- 24 Temmuz 2021
- 1.474
- 1.594
- 53
- 39
Mide bulantılarıyla uğraşıyorum canım ilaçla bi nebze dindirebiliyorum sen nasılsın nasıl geçiyorrubbyT cnm bugun kontrolün vardi sanki gittin mi? moonandstar cukulatam sizler nasılsınız epeydir girip yazamadim
Benimde midem yanmasi ile karışık hafif bulantim var ama yanma daha cok mahvediyor beni ... Ben zaten çocukligumdan beri korkarim mide bulantısından, kusmaktanMide bulantılarıyla uğraşıyorum canım ilaçla bi nebze dindirebiliyorum sen nasılsın nasıl geçiyor
Hadi bakalım canım güzel haberlerle dön
Canlarım şimdi geldim çok şükür her şey yolunda tam 2 aylık olmuş dedirubbyT cnm bugun kontrolün vardi sanki gittin mi? moonandstar cukulatam sizler nasılsınız epeydir girip yazamadim
Oh çok şükür canımCanlarım şimdi geldim çok şükür her şey yolunda tam 2 aylık olmuş dediilaçlarımı azaltarak devam estrofem ve lutinusa Temmuz sonu bitecek hepsi folik devam dedi. Süt ayran kefir önerdi. Her mevsimin taze meyve ve sebzesini önerdi. Çiğ badem, ceviz, kabak çekirdeği gün içinde ye dedi tabii ki abartmadan. 3 ay sonunda egzersiz ve yürüyüş önericem dedi. Uçak yolculuğum var 20sinde memlekete ona da şimdilik izin verdi gitmeden tekrar gel rapor yazarım dedi hamdolsun her şey yolunda darısı sizlere
Bizim dönem grubun sesi çıkmıyor herkes bebişiyle meşgul bence
Cok sevindim yaCanlarım şimdi geldim çok şükür her şey yolunda tam 2 aylık olmuş dediilaçlarımı azaltarak devam estrofem ve lutinusa Temmuz sonu bitecek hepsi folik devam dedi. Süt ayran kefir önerdi. Her mevsimin taze meyve ve sebzesini önerdi. Çiğ badem, ceviz, kabak çekirdeği gün içinde ye dedi tabii ki abartmadan. 3 ay sonunda egzersiz ve yürüyüş önericem dedi. Uçak yolculuğum var 20sinde memlekete ona da şimdilik izin verdi gitmeden tekrar gel rapor yazarım dedi hamdolsun her şey yolunda darısı sizlere
Canlarım şimdi geldim çok şükür her şey yolunda tam 2 aylık olmuş dediilaçlarımı azaltarak devam estrofem ve lutinusa Temmuz sonu bitecek hepsi folik devam dedi. Süt ayran kefir önerdi. Her mevsimin taze meyve ve sebzesini önerdi. Çiğ badem, ceviz, kabak çekirdeği gün içinde ye dedi tabii ki abartmadan. 3 ay sonunda egzersiz ve yürüyüş önericem dedi. Uçak yolculuğum var 20sinde memlekete ona da şimdilik izin verdi gitmeden tekrar gel rapor yazarım dedi hamdolsun her şey yolunda darısı sizlere
Ya maşallah darısı tüm pozitifi gören arkadaşların başına çok sevindim senin adına canm azda olsa rahatlatırCanlarım şimdi geldim çok şükür her şey yolunda tam 2 aylık olmuş dediilaçlarımı azaltarak devam estrofem ve lutinusa Temmuz sonu bitecek hepsi folik devam dedi. Süt ayran kefir önerdi. Her mevsimin taze meyve ve sebzesini önerdi. Çiğ badem, ceviz, kabak çekirdeği gün içinde ye dedi tabii ki abartmadan. 3 ay sonunda egzersiz ve yürüyüş önericem dedi. Uçak yolculuğum var 20sinde memlekete ona da şimdilik izin verdi gitmeden tekrar gel rapor yazarım dedi hamdolsun her şey yolunda darısı sizlere
2 hafta yazacaktm yanlis olmus bu arada bende iki hafta sonra hem kese hem kalp için cagrildim birlikte gördükCok sevindim yademek büyüdün sen iki aylik oldun demek seni yerim ben
Cok şükür ya yavas yavas ilaclara veda vakti. Ben su ara sadece okuyucu olarak kalabiliyorum cogu zaaman mide bulantisiyla savaşıyorumarada subat annelerini okuyorum arada burayi. Simdi kalp ve kese icin 3 hafta sonra cagrilan arkadaslari gorunce bizim gecen ay ki halimiz geliyor aklima duygulaniyorum
