacak bir şey yok sen bu pozitifi öğrendikten sonra yatıyormusun köye gidip geldin nasıl yaptın bizimkiler evi bile süpürme diyorlar izin vermiyorlar bu kadarı da doğru mu ki
Ya benim doktorum çok önermedi neden acabaBen kabak çekirdeğide tüketiyorum çinko deposuymuş doktorumda demişti tüketebilirsin diye bebeğe ve anneye faydası baya varmış canım
Kızlar minnoşların tadını çıkaralım ya hele sakinAh kuzu birde bana sor o sabrı
Kuzu bnmkide öle yemeğe içmeye çok karışmadı. İnternetten faydalı yiycklere içcklere bakıp yol aldımYa benim doktorum çok önermedi neden acaba
Dün bende öyle şok oldum bu hafta çağırır diye bekliyordum 26 deyince şok oldum erken geleyim dedim hatta kabul etmediM MucizesinibekliyorRabbi Hebli Mines Salihin günaydın kızlar ben randevu için pazartesiyi beklerken taaa 27 temmuza verdiler nasıl geçecek zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?