Arayan soran olmadı beniBeni aramislardi cnm cunku sisteme düşüyormuş gebelik hemen haberleri oluyormuş test falan yaptığınız için
Hemsireler ariyor cnm doktor degil bilemiyorum tabi değişebilir kisiden kiseye merkezden merkezeBen de maalesef sağlık ocağı doktorundan çekiyorum bebek doktorundan değil de arayacağını Hiç sanmıyorum çok rahat bir kadın
Hakaret edeceğim kendimi zor tutuyorum valla sakinleştireceklerine iyice moral bozuyorlarBenim amh düşük çıkınca gittiğim bi doktor bana korkmana gerek yok olmazsa Kıbrısa yumurta donasyonuna gidersin dedi. Ben ağlamaktan mahvolmuştum adam neler diyordu. Bazı doktorların gerçekten psikoloji ve iletişim eğitimi alması lazım.
Ya benim yengem gittiğinde onun da kalp atışını dinlememişler ama görümcem ve bir tanıdığım daha gittiğinde onlarınkini sağlık ocağında kalp atışlarını dinlemişler ultrason görüntüsü olmadan sadece karından kalp sesini dinlemişler öyle dediler akşam ikisi de o yüzden çok kararsız kaldım hani gitsem belki hemen duyarım inşallahHim onu bilmiyorum ben acikcasi transferin 12. Gunu olmus oluyor gittim.kan aldilar testlerimi yaptilar sonra kalp atisi dinledigimiz gun yine gittim ama orada oyle dinleme yapmadik sadece eksik kalan bilgileri tamamladilar ( aile hekimimi ddegistirmistim)
Aaaaa burdakiler gene test yapinca birkaç gun sonraya ariyorlar hemen gelin diyeArayan soran olmadı benihayır iğne yapmaya da çok gittim biri demedi ki hamile misiniz düşük tehdidi mi var kaydınızı yaptınız mı kimsenin umrunda değilmiş demek ki illa söyleyecez
Onlar benim varlığımdan bi haberHemsireler ariyor cnm doktor degil bilemiyorum tabi değişebilir kisiden kiseye merkezden merkeze
Baskasinin yumurtası başkasının cocugu demek, tasiyicilik mi yapacakmisin lafa bak ya ne kadar duygusuzlarBenim amh düşük çıkınca gittiğim bi doktor bana korkmana gerek yok olmazsa Kıbrısa yumurta donasyonuna gidersin dedi. Ben ağlamaktan mahvolmuştum adam neler diyordu. Bazı doktorların gerçekten psikoloji ve iletişim eğitimi alması lazım.
Cok enteresan yaaaOnlar benim varlığımdan bi haberher gittiğimde hatırlatıyorum tüp bebek tedavisi gördüğüme arada kan veriyordum günüm geçtiğinde umurunda da bile değil kadına hı tamam deyip geçiyordu
Balik burcuydun dmiYa benim yengem gittiğinde onun da kalp atışını dinlememişler ama görümcem ve bir tanıdığım daha gittiğinde onlarınkini sağlık ocağında kalp atışlarını dinlemişler ultrason görüntüsü olmadan sadece karından kalp sesini dinlemişler öyle dediler akşam ikisi de o yüzden çok kararsız kaldım hani gitsem belki hemen duyarım inşallahBir de bir olumsuzluk olmasından korkuyorum bir yandan da
Bence gitYa benim randevum daha 12 gün sonra 2 haftaya yakın yapıyor yani gidip gitmeme de kararsız kaldım
Maalesef bizim aile hekimimiz biraz farklı işte o yüzden sordum hani sizce ben kendimi direkt gidip söylemeli miyim beklemeli miyim kalp atışını gördükten sonra mı gideyimCok enteresan yaaa
Yok kuzum Koç burcuydum 25 MartBalik burcuydun dmidaha cok erken suan gitsen kalp atisini duyamaSsin eger o niyetle gideceksen. Kalp atisi icin iki hafta sonraya randevu vermelerinin nedeni zaten alttan muayenede bile ancak 6. Haftada duyulabilmesi yani suan saglik ocagina gitsen ve karindan baksalar ztn duyamazsiniz
