- 6 Eylül 2019
- 769
- 1.000
- 113
Valla garip bunun olmasi icin hamlaman lazim yani gun icerisinde cogunlukla hep yatar pozisyonda olman lazim. Ama denk gelmis de olabilir belki banyoyla alakasi yok. Ben yorulursam tabureye oturuyorum banyoda kendimi sudan cekip. Dusla alakali burada bana tek yasak kuveti doldurup icinde yatmakti.Ayakta alıp kendimi kasmamam gerektiğini söyledilermaksimum 15 dakika normalde duşu uzun severim ama pozitifi gördüğümden beri 10 -15 dk ya sürüyor ya sürmüyor neden bu kadar bacak diz ağrısı oluyor onu çözemedim
Tek yumurta ikizinde daha fazla var dedi doktor tek kese olduğu için umarım plesenta tek olmaz..gerçi doktorun dediği aklımın köşesinde fakat içim rahat güzel olacak inşallah herşey:)O risk ikizlerde hep oluyor galiba
Valla bilmiyorum canm gün içinde yatıyorum sürekli değil ama çoğunlukla bende arada oturarak deniyeyim bi dahaki sefereValla garip bunun olmasi icin hamlaman lazim yani gun icerisinde cogunlukla hep yatar pozisyonda olman lazim. Ama denk gelmis de olabilir belki banyoyla alakasi yok. Ben yorulursam tabureye oturuyorum banyoda kendimi sudan cekip. Dusla alakali burada bana tek yasak kuveti doldurup icinde yatmakti.
Duyamadim henuz gecen hafta alttan bakinca görülmüştü ama duyulmamisti bu hafta karindan bakti ve ikinci kesem cok arkada duruyormus net görüntü alamadi alttan da bakmayın bu sefer haftayi bekleyim dediBöle yazdığıma bakma allaha kalmış artik bundan sonrası inşallah herşey güzel olur sen ne yaptın 2. Kalb sesini duydun mu
Amin cnm ayni sekilde düşünüyorum bende... Rabbim hayırlısını versin hepimize inşallahteker teker yazamadım cok tşk ederim kızlar hepinize burda dertleşiyoruz en azından iyi geliyorherşeyin hayırlısı en çok korktugum şeylerden biri büyüdükten sonra kaybetmekti.Allah hepimşzin hakkında hayırlısı nasılsa öle yapsın .yormadan kırmadan üzmeden yıpranmadan atlatırız bu 9 aylık süreci inş
Rabbim kolaylık versin kuzuEvet canm soğa yakın ama çok etkiliyor beni
Amin amin hepimize inşallahRabbim kolaylık versin kuzu
Kuzum ben ilk duyduğum da alttan baktı gümbür gümbür geldi sesi. Bugün karından baktığında cılız çıkıyor çok doğru yani. Belki emin olmak istiyor tüm durumdan o yüzden demiştir. Diğer tüp bebek merkeziyle naptın? Ne diyorlar hataları içinAmin cnm aslinda soyle oldu kalp atisi görülüyor ama daha duyulmaz cunku karindan baktiginda cok arkalarda net görüntü alamiyorum surekli de alttan bakmak istemiyorum , alttan baksak daha net olur ama onun icin önümüzdeki haftayi bekleyelim dedi ben de tmm dedim
Azelya canım benimde gecen sefer tansiyonum düştü heralde basıl bir el ayak kesilmesi titremesi duştan sonra halsizlik bitkinlik ama şükür bu sefer olmadıValla bilmiyorum canm gün içinde yatıyorum sürekli değil ama çoğunlukla bende arada oturarak deniyeyim bi dahaki sefere
Bende iki defadır ikisindede oluyor geçen sefer açtım ondan mı dedim ama bu sefer toktum tansiyon olabilir belki deAzelya canım benimde gecen sefer tansiyonum düştü heralde basıl bir el ayak kesilmesi titremesi duştan sonra halsizlik bitkinlik ama şükür bu sefer olmadı
Aynı yerde yaptırdım canım hepsinide. Evet cuma zaten kese görmeye gideceğim de, bu değerle hiç sanmıyorum kese görebileceğimiCanim diger kan testlerini de ayni hastane de mi yaptirdin? Senin yerinde olsam 2 gun sonra ayni saatte tekrar kan verir onu baz alirim ama cuma zaten kese gormeye gidiyormussun.
