- 30 Haziran 2022
- 1.602
- 1.322
- 83
- 27
Ayy kuzum hayırlı haberler alırız inşallah sabrın sonu selamet olsun ne diyelim mecbur bekliyeceğizAh kuzu birde bana sor o sabrı
Anladım canm ben pozitiften sonra yeni yeni kahvaltı hazırlıyorum bulaşık yıkıyorum o kadar herşeyi yemeği bile eşim ve kayınvalidem yapıyor transferden beri evin içinde gezinip oturup uzanıyorum bayramda sadece hastaneye kan vermeye gitiimKöyde bn iş bcermm zaten bekarken köy bahçe bilmiyodumki gidiyorum yemek temizlik anca ama bu kez herşeye elimi attırmadılar bn ayakta dolandım uzandım gezdim hatta sünnet düğününe falan gttim tedavi sürecinde olduğumu bildikleri için temizlik falan kayınvalidem yaptı 5 6 kapı bayram ziyaretine bile dolandım valla. Elim karnımda salavat okudum miniğime rabbim korusun diye .pozitif den önce de düğüne pikniğe konsere gitmiştim
Allah ima şükürler olsun tabiki o bambaşka birşeyKızlar minnoşların tadını çıkaralım ya hele sakin
Aynen öyle ben sizlerden sonra gideceğim kesin çatlarımDün bende öyle şok oldum bu hafta çağırır diye bekliyordum 26 deyince şok oldum erken geleyim dedim hatta kabul etmediçok beklemeli süreç birini atlatıyoruz diğeri başlıyor hayırlısı olsun kuzum ya bebişler sağlıklı olsun bizimle olsunlar yeter bir şekilde gecmesede zaman geçiyor
Aynen öyle ben sizlerden sonra gideceğim kesin çatlarım
Valla doktorum normal hayata devam dedi işede git dedi . bn işe gitmedim . ama çok dikkat etmek ve sürekli dinlenerek gezdim temizlik de eşim süpürdü sildi ben toz WC banyo falan bi yapıp bi dinlndim yemeğimi yavaş yavaş hep BN yaptım artık kalk kız yürüyüşe çık kısa aralıklarlaAyy kuzum hayırlı haberler alırız inşallah sabrın sonu selamet olsun ne diyelim mecbur bekliyeceğiz
Anladım canm ben pozitiften sonra yeni yeni kahvaltı hazırlıyorum bulaşık yıkıyorum o kadar herşeyi yemeği bile eşim ve kayınvalidem yapıyor transferden beri evin içinde gezinip oturup uzanıyorum bayramda sadece hastaneye kan vermeye gitiimsıkıldım artık bi yandanda korkuyorum ondan sordum
Ya benim doktorum çok önermedi neden acaba
Ya bi çoğu internette yazıyor zaten bende günlük bir avuç abartmadan kabak çekirdeği ve yine ayriyeten karışık fındık badem ceviz kaju yiyorum miniğim büyüsün annesine tutunsun diye sütü yoğurdu eti kuru baklagilleri eksik etmeyin benim doktorum önermişti çok acı baharat ekşide yeme demiştiKuzu bnmkide öle yemeğe içmeye çok karışmadı. İnternetten faydalı yiycklere içcklere bakıp yol aldım
İçin rahat edecekse 2 gün sonra tekrar kan ver canımInşallah şuan tek derim o doktor da demiyor ki su gün gel yada bidaha kan ver anlamiyorum bu doktoru
Valla doktorum normal hayata devam dedi işede git dedi . bn işe gitmedim . ama çok dikkat etmek ve sürekli dinlenerek gezdim temizlik de eşim süpürdü sildi ben toz WC banyo falan bi yapıp bi dinlndim yemeğimi yavaş yavaş hep BN yaptım artık kalk kız yürüyüşe çık kısa aralıklarla
E cnm hpmz görsek daha rahat olcz :)Allah ima şükürler olsun tabiki o bambaşka birşeyelim sürekli karnıma gidiyor konuşuyorum yavrularımla görsem daha rahat olurdum tabi ama nasip
Bilmiyorum ki her doktorun farklı düşünceleri var demekki internette de baktım faydası var diyorlar. Tabi sen doktorun ne dediyse onu uygula canımYa benim doktorum çok önermedi neden acaba
Aynen canımYa bi çoğu internette yazıyor zaten bende günlük bir avuç abartmadan kabak çekirdeği ve yine ayriyeten karışık fındık badem ceviz kaju yiyorum miniğim büyüsün annesine tutunsun diye sütü yoğurdu eti kuru baklagilleri eksik etmeyin benim doktorum önermişti çok acı baharat ekşide yeme demişti
Onu hiç sorma transfer in 7 . günü çamaşırlığa serrkn teli cıktı bi ton mal sermişim bn unutup herkül gibi o ağırlığı elimde dizimle destkleyrek tutup teli takmaya uğraştım biraz bian napıyon aysun dedim öle bırakıp hmn uzandum çok korkmştum o zamanBırakmıyorlar ki bende lavabo felan yıkadım 1 normal 2 banyolu lavabo onları temizledim kahvaltı hazırlıyorum sadece yemek 1-2 defa yaptım bide evim 5 oda canm bütün evi dolanıyorum bir iki tur yeter diyorum çamaşır serdim balkonda kurutmalığa 2 defa o kadar korkuyorum bişey de olursa vicdan azabı çekerim diye
Rabbim en kısa zamanda umudunu karnına süprzle kondrsın canım amin aminMerhaba Dostlar. Günlerdir sizi sessiz sakin takip edip içimi ferahlatmaya çalışıyordum. ç Pandemiden önce hem kontrol hem de var olduğunu düşündüğüm çikolata kistlerim için Ankara'da tvlere çıkan meşhur bir doktora gitmiştim. Maalesef çok az ilgilenildim ve yapmam gerekenler hiç söylenmedi. Pandemi de çıkınca üstüne yattım. Sonra geçen yaz bir arkadaşımın tavsiyesi ile başka bir doktora gittim.
