- 24 Temmuz 2021
- 1.474
- 1.594
- 53
- 39
Ohhh maşallah cnm cokk sevindim senin içinCanlarım şimdi geldim çok şükür her şey yolunda tam 2 aylık olmuş dediilaçlarımı azaltarak devam estrofem ve lutinusa Temmuz sonu bitecek hepsi folik devam dedi. Süt ayran kefir önerdi. Her mevsimin taze meyve ve sebzesini önerdi. Çiğ badem, ceviz, kabak çekirdeği gün içinde ye dedi tabii ki abartmadan. 3 ay sonunda egzersiz ve yürüyüş önericem dedi. Uçak yolculuğum var 20sinde memlekete ona da şimdilik izin verdi gitmeden tekrar gel rapor yazarım dedi hamdolsun her şey yolunda darısı sizlere
Bizim dönem grubun sesi çıkmıyor herkes bebişiyle meşgul bence
Benim de öyle canim progestron mide kapakcigini gevsemesini sagliyormus oyuzdenmis süt ile careyi buldum bendeBenimde deli gibi yanmam var bulantım cok yok ama nidemde alev topu var cok fena
Canim benim ben de iyiyim kontrolum iyi gecti ilaçlara ayneb devam tabi tup bebek doktoruma gidemedigim icin burdaki doktorun ile tüp bebek doktoru arasinda köprü kurdum resmen ikisi de ayni seyleri söylüyor... Bu arada oksapar icin rapor çıkarttı doktor bana ...İyiyim kuzu çok şükürheycanla 21’ini bekliyorum kontrolümüz var, 29’unu da çok heyecanla bekliyorum çünkü tüp bebek doktorum progestan iğne, lutinus fitil bunları bırak sadece oksapara devam et dedi çok şükür bi iğnem olacak ilaç olarak sadece
Sen nasılsın
Ahh kuzum inşallah oda gelişip yetişecek kardeşine kendine iyi bak yormamaya çalışOhhh maşallah cnm cokk sevindim senin içinben hala düşük tehdidi yasadigim icin ilaclara aynen devam dediler hem burdaki doktor hem de gidemesem de telefonla haberlestigim tüp bebek doktoru... Mide yanmasindan fenalardayim ama ılık veya soğuk süt ile hafifliyor biraz bugun kontrolüm vardi benimde sanirim ikizlerden birj geriden geliyor diye kalp atisini duyamadik ama ilk kesemin duydum hamd olsun haftaya yine kontrol var hayırlısı ile kucaklarimiza alalim ins
Benim de öyle canim progestron mide kapakcigini gevsemesini sagliyormus oyuzdenmis süt ile careyi buldum bende
Canim benim ben de iyiyim kontrolum iyi gecti ilaçlara ayneb devam tabi tup bebek doktoruma gidemedigim icin burdaki doktorun ile tüp bebek doktoru arasinda köprü kurdum resmen ikisi de ayni seyleri söylüyor... Bu arada oksapar icin rapor çıkarttı doktor bana ...
Dogru diyorsun ama herseyi takar olduk bir yandan da herkese gec verdiler bizim ki niye erken cagirdi da diyorum. Bizim gibi ugrasli hamileliklere mi ozel acaba bu deliye bğlama durumu hahhaahahhahahahahh
Amin cnm aslinda soyle oldu kalp atisi görülüyor ama daha duyulmaz cunku karindan baktiginda cok arkalarda net görüntü alamiyorum surekli de alttan bakmak istemiyorum , alttan baksak daha net olur ama onun icin önümüzdeki haftayi bekleyelim dedi ben de tmm dedimAhh kuzum inşallah oda gelişip yetişecek kardeşine kendine iyi bak yormamaya çalışİnşallah sonunda kavuşacağız bebeklerimize
Maşallah canım Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip eylesin öbür miniğimizde inşallah arkadan yetişsin kardeşineOhhh maşallah cnm cokk sevindim senin içinben hala düşük tehdidi yasadigim icin ilaclara aynen devam dediler hem burdaki doktor hem de gidemesem de telefonla haberlestigim tüp bebek doktoru... Mide yanmasindan fenalardayim ama ılık veya soğuk süt ile hafifliyor biraz bugun kontrolüm vardi benimde sanirim ikizlerden birj geriden geliyor diye kalp atisini duyamadik ama ilk kesemin duydum hamd olsun haftaya yine kontrol var hayırlısı ile kucaklarimiza alalim ins
Benim de öyle canim progestron mide kapakcigini gevsemesini sagliyormus oyuzdenmis süt ile careyi buldum bende
Canim benim ben de iyiyim kontrolum iyi gecti ilaçlara ayneb devam tabi tup bebek doktoruma gidemedigim icin burdaki doktorun ile tüp bebek doktoru arasinda köprü kurdum resmen ikisi de ayni seyleri söylüyor... Bu arada oksapar icin rapor çıkarttı doktor bana ...