Kesinlikle canim ben herkese diyorumki tup bebekliker rahme düşmeden anne oluyorlar diyorum daha rahme düşmeden derdine tasasina düşüyoruzOh şükür yatcok hareket etmeben hep diyorum evet bütün çocuklar özel ama bizm cocuklarimiz daha özel , evet annelik kutsal ama bizim yasadiklarimiz daha kutsal.ayni sartlarda elde etmiyoruz ayni sartlarda tepkiler vermemiz beklenmemeli.ben 3 saat aglayinca herkes bana kızmıştı ya siz benim neler yasadigimi biliyor musunuz diye çıkistim herkese o yuzden hissettiklerin normal
Aynen valla günler geçmiyorBence gitiki hafta çok fazla dayanılmıyor ki
Ben sağlık ocağında hiç test yaptırmadım belki de o yüzden aramadılarAaaaa burdakiler gene test yapinca birkaç gun sonraya ariyorlar hemen gelin diye
Canım benim arkadaşım keseyi gordukten sonra gitmiş zaten soruyorlarmış orda keseyi gordunuz mu falan diye bayagi testler yapiyorlarmiş hatta arkadaşimin enfeksiyonu varmış orda görmüşlerYok kuzum Koç burcuydum 25 MartYok hayır kalp atışı için gitmeyeceğim gerçekten hani gebelik takibi için gitmek istiyorum öyle de yapıyorlarmış ama olur da eğer duymazlarsa yapıp da bu sefer benim moralim bozulur ya da kanda bir şey de herhangi bir şey çıksa o 12 gün geçmez o yüzden sormak istedim bir de beklesem çok mu geç olur sağlık ocağına gitmek için yoksa beklerim sıkıntı yok
O zaman en iyisi kese ve kalp atışından sonra gitmek en azından kafamda rahat eder Rabbim neylemişse artık zaten o olacak yapacak hiçbir şey yokCanım benim arkadaşım keseyi gordukten sonra gitmiş zaten soruyorlarmış orda keseyi gordunuz mu falan diye bayagi testler yapiyorlarmiş hatta arkadaşimin enfeksiyonu varmış orda görmüşler
Amin inşallah canım benim hepimizin yavrusunu Allah bize bağışlasınKızlara katılıyorum aynen canım devamlı akan kan olmadığı sürece kahverengi olan akıntılar sorun teşkil etmiyormuş inşallah yavrun seninledir Rabbim korusun
Canım burda herkeste nerdeyse kanama oldu lütfen stres yapma ve seni rahatsız ettiyse orasıyla alakayı kes hiç hoş yaklaşım değil. Yakın çevreyi araştırıp iyi bir doktora yarın gidersiniz. Ayaklarını uzat bol su inşallah geçecekHakaret edecegim simdi ona zor tutuyorum kendimi durumu tek tek anlattim dedigi tek cevap ne biliyor musun ekstra biseye gerek yok korkunun da ecele faydasi yok bunu dedi tup bebek doktorum
Ben 8 haftalıkken başladım doktora 1 Ay sonra gelirsin dedi acil bir şey olmazsaTüp bebek harici doktora giden hanımlar ne zaman gideceksiniz kontrole ben 6+6 da gitmiştim Dr 4 hafta sonra gel dedi günler geçmiyor bebişi görmek için sabırsızlanıyorum
Ben kadın doğuma gittikten sonra giderim diye hala gitmemiştim pazartesi gidicemYa kızlar benimde kaç gündür sağlık ocağı aklımda aile hekimleride gebelik takibi yapıyorya onun için ne zman gitmek gerek genelde çoğu kişi sağlık ocağında kan verip gebeliğini öğrendiği için ilk haftalar takibe başlanıyor ama bizim süreç farklı kendi doktorumuza gitmeyimi bekleyelim yoksa gidelim misiz nasıl yaptınız?
Ya ben de aylar önce yaptırmıştım yani şimdi yaptırmadım ama belki de sistemden görüyorlardır e-nabız'dan falan düşüyor belki aile hekiminin de bir sayfasına bir şeyini düşüyordur yaşayıp göreceğizBen sağlık ocağında hiç test yaptırmadım belki de o yüzden aramadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?