2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Yorumunuzu şimdi gördüm, evet ben de sirkeli su yapıp pamukla temizledim geçti çok şükür ya. Bu dönemde insan herşeye panikle bakıyor

Ben Mayıs'ta yaptırdığımda doğum dahil ve bir sürü hastaneyi kapsayan 6000tl tuttu

Valla ben transfer gunu pek is yapmadim onun disinda rutin ev islerini kendimi yormayacak sekilde yapiyorum. Zaten 2 kisilik ev cok fazla zahmeti de olmuyor. Tum yemekleri ben hazirliyorum hatta bayram icin tepsilerce borek sarma yaptim kurban eti parcaladim kavurma yaptim ama yormadim kendimi et parcalarken mesela 3 kez mola verdim. Evde zaten esim yikar bulasiklara dokunmadim. Evi de Allah kabul etsin ancak robotla supuruyorum. Gunluk bahce sulardim onu da esime devrettim.

Ooooo 25 binleri buldu demekki vay anasini sigorta şart bizim isyerindekilere eklenmiyor ben yine mecbur yaptircam anadolu
bende ekleniyor mu emin değilim ama ekleniyorsa baya güzel olur uyguna gelir bakalım haberleşelim bu konuda
Haziranın 28 de abimin eşi doğum yaptı ikizleri oldu özel merkezde 4500 TL doğum yaptı canm 25 bin çok yüksek bi fiyat
benimkide istanbul medicana, dediği gibi yer konum falan biraz farkediyor ama sigortayla baya rahat oluyor yaptırmak lazım

Benimde deli gibi yanmam var bulantım cok yok ama nidemde alev topu var cok fena

Cok gecmis olsun canim bu benim de 4. Denemem hic pes etmeyin icinizi ferah tutun insallah 3. Denemede Rabbim evladinizi size yollar

Valla ben bi banyo tuvalet yıkıyorum bulaşık bide ha bide kendimi yıkıyorum o kadar Rabb'im korusun miniklerimizi

Kitap okuyorum canm ama yinede düşünmeden olmuyor bakim bi netflixe bende severim belgeselleri

Cisem tatlim niye boyle kendi moralini kendin bozuyorsun bu donemde bize stress hic lazim degil. Endiselerini anliyorum hepimiz endiseliyiz ama saglikli degil bu soyle kendine guzel sevecegin bi mesgale hobi bulsan kafan rahatlar belki.
Belki de 1 kere kimyasal geçirdiğim için endişeliyim 8 ay bunu stresle geçiricem galiba :)

Valla ben bi banyo tuvalet yıkıyorum bulaşık bide ha bide kendimi yıkıyorum o kadar Rabb'im korusun ve miniklerimizi
Amin canim iste hep yatarak da olmuyor mecbur is yapiyoruz hem kan dolasimina da iyi.
Kitap okuyorum canm ama yinede düşünmeden olmuyor bakim bi netflixe bende severim belgeselleri
Evet kalp atisini gorelim de insallah, bebek kitaplari okumaya baslayalim bir de hatim baslamak istiyorum bebege cevremdeki herkes doguma kadar 1-3 hatim indirdi okuma hizlarina gore.

Belki de 1 kere kimyasal geçirdiğim için endişeliyim 8 ay bunu stresle geçiricem galiba :)
Kuzum 1 dis gebelik, 1 dusuk (7. Haftada) bir de kimyasal gecirdim oyle diyeyim sana elbetteki endiselerin olucak ama yorma kendini pozitif enerji yolla bebege de zaten artisi gordun insallah kolay kolay bu saatten sonra kimyasala donmez.

Evet canm kan dolaşımı çok çok önemli onun için bile olsa yapıyorum
İnşallah canm nasip olsun o günler nasip olursa bende başlamak istiyorum bide hamilelik boyunca bol bol Meryem suresi dinliyelim inşallah kolay doğum uslu akılı Salih Saliha evlatlar için biiznillah

rubbyT cnm bugun kontrolün vardi sanki gittin mi? @moonandstar cukulatam sizler nasılsınız epeydir girip yazamadim

İyiyim kuzu çok şükür heycanla 21’ini bekliyorum kontrolümüz var, 29’unu da çok heyecanla bekliyorum çünkü tüp bebek doktorum progestan iğne, lutinus fitil bunları bırak sadece oksapara devam et dedi çok şükür bi iğnem olacak ilaç olarak sadece
Sen nasılsın

Simdi ufak bir arastirma yaptım medical sadece oda parası 8 bin istemis yeni dogum yapan arkadasimdan doktoru 6 bin bide hastame parası bar oyuzden baska hastane tercih etmisler egepol diye 4500 istemis orasi yine doktorla birlikte 10 bin muayeneler testler derken baya tutuyor sigorta herturlu avantajmis kendimi yine ikna ettim

Ya muayene gel git 10 bini zaten geçer canm benim söylediğim sadece ameliyat parası bakalım o zmana ne kadar olur adana daha uygun demekki fiyat olarak

Ya muayene gel git 10 bini zaten geçer canm benim söylediğim sadece ameliyat parası bakalım o zmana ne kadar olur adana daha uygun demekki fiyat olarak
Kesinlikle daha uygunmus ama iste şehirlerarası hastaneler arasi doktorlar arasi bile cok farkedyor Allah hepimizin yardimcisi olsun cok paralar harcadik insanın gözüne gelmiyor su saatten sonra ama bir yandan diyorumki bebegime harcarik o parayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…