Aminn cnm bnmmmMaşallah canım Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip eylesin öbür miniğimizde inşallah arkadan yetişsin kardeşine
Hayırlısıyla inşallah canımAllahın izni ile hayırlı haberlerini alalım
Ah cnm ya üzülme nolur Rabbim bilir ne iyisini... Benimkinin de biri 3 gün geride ve karından ultrason ile net görülmüyor arkalarda yerlesmis. Doktorum da geven sefer alttan baktik kalp atışını gördük bu sefer alttan bakmak istemiyorum haftaya anlasilr dedi bakalim kismetMrb kızlar benim iki bebişimde benimleydi bugğn kontrolüm vardı 7+5 te maalesef bi tanesini kaybwttik .herseyin hayırlısı kalp atışını duyfugum için şuan boşluktayım sanki cok üüzücü ama Rabbim en iyisini bilir biZler için .umarım herkes saglıkla alır kucgına bebişlerini
Benimde yarı 5. Hafta doluyorCanm hesaplarına göre şuan ne kadarlık benim bu gün 5+0 27 temmuza gün verdi 14 gün sonraya belki senide çağrıcaktır daha
Ohhh maşallah cisemcim, kalo atislarini da görmek nasip olsun ins kontrol ne zamanBenimde yarı 5. Hafta doluyor
Tamm hala çağrıcaktır canm acele etme Allah'a bırak o herşeye vekildirBenimde yarı 5. Hafta doluyor
Vallahi benim eşimde öyle cuma günü doktora gitmek istedim ne gerek var diyor bekle iki hafta dolsun diyor. Bilmiyorki ben giderim onu dinlememAy aklın yolu bir bende vericem eşimi ikna edemedim sabırlı ol Allah'a bırak diyorsabır taşı kendisi bende hafta içi pazartesi felan vereyim diyorum hayırlı haberler al inşallah canım
Allah'ım bu kocaları ne yapsakVallahi benim eşimde öyle cuma günü doktora gitmek istedim ne gerek var diyor bekle iki hafta dolsun diyor. Bilmiyorki ben giderim onu dinlemem
Inşallah canim kese ve kalp sesini duyarsam azcıkta olsa rahatlicagim gerci ben yeni sertlerde bulurumOhhh maşallah cisemcim, kalo atislarini da görmek nasip olsun ins kontrol ne zaman
5+0 mı senin transfer tarihin ne zamandı bide kaçıncı gün embriyosuydu canım ? Benimki 24 haziranda 5. Gün embriyosuydu hesabıma göre 5+3 üm benCanm hesaplarına göre şuan ne kadarlık benim bu gün 5+0 27 temmuza gün verdi 14 gün sonraya belki senide çağrıcaktır daha
27 Haziran transfer edildi 3 gün emdiriyorsa canım 7 temmuz'da pozitif gördüm 8 Haziran son adet tarihim 5+0 diye çıkıyor internette yine de tam bilmiyorum hesaplamayı doğr hesaplıyorum bence5+0 mı senin transfer tarihin ne zamandı bide kaçıncı gün embriyosuydu canım ? Benimki 24 haziranda 5. Gün embriyosuydu hesabıma göre 5+3 üm ben
Geneli öyle demekkiAllah'ım bu kocaları ne yapsakartık kocama ruhsuz ruhsuz deyip geziyorum evin içinde niye diyor diyorum ki sen hiç mi merak etmiyorsun demek ki bu erkeklerin hepsi böyle
Sende benimle aynısın nerdeyse 9 haziran âdet tarihim 28 haziran trasfer27 Haziran transfer edildi 3 gün emdiriyorsa canım 7 temmuz'da pozitif gördüm 8 Haziran son adet tarihim 5+0 diye çıkıyor internette yine de tam bilmiyorum hesaplamayı doğr hesaplıyorum bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?