2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Mide bulantılarıyla uğraşıyorum canım ilaçla bi nebze dindirebiliyorum sen nasılsın nasıl geçiyor
Benimde midem yanmasi ile karışık hafif bulantim var ama yanma daha cok mahvediyor beni ... Ben zaten çocukligumdan beri korkarim mide bulantısından, kusmaktan beyin otomatikmen engelliyor bu konu da ama bogazima kadar yaniyorum

Hadi bakalım canım güzel haberlerle dön

rubbyT cnm bugun kontrolün vardi sanki gittin mi? moonandstar cukulatam sizler nasılsınız epeydir girip yazamadim
Canlarım şimdi geldim çok şükür her şey yolunda tam 2 aylık olmuş dedi ilaçlarımı azaltarak devam estrofem ve lutinusa Temmuz sonu bitecek hepsi folik devam dedi. Süt ayran kefir önerdi. Her mevsimin taze meyve ve sebzesini önerdi. Çiğ badem, ceviz, kabak çekirdeği gün içinde ye dedi tabii ki abartmadan. 3 ay sonunda egzersiz ve yürüyüş önericem dedi. Uçak yolculuğum var 20sinde memlekete ona da şimdilik izin verdi gitmeden tekrar gel rapor yazarım dedi hamdolsun her şey yolunda darısı sizlere

Bizim dönem grubun sesi çıkmıyor herkes bebişiyle meşgul bence

Oh çok şükür canım

Cok sevindim ya demek büyüdün sen iki aylik oldun demek seni yerim ben
Cok şükür ya yavas yavas ilaclara veda vakti. Ben su ara sadece okuyucu olarak kalabiliyorum cogu zaaman mide bulantisiyla savaşıyorum arada subat annelerini okuyorum arada burayi. Simdi kalp ve kese icin 3 hafta sonra cagrilan arkadaslari gorunce bizim gecen ay ki halimiz geliyor aklima duygulaniyorum

Oh çok şükür canım herşey yolundaymış level atladıkça halsizleşmeye başladım ondan çok aktif olmuyorum ama irtibatı koparmayalım

Ya maşallah darısı tüm pozitifi gören arkadaşların başına çok sevindim senin adına canm azda olsa rahatlatır

2 hafta yazacaktm yanlis olmus bu arada bende iki hafta sonra hem kese hem kalp için cagrildim birlikte gördük

Oh çok şükür canım herşey yolundaymış level atladıkça halsizleşmeye başladım ondan çok aktif olmuyorum ama irtibatı koparmayalım

sağolun canlarım sizi çok iyi anlıyorum hamilelik ilerledikçe farklı boyuta geçiyorsun konularda çoğalıyor. önümüzdeki hafta sanırım randevular bitmiş olur 2023 şubat mart annelerini açabiliriz diyorum been

Evet bence de açalım pozitif gören grupla devam edelim hem bilen biri tablo da yapar takipler kolaylaşır

Evet ya mesela bu ara o kadar bulantili geçiyorki hic bitmeyecek gibi geliyor aslina bakarsan bebisle ilgili bisey dusunemiyorum bile sadece bulantım gecsin diye dua ediyorum.
Sonra tüp bebek basliklarinda gezmekten kurtulmak istiyorum insanlari rahat birak sena diyorum ama suan hala adapte olamadim

İnsan çok sabırsızlanıyor o zamana kadar nasıl dayanacağım koskoca 14 gün
Ben o hafta çalışmaya başlamıştım daha belirti vs yoktu fok rahattım kafam oyalanmisti birde ben cok odaklanmamistim bebise kalbim onun benimle olduğunu söylüyordu ve endiselenmiuordum ki 6. Haftaya girer girmez zaten bulantilarim baslayicna iyice emin olmustum benle olduguna çok cabuk geçecek hic merak etme

Evet bence de açalım pozitif gören grupla devam edelim hem bilen biri tablo da yapar takipler kolaylaşır
evet evet onu yaparsak daha da güzel olur gerçekten
ya bulantılarınız can sıkıcı gerçekten bende daha çok yanma var. hamileliğe adapte durumu bende de var bugün veznede gebelik var mı diyor eşime bakıyorum gebe derken falan algılayamadım sanki hala transfer oldum bekliyorum gibi çok değişik ya. normal gebelikten her zerresi farklı yani

Maşallah canım darısı bizlere inşallah

Allah diğerini size bağışlasın inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…