Cok sevindim yademek büyüdün sen iki aylik oldun demek seni yerim ben
Cok şükür ya yavas yavas ilaclara veda vakti. Ben su ara sadece okuyucu olarak kalabiliyorum cogu zaaman mide bulantisiyla savaşıyorumarada subat annelerini okuyorum arada burayi. Simdi kalp ve kese icin 3 hafta sonra cagrilan arkadaslari gorunce bizim gecen ay ki halimiz geliyor aklima duygulaniyorum
Oh çok şükür canım herşey yolundaymışlevel atladıkça halsizleşmeye başladım ondan çok aktif olmuyorum ama irtibatı koparmayalım
Oh çok şükür canım
Ya maşallah darısı tüm pozitifi gören arkadaşların başına çok sevindim senin adına canm azda olsa rahatlatır
Evet bence de açalım pozitif gören grupla devam edelimsağolun canlarımsizi çok iyi anlıyorum hamilelik ilerledikçe farklı boyuta geçiyorsun konularda çoğalıyor. önümüzdeki hafta sanırım randevular bitmiş olur 2023 şubat mart annelerini açabiliriz diyorum been
İnsan çok sabırsızlanıyor o zamana kadar nasıl dayanacağım koskoca 14 gün2 hafta yazacaktm yanlis olmus bu arada bende iki hafta sonra hem kese hem kalp için cagrildim birlikte gördük
Evet ya mesela bu ara o kadar bulantili geçiyorki hic bitmeyecek gibi geliyorsağolun canlarımsizi çok iyi anlıyorum hamilelik ilerledikçe farklı boyuta geçiyorsun konularda çoğalıyor. önümüzdeki hafta sanırım randevular bitmiş olur 2023 şubat mart annelerini açabiliriz diyorum been
Ben o hafta çalışmaya başlamıştım daha belirti vs yoktuİnsan çok sabırsızlanıyor o zamana kadar nasıl dayanacağım koskoca 14 gün
evet evet onu yaparsak daha da güzel olur gerçektenEvet bence de açalım pozitif gören grupla devam edelimhem bilen biri tablo da yapar takipler kolaylaşır
ya bulantılarınız can sıkıcı gerçekten bende daha çok yanma var. hamileliğe adapte durumu bende de var bugün veznede gebelik var mı diyor eşime bakıyorum gebe derken falan algılayamadım sanki hala transfer oldum bekliyorum gibi çok değişik ya. normal gebelikten her zerresi farklı yaniEvet ya mesela bu ara o kadar bulantili geçiyorki hic bitmeyecek gibi geliyoraslina bakarsan bebisle ilgili bisey dusunemiyorum bile sadece bulantım gecsin diye dua ediyorum.
Sonra tüp bebek basliklarinda gezmekten kurtulmak istiyoruminsanlari rahat birak sena diyorum ama suan hala adapte olamadim
Maşallah canım darısı bizlere inşallahCanlarım şimdi geldim çok şükür her şey yolunda tam 2 aylık olmuş dediilaçlarımı azaltarak devam estrofem ve lutinusa Temmuz sonu bitecek hepsi folik devam dedi. Süt ayran kefir önerdi. Her mevsimin taze meyve ve sebzesini önerdi. Çiğ badem, ceviz, kabak çekirdeği gün içinde ye dedi tabii ki abartmadan. 3 ay sonunda egzersiz ve yürüyüş önericem dedi. Uçak yolculuğum var 20sinde memlekete ona da şimdilik izin verdi gitmeden tekrar gel rapor yazarım dedi hamdolsun her şey yolunda darısı sizlere
amiiiin inşallah canım biran önce inşallahMaşallah canım darısı bizlere inşallah
Allah diğerini size bağışlasın inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızMrb kızlar benim iki bebişimde benimleydi bugğn kontrolüm vardı 7+5 te maalesef bi tanesini kaybwttik .herseyin hayırlısı kalp atışını duyfugum için şuan boşluktayım sanki cok üüzücü ama Rabbim en iyisini bilir biZler için .umarım herkes saglıkla alır kucgına bebişlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?