- 30 Haziran 2022
- 1.602
- 1.322
- 83
- 27
Bak normal yazıyor canm takılma ilk başta iki katına çıkması önemli zaten ve seninkide çıkmış kimyasal değildir Allah'ın izniyleKeşke kan vermeseydim kendime cumaya kadar dert buldum. Şimdi kafam da milyon tane soru var sağlıklı mı, dış yada boş gebelik mi, kimyasal mı offf ne zormuş şu tüp bebek işi ve bu beklemek internetten baktım haftaya göre değer aralığı normal gibi bugün 5+1 daha
İlk başta 2 katına çıkmıştı ama 600 lerde olması da çok normal değil benceBak normal yazıyor canm takılma ilk başta iki katına çıkması önemli zaten ve seninkide çıkmış kimyasal değildir Allah'ın izniyle
Ah canım bu 3. Mü etti :)Kızlar ben bugün yine beta için kan verdimdaha kese görmedim en azından orda olduğunu böyle bari bileyim
Vala canm çok anlamıyorum dediğim gibi şuan sence en az kaç olmalıydı içini ferah tutİlk başta 2 katına çıkmıştı ama 600 lerde olması da çok normal değil bence
Evet canım ama keşke vermeseydimAh canım bu 3. Mü etti :)
1500 civarı olmalıydı diye düşünüyorum en azVala canm çok anlamıyorum dediğim gibi şuan sence en az kaç olmalıydı içini ferah tut
İlk zamanlar böle olabiliyor ama sıkma canını sabırla bkle daha da kan verme yeterEvet canım ama keşke vermeseydim
Hiç düşünüp kendini üzme %60- 2 kat arasi bekliyorlar. Cumaya kadar yipratma kendini1500 civarı olmalıydı diye düşünüyorum en az
Ben sırf bu stres yüzünden vermdm 2. 3. Ye kan gittim direk kese görmeye cok sükürde göründü bu stres cok kötü bişey maalesef cok kötü etkiliyo psikolojiyi aana taviyem bidaha verme kan doktora gitmeyi bekleİlk başta 2 katına çıkmıştı ama 600 lerde olması da çok normal değil bence
Zaten cuma doktor kontrolüm varİlk zamanlar böle olabiliyor ama sıkma canını sabırla bkle daha da kan verme yeter
Ah canm ben de sen düneyin pazartesi deyince bana da pazartesiye verirler aynıyız diye maalesef sabah arayıp 27 temmuz'a verdiler 14 gün sonra seninki yine 3-4 gün ertelenmiş sabrın sonu selamet olsun da bekleyeceğiz canım yapacak hiçbir şey yok yıllardır bu anı bekliyorduk biraz daha bekleyeceğizkızlar bana da sabah arayıp pazartesiye verdiler biraz öbce yine aradılar doktor şehir dışında olacakmış, perşembeye verdiler. Herkesten daha öne verdiler ama önce ptesi diye heveslendirdiler içimde kaldı. Annemlerin yazlıktayız buraya yakın bir devlet hastanesine daha yakına randevu bakıcam bulursam ona gidicem öncesinde. Çatlıyorum ailçelerimize söylemek için. Ama bu kadar beklemişken bi kese görmeden kalp görmeden duymadan söylemek istemiyorum. Off resmen tadını çıkarmak varken gün geçsin o gün gelsin diye beklemek çok sıkıcı
İyi düşün iyi olsun canım Rabbim büyük1500 civarı olmalıydı diye düşünüyorum en az
Cuma günü canım kese randevum inşallah sağlıklıdır da görürüm keseyi. O kadar pişmanım ki kan verdiğimeBen sırf bu stres yüzünden vermdm 2. 3. Ye kan gittim direk kese görmeye cok sükürde göründü bu stres cok kötü bişey maalesef cok kötü etkiliyo psikolojiyi aana taviyem bidaha verme kan doktora gitmeyi bekle
Hayırlısı neyse o olsun inşallah canımİyi düşün iyi olsun canım Rabbim büyük
İlk başta öyle artmıştı ama şimdi artmamışHiç düşünüp kendini üzme %60- 2 kat arasi bekliyorlar. Cumaya kadar yipratma kendini
İnşallah sıkma canını güzel olucak inşallahHayırlısı neyse o olsun inşallah canım
Amin inşallah canımİnşallah sıkma canını güzel olucak inşallah
Allahın izni ile hayırlı haberlerini alalımZaten cuma doktor kontrolüm var
Dogru diyorsun ama herseyi takar olduk bir yandan da herkese gec verdiler bizim ki niye erken cagirdi da diyorum. Bizim gibi ugrasli hamileliklere mi ozel acaba bu deliye bğlama durumu hahhaahahhahahahahhAh canm ben de sen düneyin pazartesi deyince bana da pazartesiye verirler aynıyız diye maalesef sabah arayıp 27 temmuz'a verdiler 14 gün sonra seninki yine 3-4 gün ertelenmiş sabrın sonu selamet olsun da bekleyeceğiz canım yapacak hiçbir şey yok yıllardır bu anı bekliyorduk biraz daha bekleyeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?