- 30 Haziran 2022
- 1.602
- 1.322
- 83
- 27
sabrın sonu selamet olsun inşallahBana iki hafta sonra direk kalp atışı dedi kuzu ya kese için geleyim dedim kabul etmedi çok küçükler henüz o zaman daha net olur herşey dedi senin için stresten uzak dur kafana takma anı yaşa dedi bakalım sabır sabır nereye kadar
Canım içi hep beraber sağlıkla ilerletip kucağımıza alalım inşKuzucum okuyamadım geçmiş mesajları giremedim bir kaç gündür hamilesin tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallah sağlıkla herşey ilerlesin çooook sevindimmm
Hmm belli banada diğer hafta der ama inşallah demez zaman geçmez kii23 temmuza da bna gel dedi
Ay inşallah orası öyle tabi deS
sabrın sonu selamet olsun inşallahbu kadar bekledik birazcık daha bekleriz sonu güzellik olsunda ben bayramın ilk günü ikinci kanı verdim Çarşamba ara randevu için dedi bakalım çatlamadan randevuya yetişecekmiyim
26 sıda benim daha çok var23 temmuza da bna gel dedi
Minnoiları güzelce besleyip kontrole gtcz kuzum26 sıda benim daha çok var
Asla süt sevmeyen ben annemin zoruyla bebişler için içmeye başladım ceviz vs gibi devam ediyorum bakalım tavsiye edebileceğin birşey varmı peki canım besin olarakMinnoiları güzelce besleyip kontrole gtcz kuzum
26 sıda benim daha çok var
Ya maşallah ne güzel yükselmiş istermisin bölünüp tek yumurta ikizi olsunlar ilk değerinde yüksekmiş canm Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlar sonunda ikinci kan degerim geldi binlerce sukurler olsun. 14. Gun degerim 915di (3. Gun tek embryo), 18. Gun degeri 5963 geldi. 25 Temmuza da ultrasound icin randevu verdi hemsire. Degerler cok iyi dedi fazla yuksek degil mi dedim bizim icin onemli olan artis ve guzelce artmis dedi. Ama aklima ikiz ihtimali gelmiyor degil, gerci tek embryo konuldu ama
Ben de öyle! Dediğin gibi hepimiz yoldaşız ama aynı ilerleme olması tam destek olacak! Her level atlamada aynı anda çok sevinelim inşallahMutlu oldum sonunda kendime bir yoldaş buldumgerçi hepimiz yoldaşız ama tam benzeyen yoldaş buldum rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah hayırlısıyla birbirimize müjdelerimizi yada senin deyiminle level atlamamızın haberini verelim inşallah
Amin inşallah Allah yüzümüzü güldürsün canmBen de öyle! Dediğin gibi hepimiz yoldaşız ama aynı ilerleme olması tam destek olacak! Her level atlamada aynı anda çok sevinelim inşallahbenim hemşiremde yazdı yarın ptesi günü ve saati için konuşalım dedi. perinatologa da ptesi 3.30 a aldım randevu. yıllık iznimi de aldım 2 hafta, bakalım temmuz neler gösterecek
Valla saglikla hayirla geldikten sonra hic hayir demem ikizlereYa maşallah ne güzel yükselmiş istermisin bölünüp tek yumurta ikizi olsunlar ilk değerinde yüksekmiş canm Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Tatlim sevmiyorsan hic zorlama sütü çünkü çok da faydalı değil aslında. Onun yerine yoğurt, ayran, kefir çok daha faydalı hem kabızlık oluşmaması için de faydalı.Asla süt sevmeyen ben annemin zoruyla bebişler için içmeye başladım ceviz vs gibi devam ediyorum bakalım tavsiye edebileceğin birşey varmı peki canım besin olarak
Çok sevindim dokunmamasına. Bakalım bu gece kaç saat uyuyacağız. Yarın kontrolüm var, her şeyi soracağım doktora.Ben de uyanamadım 11 saat uyumuşum hâlâ uykum var. Yok çok şükür bişey olmadı o farklı bi durumdan olmuş muhtemelen
Her 2 günde bir iki katına çıkmış zaten canım canını boşuna sıkıyorsun. Sende biz pozitif alanlar gibisin içini ferah tut o konuda. Şimdi önümüzde kese ve kalp atışı var ona odaklan ve dua et inşallah onlarıda görüp dahada rahatlayacaz8. Gun 43 14. Gun 521
Tedavinin en başından beri veriyorum canım değerim düşük oldugu için estrofem kullanıyorum günde 8 tablet. Sizden bugüne kadar istememeleri ilginçBenden ikinci kan testiyle birlikte estradiol da istendi. Ama sonucum daha cikmamis. Hemsire sonuca gore ilaclarinda degisiklik yapabiliriz dedi. Kizlar siz de e2 testi verdiniz mi?
Ben kabak çekirdeğide tüketiyorum çinko deposuymuş doktorumda demişti tüketebilirsin diye bebeğe ve anneye faydası baya varmış canımAsla süt sevmeyen ben annemin zoruyla bebişler için içmeye başladım ceviz vs gibi devam ediyorum bakalım tavsiye edebileceğin birşey varmı peki canım besin olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?