2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Gaviskon kullaniuor musun benim ilk günler cok yanma var diye vermisti doktor sonra bulanti başlayınca geçti.
Ay vallahi farkli billahi farkli. Bakalim pazarteso bende normal kadin doğumcuma gidicem artık tüp bebek merkezine veda ettik nasil adapte olabilecek miyim anadolu sigorta yaptirmistim taaaaa Kasım ayinda o bitmeden hamile kaldigm icin ayrica mutluyum

rabbim diğerini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım kendini üzme çok zor biliyorum ama diğeri için kendine iyi bak çok dikkat et inşallah sonu güzel olacak Allahın izniyle

Rabbim kalan bebeğinizi sizlere bağışlasın inşallah

İnsallah kalan bebisin sana sıkı sıkı tutunsun canim benim muhakkak cok zor yasadigim şey tekrar yasatmasin Allah'ım.

herhangi bişe kullanmadım kuzum şimdilik hafifledi. bende geçen sene yaptırmıştım anadolu tamamlayıcı sigortayı, ağustosta bitiyor doğumu kaçırdım ama tüm randevuları kullanıyorum. bedava gittim bugünde ağustosta yenileticem doğum ve muayene için

Ne kadara yaptirmistin geçen sene , benim 4500civari biseydi galiba doğum benimde kacti kasima kadar muayenelerini kullanirim geçen sordum sigortacimiza daha fiyat belli değil dedi.cok merak ediyorum bu sene nekadr olacak acaba.
Doğum paralarindan da hic haberim yok gerci her türlü anadlu sigorta karli oluyor yaptirdiginda fiyatini haber verebilir misin ortalama aklimizda bir rakam olur

İnşallah canm Allah'ın izniyle bende benimle olduğunu his ediyorum biliyorum ama yinede azda olsa tedirgin olmuyor değilim hani inşallah benimkide çabucak gelip geçer kalp atışını duyayım hayrılısıyla

İnşallah canm Allah'ın izniyle bende benimle olduğunu his ediyorum biliyorum ama yinede azda olsa tedirgin olmuyor değilim hani inşallah benimkide çabucak gelip geçer kalp atışını duyayım hayrılısıyla
Hic endise etme hatta su gunlerin keyfini çıkar biliyorum asıl sevinci kalbi duyunca yasayacaksin ben bir tek o an aglayabilmistim inşallah cabucak gecsin zaman

canım bende geçen sene 4500 e yaptırdım. tekrar görüşmedim de aslında iş yerimde mayısta tamamlayıcı yaptı bize belki ona ek paket alabilirim durum netleşince yazarım sana. doğum için benim hastane 25binle başlıyor dedi özeller çok pahalı bide sezeryan normal değişiyor biliyosun. kesinlikle sigorta çok çok karlı oluyor

Ooooo 25 binleri buldu demekki vay anasini sigorta şart bizim isyerindekilere eklenmiyor ben yine mecbur yaptircam anadolu

Ooooo 25 binleri buldu demekki vay anasini sigorta şart bizim isyerindekilere eklenmiyor ben yine mecbur yaptircam anadolu
Haziranın 28 de abimin eşi doğum yaptı ikizleri oldu özel merkezde 4500 TL doğum yaptı canm 25 bin çok yüksek bi fiyat

Haziranın 28 de abimin eşi doğum yaptı ikizleri oldu özel merkezde 4500 TL doğum yaptı canm 25 bin çok yüksek bi fiyat
Oda cok ucuzmus ya medicalparkta o para imkansız 2019 da arkdslarim 10 bine falan yapmisti muhtemelen şehir hastane hepsine gore degisiyordur bemim doktorum medicalde olduğu icin ben orada olcam mecbur inşallah gitmez oradan son anda

Oda cok ucuzmus ya medicalparkta o para imkansız 2019 da arkdslarim 10 bine falan yapmisti muhtemelen şehir hastane hepsine gore degisiyordur bemim doktorum medicalde olduğu icin ben orada olcam mecbur inşallah gitmez oradan son anda
İnşallah canm adanadayız biz özel Adana Hastanesi'nde doğum yaptı bide abim polis onlarında sigortlar biraz daha fazla karşılıyor ama maksimum şimdi 8 -10 dur ama asla 25 değil buna eminim Adana'daki en iyi hastane bile o fiyata değil (acıbadem hariç) diğer abimin eşide hamile 8 aylık onun için araştırıyoruz şuan onların sağlık güvenceside yok sigortasıda ortalama hep 6-8 arası fiyat vermişler tabi 2023 te neler olur bizim şansımıza bilinmez

Allahim insallah bende en kısa zamanda kalbini duyarım kendisini görürüm doktor gel demiyor deli olucam ya Ay rica çok pahalıymış sezeryan ben mecbur sezeryan olucam paralara bak ya benim tamamlayıcı sigortam var allahtan

@Mucizesinibekliyor @Rabbi Hebli Mines Salihin günaydın kızlar ben randevu için pazartesiyi beklerken taaa 27 temmuza verdiler nasıl geçecek zaman
Normal tatlim bak seninle ayni gundu transferimiz bana da 25 temmuz tarih verildi hatta hemsire pzt diyince 18i sandim ilk herhalde hcg yuksek diye erken gormek istiyorlar diye ama kadin 25i dedi. Zaman nasil gececek ben de bilmiyorum ama bi hobi bulmak iyi gelecek ben bu ara kodlama ogreniyorum. Artik sen de ne seviyorsan basla derim ister dizi/fil ister kitap. Bu arada Netflixde Bebekler diye cok tatli bir belgesel var bu surecte esimle birlikte hep onu izledik cok acayip seyler ogrendik bebek dunyasi ile ilgili

Cisem tatlim niye boyle kendi moralini kendin bozuyorsun bu donemde bize stress hic lazim degil. Endiselerini anliyorum hepimiz endiseliyiz ama saglikli degil bu soyle kendine guzel sevecegin bi mesgale hobi bulsan kafan rahatlar belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…