2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Beni aramislardi cnm cunku sisteme düşüyormuş gebelik hemen haberleri oluyormuş test falan yaptığınız için
Arayan soran olmadı beni hayır iğne yapmaya da çok gittim biri demedi ki hamile misiniz düşük tehdidi mi var kaydınızı yaptınız mı kimsenin umrunda değilmiş demek ki illa söyleyecez

Hakaret edeceğim kendimi zor tutuyorum valla sakinleştireceklerine iyice moral bozuyorlar

Ya benim yengem gittiğinde onun da kalp atışını dinlememişler ama görümcem ve bir tanıdığım daha gittiğinde onlarınkini sağlık ocağında kalp atışlarını dinlemişler ultrason görüntüsü olmadan sadece karından kalp sesini dinlemişler öyle dediler akşam ikisi de o yüzden çok kararsız kaldım hani gitsem belki hemen duyarım inşallah Bir de bir olumsuzluk olmasından korkuyorum bir yandan da

Arayan soran olmadı beni hayır iğne yapmaya da çok gittim biri demedi ki hamile misiniz düşük tehdidi mi var kaydınızı yaptınız mı kimsenin umrunda değilmiş demek ki illa söyleyecez
Aaaaa burdakiler gene test yapinca birkaç gun sonraya ariyorlar hemen gelin diye

Baskasinin yumurtası başkasının cocugu demek, tasiyicilik mi yapacakmisin lafa bak ya ne kadar duygusuzlar

Balik burcuydun dmi daha cok erken suan gitsen kalp atisini duyamaSsin eger o niyetle gideceksen. Kalp atisi icin iki hafta sonraya randevu vermelerinin nedeni zaten alttan muayenede bile ancak 6. Haftada duyulabilmesi yani suan saglik ocagina gitsen ve karindan baksalar ztn duyamazsiniz

Yok kuzum Koç burcuydum 25 Mart Yok hayır kalp atışı için gitmeyeceğim gerçekten hani gebelik takibi için gitmek istiyorum öyle de yapıyorlarmış ama olur da eğer duymazlarsa yapıp da bu sefer benim moralim bozulur ya da kanda bir şey de herhangi bir şey çıksa o 12 gün geçmez o yüzden sormak istedim bir de beklesem çok mu geç olur sağlık ocağına gitmek için yoksa beklerim sıkıntı yok

Kesinlikle canim ben herkese diyorumki tup bebekliker rahme düşmeden anne oluyorlar diyorum daha rahme düşmeden derdine tasasina düşüyoruz

Canım benim arkadaşım keseyi gordukten sonra gitmiş zaten soruyorlarmış orda keseyi gordunuz mu falan diye bayagi testler yapiyorlarmiş hatta arkadaşimin enfeksiyonu varmış orda görmüşler

Canım benim arkadaşım keseyi gordukten sonra gitmiş zaten soruyorlarmış orda keseyi gordunuz mu falan diye bayagi testler yapiyorlarmiş hatta arkadaşimin enfeksiyonu varmış orda görmüşler
O zaman en iyisi kese ve kalp atışından sonra gitmek en azından kafamda rahat eder Rabbim neylemişse artık zaten o olacak yapacak hiçbir şey yok

Hakaret edecegim simdi ona zor tutuyorum kendimi durumu tek tek anlattim dedigi tek cevap ne biliyor musun ekstra biseye gerek yok korkunun da ecele faydasi yok bunu dedi tup bebek doktorum
Canım burda herkeste nerdeyse kanama oldu lütfen stres yapma ve seni rahatsız ettiyse orasıyla alakayı kes hiç hoş yaklaşım değil. Yakın çevreyi araştırıp iyi bir doktora yarın gidersiniz. Ayaklarını uzat bol su inşallah geçecek
Tüp bebek harici doktora giden hanımlar ne zaman gideceksiniz kontrole ben 6+6 da gitmiştim Dr 4 hafta sonra gel dedi günler geçmiyor bebişi görmek için sabırsızlanıyorum
Ben 8 haftalıkken başladım doktora 1 Ay sonra gelirsin dedi acil bir şey olmazsa
Ben kadın doğuma gittikten sonra giderim diye hala gitmemiştim pazartesi gidicem

Ben sağlık ocağında hiç test yaptırmadım belki de o yüzden aramadılar
Ya ben de aylar önce yaptırmıştım yani şimdi yaptırmadım ama belki de sistemden görüyorlardır e-nabız'dan falan düşüyor belki aile hekiminin de bir sayfasına bir şeyini düşüyordur yaşayıp göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…