2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Cok haklisin endise etmekte ben ufacik bir kac damla pembelik gördüm diye 3 saat aglamistim hickira hickira boyle endise etme demek kolay biliyorum ama icimi rahatlatan şey kahverengiye döndü demen oldu
Cok sukur suanda hic yok az once girdim tuvalete ayiptir soylemesi tamamen bitmiş gibi duruyor ama bakalim Allahin gucune gitmesin evlat evlattir normali tup bebegi olmaz ama normal olsa belki biraz daha sakin kalabilir insan ama tup bebek olunca hele bide son şans olunca insan çok korkuyor

Ozaman kuzucum baska bir hastaneye jinokologa gideceksin benim gibi ( benim merkez İstanbul'da olunca ben de bulundugum sehirdeki bir hasteneye gitmistim acilen) doktor da ilgili ve hosuna giderse onunla devam edeceksin
Oyle yapacagim canim zaten tup bebegi ankarada yaptirmistim usakta yasiyorum usakta kesem gorulmustu doktor zaten bilgili ben demeden ilaclarimin ismini falan bilmisti tup bebek merkezi cidden bi ticarethane

Maşallah canm yerlşme felandır inşallah o lekelenmeler rabbim büyük normalide bunuda nasip eden o bizimde kısmetimiz bu şeklideymiş ne yapalım hayırlısını sağlıklısını versin sağ salim kucağımıza alalım herşey gelip geçecek bunlar tatlı birer anı olarak kalacak moralini yüksek tut iyi düşün iyi olsun

Oh şükür yatcok hareket etme ben hep diyorum evet bütün çocuklar özel ama bizm cocuklarimiz daha özel , evet annelik kutsal ama bizim yasadiklarimiz daha kutsal.ayni sartlarda elde etmiyoruz ayni sartlarda tepkiler vermemiz beklenmemeli.ben 3 saat aglayinca herkes bana kızmıştı ya siz benim neler yasadigimi biliyor musunuz diye çıkistim herkese o yuzden hissettiklerin normal

Oyle yapacagim canim zaten tup bebegi ankarada yaptirmistim usakta yasiyorum usakta kesem gorulmustu doktor zaten bilgili ben demeden ilaclarimin ismini falan bilmisti tup bebek merkezi cidden bi ticarethane
Gittiğin merkez ve doktora bağlı bence tamamen hepimiz iyi insanlara denk gelelim

Oyle canim benim Allahim miniklerimizi bize bagislasin baska hicbir sey istemiyorum bol bol dinleyecegim insallah icimi ferahlattigin icin cok tesekkur ediyorum sana Allahim her seyi gonlune gore versin

Oyle canim benim Allahim miniklerimizi bize bagislasin baska hicbir sey istemiyorum bol bol dinleyecegim insallah icimi ferahlattigin icin cok tesekkur ediyorum sana Allahim her seyi gonlune gore versin
Rica ederim ne yaptım ki sagol rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin

Tüp bebek harici doktora giden hanımlar ne zaman gideceksiniz kontrole ben 6+6 da gitmiştim Dr 4 hafta sonra gel dedi günler geçmiyor bebişi görmek için sabırsızlanıyorum

Mecburuz ya o yuzden ticarethane... Ben bazen bir ise yaramayan tedavi öncesi verilen vitaminleri bile anlasmali oldugu ilac şirketlerine gore verdiklerini düşünüyorum... Bu konu da benim gittigim prof hakkini yiyemem asla , kesinlikle bir ise yaradiklari ispatlanmamis efsalenesmis seyler derdi

Ya kızlar benimde kaç gündür sağlık ocağı aklımda aile hekimleride gebelik takibi yapıyorya onun için ne zman gitmek gerek genelde çoğu kişi sağlık ocağında kan verip gebeliğini öğrendiği için ilk haftalar takibe başlanıyor ama bizim süreç farklı kendi doktorumuza gitmeyimi bekleyelim yoksa gidelim mi siz nasıl yaptınız?

Ben kanda ikinci beta yi gördüğüm gun gitmistim. Rutin testleei aldilar hatta orada b12 im düşük ciktigi icin doktorum hemen b12 ilaca baslatmisti bir an once gitmekte fayda var

Canım işlerine nasıl geliyorsa öyle davranıyorlar ama bu en başından beridir biraz soğuktu hiç ısınamamıştım hâlâ aynı bi de embriyo dondurttuk el mahkum sabrediyoruz

Ben kanda ikinci beta yi gördüğüm gun gitmistim. Rutin testleei aldilar hatta orada b12 im düşük ciktigi icin doktorum hemen b12 ilaca baslatmisti bir an once gitmekte fayda var
Ben daha kalp atışını duymadım keseyi de görmedim görümcem ile aynı bölgede oturuyoruz o da hamileyken gittiğinde kalp atışını dinlediklerini söyledi sağlık ocağında dün akşam hatta konuştum onunla ben de pazartesi gidip eğer dinleyebilirse hem kalp atışını dinlesin hem de tekrardan idrar ve kan alsın istiyorum bir yandan da kendi doktoruma gitmeden gitmezsem mi diyorum Beta hcg'nin düşük çıkmasından korkuyorum bilmiyorum o yüzden size sormak istedim

Ben de henüz bişey yapmadım
Pazartesi hem kendi doktoruma gidicem hem de sağlık ocağına gidip bilgi vericem artık nasıl takip ediliyorsa etsinler bilgi vermek gerekiyormuş çünkü

Beni aramislardi cnm cunku sisteme düşüyormuş gebelik hemen haberleri oluyormuş test falan yaptığınız için

Canım işlerine nasıl geliyorsa öyle davranıyorlar ama bu en başından beridir biraz soğuktu hiç ısınamamıştım hâlâ aynı bi de embriyo dondurttuk el mahkum sabrediyoruz
Aynen öyle canm onlar bizim için çok çok önemli hayatımızın beli döneminde odak noktamız ama biz onlar için hiçiz sıradan birisiyiz malesf sabrının sonu selamet olsun inşallah

Kızlara katılıyorum aynen canım devamlı akan kan olmadığı sürece kahverengi olan akıntılar sorun teşkil etmiyormuş inşallah yavrun seninledir Rabbim korusun

Him onu bilmiyorum ben acikcasi transferin 12. Gunu olmus oluyor gittim.kan aldilar testlerimi yaptilar sonra kalp atisi dinledigimiz gun yine gittim ama orada oyle dinleme yapmadik sadece eksik kalan bilgileri tamamladilar ( aile hekimimi ddegistirmistim)

Beni aramislardi cnm cunku sisteme düşüyormuş gebelik hemen haberleri oluyormuş test falan yaptığınız için
Ben de maalesef sağlık ocağı doktorundan çekiyorum bebek doktorundan değil de arayacağını Hiç sanmıyorum çok rahat bir kadın

Pazartesi hem kendi doktoruma gidicem hem de sağlık ocağına gidip bilgi vericem artık nasıl takip ediliyorsa etsinler bilgi vermek gerekiyormuş çünkü
Ya benim randevum daha 12 gün sonra 2 haftaya yakın yapıyor yani gidip gitmeme de kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…