Mahfoldum arkadasım ya demekki progestan yapıo midemde yangın varOhhh maşallah cnm cokk sevindim senin içinben hala düşük tehdidi yasadigim icin ilaclara aynen devam dediler hem burdaki doktor hem de gidemesem de telefonla haberlestigim tüp bebek doktoru... Mide yanmasindan fenalardayim ama ılık veya soğuk süt ile hafifliyor biraz bugun kontrolüm vardi benimde sanirim ikizlerden birj geriden geliyor diye kalp atisini duyamadik ama ilk kesemin duydum hamd olsun haftaya yine kontrol var hayırlısı ile kucaklarimiza alalim ins
Benim de öyle canim progestron mide kapakcigini gevsemesini sagliyormus oyuzdenmis süt ile careyi buldum bende
Canim benim ben de iyiyim kontrolum iyi gecti ilaçlara ayneb devam tabi tup bebek doktoruma gidemedigim icin burdaki doktorun ile tüp bebek doktoru arasinda köprü kurdum resmen ikisi de ayni seyleri söylüyor... Bu arada oksapar icin rapor çıkarttı doktor bana ...
Hicbirsey, sorun yok dediler sonradan aklima geldi diger ilk iki denememde de veriomemisti fitil disinda progestron ama rn azinda beni erken uyandirip takip et disinda en yakin saglik kurumuna git deselerdi ... Tup bebek doktoruyla devam ediyorum telefondan iletişimeKuzum ben ilk duyduğum da alttan baktı gümbür gümbür geldi sesi. Bugün karından baktığında cılız çıkıyor çok doğru yani. Belki emin olmak istiyor tüm durumdan o yüzden demiştir. Diğer tüp bebek merkeziyle naptın? Ne diyorlar hataları için
Sorma netten baktim deniyorum iste careleri, süt iciyorum azar azar , sol tarafa yatmak da azaltiyormusMahfoldum arkadasım ya demekki progestan yapıo midemde yangın varsade soda iyi gelio gğnde 2 tane içiyorum. Valla bide rennie alıyotum cok yanarsa
İçini ferah tut canım cuma ola hayrola.Aynı yerde yaptırdım canım hepsinide. Evet cuma zaten kese görmeye gideceğim de, bu değerle hiç sanmıyorum kese görebileceğimi
Olumlu düşünmeye çalışmaya çalışıyorumİçini ferah tut canım cuma ola hayrola.
Canim ben de bulantilar biraz erken basladi betam yuksek oldugundan. Baya arastirdim burada Amerikada hamilelere ozel bulanti azaltici sekerler var belki Turkiyede eczanelerde de vardir. Ondan siparis verdim. Bir de bulanti onleyici bileklik varmis bilegin ozel bi noktasina basinc uygulayip mide bulantisini önlüyormuş bir buna da bakabilirsiniz şimdilik bileklik almadım şeker işe yaramazsa almaya düşünüyorum. Su şişeme azıcık limon sıkıyorum o da rahatlatıyor beni. Bir de işte zencefil şekeri arada atıyorum ağzıma. Garip bişekilde benim bulantım çoğunlukla akşam yemeğinden sonra başlıyor ve kusmak zorunda kalıyorum.Sorma netten baktim deniyorum iste careleri, süt iciyorum azar azar , sol tarafa yatmak da azaltiyormus
Kontrol ne zamandi canm heyecanla bekliyorumCanim ben de bulantilar biraz erken basladi betam yuksek oldugundan. Baya arastirdim burada Amerikada hamilelere ozel bulanti azaltici sekerler var belki Turkiyede eczanelerde de vardir. Ondan siparis verdim. Bir de bulanti onleyici bileklik varmis bilegin ozel bi noktasina basinc uygulayip mide bulantisini önlüyormuş bir buna da bakabilirsiniz şimdilik bileklik almadım şeker işe yaramazsa almaya düşünüyorum. Su şişeme azıcık limon sıkıyorum o da rahatlatıyor beni. Bir de işte zencefil şekeri arada atıyorum ağzıma. Garip bişekilde benim bulantım çoğunlukla akşam yemeğinden sonra başlıyor ve kusmak zorunda kalıyorum.
Bebeğimi kaybettimMerhaba hayırlı olsunBenimde perşembe randevum var umarım kalp atışını duyarım,iki gün önce kahverengi yoğun lekelenmem oldu acile gittim,kese göründü ama bebek için erken dediler.kese etrafıda temiz ama lekelenmem azar azar devam ediyor.bende de hiç mide bulantısı olmuyor göğüs ağrısıda azaldı belirtilerimiz aynı gibi içimizi ferah tutalım az kaldı bebişlerin kalp atışlarını duymaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?