2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Yani bu nasıl atlanır hala aklım almıyor. Hakkında hayırlısı mucizem topladınız Allahtan sağlıkla ilerlesin inşallah
Ben bir haftadır kuru öksürükle savaşıyorum. Sürekli limonlu sıcak su, ballı ılık süt içiyorum. Sabah aç karnına pekmez yiyorum bi kaşık. Bugün doktora sordum strepsils pastili önerdi başka bir şey kullanma ilk 3 ay çok kötü olursan kbb a görün dedi. İnşallah covid olmasında dikkat et bol su içmek önemli bide boğazı nemli tutmak gerekiyormuş

Ayy ne güzel kuzum valla vakit geçmiyor gibi geliyorda baksana 2 aylık olmuş bile minnos

Sagol canım denicem inşallah ilerlemez çok gerdi beni valla ,özellikle hamileyken kovid olmayı hiç istemem.Allah hepimizi korusun

Kontrol ne zamandi canm heyecanla bekliyorum bendeki durum daha cok yanma kaynaklı bulanti pek sıkıntı degil su aralar da ... Ama genelde yemekten sonra oluyor bulantı kısmı senin gibi
25 temmuz inşallah şu an tam 5+0 dayım benim de yanmalarla başladı ama korkutmayayım gözünü ve bi gece aniden başladı hatta mide bulantısından uykumdan uyandım. Soda aldırdım eşime yemek sonraları bir de onu deniycem

Korktum olsun ya bugünlerin hasretiyle yanıp tutustuk gönder gelsinnnn

Aynı yerde yaptırdım canım hepsinide. Evet cuma zaten kese görmeye gideceğim de, bu değerle hiç sanmıyorum kese görebileceğimi
Canim benim neden bu kadar umutsuz yaklasiyorsun. Kendini hem strese sokuyorsun hemde bebegin etkileniyor. O embriyo rahmimize girdigi andan itibaren butun duygularimizdan etkileniyor lutfen yapma kendine bunu.
Eğer cok aklında şüphe olusturuyorsa hemsireniz ya da doktorun numarasi varsa degerini mesaj at nasil oldugunu sor icin rahatlasin yiyip bitiriyorsun kendini.
Ben aklima her takilan şeyi hep sordum hic cekinmedim biz bunlari bilmek zorunda degiliz çünkü ilk defa yasiyoruz dogal olarak endise edebiliriz korkabiliriz ama onlar bizim bu endiselerimizi yok etmek icin okuyorlar bilgileri var cokca tecrubeleri var hemen iletisime gec bence icin rahatlasin,

Demekki betalari yuksek olanlarin sorunu bu benimde betam cok yüksekti ve ayni sekilde sksama dogru daha berbat hal aliyorm

Şuan 5+1 im haftaya göre değer aralığı normal ama benim taktığım 2 katı artmamış. Doktora sorar olumsuz bir şey duyarım diye sormuyorum doktoruma

Şuan 5+1 im haftaya göre değer aralığı normal ama benim taktığım 2 katı artmamış. Doktora sorar olumsuz bir şey duyarım diye sormuyorum doktoruma
Bence iyi bir doktor telefonda kötü birsey soylemez böyle daha çok endise ediyorsun
% 60 lik artis bekledikleri zaten , haftaya gore deger araliginin normal oldugunu da doktor soylemedi suan sana iyi gelebilecek her bilgiye açıksin cok iyi anliyorum ama asıl doktorunun verecegi bilgi icini ferahlatacak en dogru bilgi onda. Duymaktan korktugun bir sey yuzunden kendini daha cok üzuyorsun ki bence kotu bir degerin yok buda uzman olamayan birinin görüşü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…