Daha önce sana hemen bebek yapmanı söylemediler mi dedi yıkıldım tabibiz pandemi falan diye öteliyordık. 6 ay falan doğal döngüde bekledik. Olmayınca rahim filmi vs ilerledik ve tüplerin tıkalı olunca direkt tüp bebeğe yöneldik. Ocak Şubat aylarında opu ve 1 tane 2. Kalite taze transferim yapıldı. Doktorum demişti ama bunda şansımız düşük beklentiye girme diye. Dediği gibi de oldu. Çrş transfer oldum CMT gece kanama oldu iğne fln kar etmedi kıpırdadıkça kanama oldu ve test bile yaptırmadım. Adetten Sonra kistlerim baskılamak için için uzun protokol izlendi.
Rahim kalınlaşması çok iyi, emriyo çözüldü ve çok iyi her şey yolunda %75le gidiyoruz dedi hem embriyolog hem doktorum. 1 temmuzda da 1. Kalite tek embriyo transferimiz yapıldı.
Günlük 3 Estrofem ve 3 progestan 3günde bir de proluton oldum. Tam regl agrısı gibi kasık ve bel ağrım oldu ama iğneler kanamayı önledi sanırım. 8 günde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Umudum gitti tabi. Bu sabah da HCG test verdim ve maalesef 0.6 çıktı. Doktorum 4 gün sonra bi test daha alalım ilaçlara devam dedi ama bu kadar da yazdığıma göre hiç gücüm kalmadı sanırım. Bir tane daha donmuş 1. Kalite embriyomuz var zaten 3 taneciktiler. Umarım sizler güzel sonuçlar alırsınız dualarım sizinle
Ah canm çok dikkat et Allah korumuş ağırlık ve ani hareket en kötüsüOnu hiç sorma transfer in 7 . günü çamaşırlığa serrkn teli cıktı bi ton mal sermişim bn unutup herkül gibi o ağırlığı elimde dizimle destkleyrek tutup teli takmaya uğraştım biraz bian napıyon aysun dedim öle bırakıp hmn uzandum çok korkmştum o zaman
Rabbim yar ve yardımcın olsun canm hepimiz ne yollardan geçiyoruz bizlerde tüp bebekte olmasada defalarca negatifi gördük ama her seferinde daha güçlenip daha tecrübeyle ilerledik sende pes etme eminim rabbim en güzelini en güzel zamanda nasip edecektir Allah'tan umut kesilmez herşey gönlünce olsun rabbim beklenmedik bi şekilde nasip etsin inşallahMerhaba Dostlar. Günlerdir sizi sessiz sakin takip edip içimi ferahlatmaya çalışıyordum. ç Pandemiden önce hem kontrol hem de var olduğunu düşündüğüm çikolata kistlerim için Ankara'da tvlere çıkan meşhur bir doktora gitmiştim. Maalesef çok az ilgilenildim ve yapmam gerekenler hiç söylenmedi. Pandemi de çıkınca üstüne yattım. Sonra geçen yaz bir arkadaşımın tavsiyesi ile başka bir doktora gittim.
Daha önce sana hemen bebek yapmanı söylemediler mi dedi yıkıldım tabibiz pandemi falan diye öteliyordık. 6 ay falan doğal döngüde bekledik. Olmayınca rahim filmi vs ilerledik ve tüplerin tıkalı olunca direkt tüp bebeğe yöneldik. Ocak Şubat aylarında opu ve 1 tane 2. Kalite taze transferim yapıldı. Doktorum demişti ama bunda şansımız düşük beklentiye girme diye. Dediği gibi de oldu. Çrş transfer oldum CMT gece kanama oldu iğne fln kar etmedi kıpırdadıkça kanama oldu ve test bile yaptırmadım. Adetten Sonra kistlerim baskılamak için için uzun protokol izlendi.
Rahim kalınlaşması çok iyi, emriyo çözüldü ve çok iyi her şey yolunda %75le gidiyoruz dedi hem embriyolog hem doktorum. 1 temmuzda da 1. Kalite tek embriyo transferimiz yapıldı.
Günlük 3 Estrofem ve 3 progestan 3günde bir de proluton oldum. Tam regl agrısı gibi kasık ve bel ağrım oldu ama iğneler kanamayı önledi sanırım. 8 günde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Umudum gitti tabi. Bu sabah da HCG test verdim ve maalesef 0.6 çıktı. Doktorum 4 gün sonra bi test daha alalım ilaçlara devam dedi ama bu kadar da yazdığıma göre hiç gücüm kalmadı sanırım. Bir tane daha donmuş 1. Kalite embriyomuz var zaten 3 taneciktiler. Umarım sizler güzel sonuçlar alırsınız dualarım sizinle
Canim hic uzme kendini hepimiz cok zor ağır yollardan geçtik umud hep var gerekirse ara verirsin dinlenirsin kafani toplarsın ama yine gücünü toplar tekrar başlarsın unutma Allah kabul etmeyecegini diletmezmis...Sanırım sonucu çok taze aldığım için bu kadar kötüyüm. Şükürler olsun bir embriyom daha var. Toparlanıp ona hazırlanma vakti gelecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?