- 30 Haziran 2022
- 1.602
- 1.322
- 83
- 27
Ahh kuzum vallahi olana kadar gözümüze gelmiyordu şu an tutunduktan sonra artık hesap yapmaya başladıkKesinlikle daha uygunmus ama iste şehirlerarası hastaneler arasi doktorlar arasi bile cok farkedyor Allah hepimizin yardimcisi olsun cok paralar harcadik insanın gözüne gelmiyor su saatten sonra ama bir yandan diyorumki bebegime harcarik o parayi
Ay aklın yolu bir bende vericem eşimi ikna edemedim sabırlı ol Allah'a bırak diyorKızlar ben bugün yine beta için kan verdimdaha kese görmedim en azından orda olduğunu böyle bari bileyim
Inşallah ben 1800 lerdeyken kimyasal yaşadım geçmiş olsun sana inşallah ikimizde bebeklerimizi kucağımiza alirizKuzum 1 dis gebelik, 1 dusuk (7. Haftada) bir de kimyasal gecirdim oyle diyeyim sanaelbetteki endiselerin olucak ama yorma kendini pozitif enerji yolla bebege de zaten artisi gordun insallah kolay kolay bu saatten sonra kimyasala donmez.
Bende pazartesi vericem benim doktor bisi demediği için ben yapayim bari sadece ilaçlara devam diyorKızlar ben bugün yine beta için kan verdimdaha kese görmedim en azından orda olduğunu böyle bari bileyim
Benimki de öyle bana kalsa ben çoktan verecektim de götürmedi hastaneye, doktor ver demedi sana diyor bende gittim gizli verdim öğle arası hastane iş yerimin dibinde 2 dakikalıkAy aklın yolu bir bende vericem eşimi ikna edemedim sabırlı ol Allah'a bırak diyorsabır taşı kendisi bende hafta içi pazartesi felan vereyim diyorum hayırlı haberler al inşallah canım
Bana da ver demedi artışa bir kere bakıldı cuma da kese randevum varBende pazartesi vericem benim doktor bisi demediği için ben yapayim bari sadece ilaçlara devam diyor
Benimki de öyle bana kalsa ben çoktan verecektim de götürmedi hastaneye, doktor ver demedi sana diyor bende gittim gizli verdim öğle arası hastane iş yerimin dibinde 2 dakikalık
Malesf canm hepimizde durum aynıBende pazartesi vericem benim doktor bisi demediği için ben yapayim bari sadece ilaçlara devam diyor
603 çıkmış kızlar sonucum. Bana düşük geldi 1000in üstünde çıkması lazımdı sankiİyi yapmışsın canm bize hastane uzak maalesef o yüzden sağlık ocağını pazartesiyi beklicem inşallah uamrım sen hayırlı haberler alırsın
Malesf canm hepimizde durum aynıiki kan isteyip randevu verdiler bekliyoruz ama bebişler sağlıkla bizimleler ben inanıyorum olumsuzluk yok
Kaçıncı gün bu gün603 çıkmış kızlar sonucum. Bana düşük geldi 1000in üstünde çıkması lazımdı sanki
Maşallah hayırlı uğurlu olsun sağlıkla yükselsin değerin canmMerhaba kızlar benim bugun asıl test günümdü sonucum cıktı 289 3 gün önce 92 çıkmıştı 10temmuzda şimdi iki gün sonra tekrar ver dediler tabi önceden gizli yaptıklarımdan haberleri yok:)))
Işte bak sana bisiler diyor doktorum bana hiç ne gel diyor ne bisi :) vardır bildiği diyorum acaba haftası mi var bu işin bilmiyorum kiBana da ver demedi artışa bir kere bakıldı cuma da kese randevum var
Canm hesaplarına göre şuan ne kadarlık benim bu gün 5+0 27 temmuza gün verdi 14 gün sonraya belki senide çağrıcaktır dahaIşte bak sana bisiler diyor doktorum bana hiç ne gel diyor ne bisi :) vardır bildiği diyorum acaba haftası mi var bu işin bilmiyorum ki
3 temmuz 72.22Kaçıncı gün bu günbide diğerleri kaçtı
Hepsine arta arta gitmiş çokta anlamam ama belki yavaş yükseliyordur 3. Gün embriyosu geç yükseliyor diyorlar3 temmuz 72.22
5 temmuz 177.2
13 temmuz 603.9. 2 katı atmamış yani. Sağlıklı değil bence
Benimki. 5.gün embriyosu canım ilk kanımı 8.gün de vermiştim ama bu sonucu görünce morelim bozuldu evde olsam oturur ağlardım kesinHepsine arta arta gitmiş çokta anlamam ama belki yavaş yükseliyordur 3. Gün embriyosu geç yükseliyor diyorlarseninki kaçtı bilmiyorum ama
Aa sakın moral bozmak yok miniğin seninleBenimki. 5.gün embriyosu canım ilk kanımı 8.gün de vermiştim ama bu sonucu görünce morelim bozuldu evde olsam oturur ağlardım kesin
Her doktorun tarzı farklı demek ki canımIşte bak sana bisiler diyor doktorum bana hiç ne gel diyor ne bisi :) vardır bildiği diyorum acaba haftası mi var bu işin bilmiyorum ki
Keşke kan vermeseydim kendime cumaya kadar dert buldum. Şimdi kafam da milyon tane soru var sağlıklı mı, dış yada boş gebelik mi, kimyasal mı offf ne zormuş şu tüp bebek işi ve bu beklemek internetten baktım haftaya göre değer aralığı normal gibi bugün 5+1 dahaAa sakın moral bozmak yok miniğin seninlebenim 3.gün embriyosu 7 temmuz 11. Gün 90.08 çıktı seninki yine iyi 9 temmuz 13.gün 214.96 çıktı aşağı yukarı aynı yükselmiş içini ferah tut Rabbimin izniyle birşey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?