Anladım sen son adet tarihine göre yapıyorsun. Benim doktorda transfer oldugun güne 2 hafta ekle demişti. Çünkü benim en son adet tarihim 24 mayıs ona göre gitsem 2 aylık hamileyim27 Haziran transfer edildi 3 gün emdiriyorsa canım 7 temmuz'da pozitif gördüm 8 Haziran son adet tarihim 5+0 diye çıkıyor internette yine de tam bilmiyorum hesaplamayı doğr hesaplıyorum bence
Sen şanslısın bizim hastanemiz uzak maalesef eşim olması lazım ,Geneli öyle demekkiben hastanede çalışıyorum benim için muayeneye gitmek sıkıntı olmaz o gelmesede olur
1 gün adet ilerde 1 günde transfer 5+2 misin sen şimdiSen
Sende benimle aynısın nerdeyse 9 haziran âdet tarihim 28 haziran trasfer
Öyle çok şükür canımSen şanslısın bizim hastanemiz uzak maalesef eşim olması lazım ,
Bilmiyorum ben daha doktorla görüşmedim kendi hesaplarımı söylüyorum ama adet tarihim belli o yüzden böyle hesapladım doğrudur inşallahAnladım sen son adet tarihine göre yapıyorsun. Benim doktorda transfer oldugun güne 2 hafta ekle demişti. Çünkü benim en son adet tarihim 24 mayıs ona göre gitsem 2 aylık hamileyim
Seninki doğrudur canım transferle adet tarihin uyumluBilmiyorum ben daha doktorla görüşmedim kendi hesaplarımı söylüyorum ama adet tarihim belli o yüzden böyle hesapladım doğrudur inşallah
Ahahah yok kuzu kalbini ferah icini serin tutInşallah canim kese ve kalp sesini duyarsam azcıkta olsa rahatlicagim gerci ben yeni sertlerde bulurum
Evet hayırlısı olsun canm inşallah keseyi görüp kalbi duyalım da gerisi kolay inşallahSeninki doğrudur canım transferle adet tarihin uyumlu
Amin inşallahEvet hayırlısı olsun canm inşallah keseyi görüp kalbi duyalım da gerisi kolay inşallah
Canim diger kan testlerini de ayni hastane de mi yaptirdin? Senin yerinde olsam 2 gun sonra ayni saatte tekrar kan verir onu baz alirim ama cuma zaten kese gormeye gidiyormussun.İlk başta 2 katına çıkmıştı ama 600 lerde olması da çok normal değil bence
Soğuğa yakın ılıkla duş alıyorsun demiKızlar aranızda banyo sonrası gerçekten böyle perişan olan sersem olan var mı bu bana özgü bir şey mi ne kadar böyle banyoya girip çıksam halsizlik kasık ağrısı bel ağrısı şiddetli bacak ağrıları normal mi bu kadarı artık banyo yapmak istemiyorum
Cok sicak suyla banyo yapiyor olabilir misin bir de banyoya girmeden en az 2 bardak su ic. Ben sicak suyu belime uzun sureli degdirmemeye calisiyorum daha cok ayaklarima yonlendiriyorum suyu.Kızlar aranızda banyo sonrası gerçekten böyle perişan olan sersem olan var mı bu bana özgü bir şey mi ne kadar böyle banyoya girip çıksam halsizlik kasık ağrısı bel ağrısı şiddetli bacak ağrıları normal mi bu kadarı artık banyo yapmak istemiyorum
Soğuğa yakın ılıkla duş alıyorsun demi
Yoo yarın tam 5. Hafta doluyor1 gün adet ilerde 1 günde transfer 5+2 misin sen şimdi
Canm soğuğa yakın ılık suyla ayakta duş alıyorum suda içip girdim niye böyle oldu anlamadımCok sicak suyla banyo yapiyor olabilir misin bir de banyoya girmeden en az 2 bardak su ic. Ben sicak suyu belime uzun sureli degdirmemeye calisiyorum daha cok ayaklarima yonlendiriyorum suyu.
Hı pardon sen benden sonrasın ben önce diye hesapladımYoo yarın tam 5. Hafta doluyor
Tabure ustunde falan dus al canim bir de ne kadar sure banyo da kaliyorsun o da onemli tabiiCanm soğuğa yakın ılık suyla ayakta duş alıyorum suda içip girdim niye böyle oldu anlamadımikidir perişan oldum sol diz kapağım kırılmış sanki topalıyorum o derece kasık ve bel ağrımda var sabah hiç birşey yoktu
Böle yazdığıma bakma allaha kalmış artik bundan sonrası inşallah herşey güzel olur sen ne yaptın 2. Kalb sesini duydun muAhahah yok kuzu kalbini ferah icini serin tut
Ayakta alıp kendimi kasmamam gerektiğini söyledilerTabure ustunde falan dus al canim bir de ne kadar sure banyo da kaliyorsun o da onemli tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?