Olsun mart duygusalligini almissin diyelimYok kuzum Koç burcuydum 25 MartYok hayır kalp atışı için gitmeyeceğim gerçekten hani gebelik takibi için gitmek istiyorum öyle de yapıyorlarmış ama olur da eğer duymazlarsa yapıp da bu sefer benim moralim bozulur ya da kanda bir şey de herhangi bir şey çıksa o 12 gün geçmez o yüzden sormak istedim bir de beklesem çok mu geç olur sağlık ocağına gitmek için yoksa beklerim sıkıntı yok
Seninki 9 haftalık falan herhalde öyle yazıyor o zaman benim de beklemem de bir sakınca yok ben de gitmeyeceğimCanım burda herkeste nerdeyse kanama oldu lütfen stres yapma ve seni rahatsız ettiyse orasıyla alakayı kes hiç hoş yaklaşım değil. Yakın çevreyi araştırıp iyi bir doktora yarın gidersiniz. Ayaklarını uzat bol su inşallah geçecek
Ben 8 haftalıkken başladım doktora 1 Ay sonra gelirsin dedi acil bir şey olmazsa
Ben kadın doğuma gittikten sonra giderim diye hala gitmemiştim pazartesi gidicem
Bende hic yaptırmadım özel hastanede yaptim iki testimi deBen sağlık ocağında hiç test yaptırmadım belki de o yüzden aramadılar
Teşekkür ederim canım benim hepinizden zaten Allah bin kere razı olsun içim bir nebze rahat iyi ki varsınız valla hepiniz ayri ayri yerlerdesiniz ama ne kadar çok kalbe dokunuyorsunuzCanım burda herkeste nerdeyse kanama oldu lütfen stres yapma ve seni rahatsız ettiyse orasıyla alakayı kes hiç hoş yaklaşım değil. Yakın çevreyi araştırıp iyi bir doktora yarın gidersiniz. Ayaklarını uzat bol su inşallah geçecek
Ben 8 haftalıkken başladım doktora 1 Ay sonra gelirsin dedi acil bir şey olmazsa
Ben kadın doğuma gittikten sonra giderim diye hala gitmemiştim pazartesi gidicem
Duygusallık ki ne duygusallık hemen ağlarım her şeyeOlsun mart duygusalligini almissin diyelimya bence git onlarda haftandan dolayi ztn kalp atisi dinlemeye gerek duymaz yani orada testlerini alsinlar suan eksik biseyin varsa depola en azindan bebege faydasi olsun
Ben de hiç yaptırmadım yani aylar önce günüm geçtiği için yaptırmıştım zaten tüp bebek transferinden sonra olanları ikisini de özelde yaptırdım yine de belki sistemde görüyorlardır bir umutBende hic yaptırmadım özel hastanede yaptim iki testimi de
Kalp atisindan sonra gitmen daha saglikli cnm , zaten suan bir anlamı yok onların ultrason cihazi yok benim bildiğim, doktorlarimiz bile 6 haftada vajinal muayene ile dinletebiliyor kalp atisiniMaalesef bizim aile hekimimiz biraz farklı işte o yüzden sordum hani sizce ben kendimi direkt gidip söylemeli miyim beklemeli miyim kalp atışını gördükten sonra mı gideyim
İlaclari onlar vermicek sen rutin test sonuçlarını tup bebek doktoruna gonderiyorsun onlar veriyor ilaciDuygusallık ki ne duygusallık hemen ağlarım her şeyepeki beta hcg falan düşük çıkarsa ya da çıkmasa bile tüp bebek doktorum demez mi neden bize gelmeden onların verdiği ilaçları kullandın diye
Evet sanırım her türlü en iyisi beklemek şu an Google'dan baktım 14 haftaya kadar ilk gebelik takibine başladığın sürece sıkıntı yokmuş 2 defa tetanoz aşısı falan yapılacakmış herhalde onlarda son aylara doğru 2 hafta falan zaten geç gideceğim yani tahmini bugün 5+2 7-8 haftalıkta falan giderimKalp atisindan sonra gitmen daha saglikli cnm , zaten suan bir anlamı yok onların ultrason cihazi yok benim bildiğim, doktorlarimiz bile 6 haftada vajinal muayene ile dinletebiliyor kalp atisini
Benim eşim sürekli negatifçi der bana benim işim kötüye çekmekİlaclari onlar vermicek sen rutin test sonuçlarını tup bebek doktoruna gonderiyorsun onlar veriyor ilaci
Beta niye düşük ciksin cekmeyin kötüyü kendinizeeeeee
Allah kararlamistir herşeyi cok düşünme cnm tevekkül icinde olursan rahat geçer bu süreçBenim eşim sürekli negatifçi der bana benim işim kötüye çekmekanladım canm senin gibi soğukkanlı olmayı çok isterdim ama maalesef öyle bir insan değilim gerçekten tebrik ederim seni bir iki hafta daha bekleme kararı aldım sonrasında gideceğim inşallah o yüzden negatif de çekmemiş olayım
Tamam en azindan karar vermekte pozitif bir düşüncedir kendine haksizlik etmeBenim eşim sürekli negatifçi der bana benim işim kötüye çekmekanladım canm senin gibi soğukkanlı olmayı çok isterdim ama maalesef öyle bir insan değilim gerçekten tebrik ederim seni bir iki hafta daha bekleme kararı aldım sonrasında gideceğim inşallah o yüzden negatif de çekmemiş olayım
Elhamdülillah tevekkül konusunda sıkıntı yok da yine de insanoğlu beşer şaşar arada düşünmeden olmuyor ille insanın aklına geliyor yoksa inancım sonsuz ki nasipte varsa ne yaparsam yapayım olacak nasipte yoksa ne yaparsam yapayım olmayacakAllah kararlamistir herşeyi cok düşünme cnm tevekkül icinde olursan rahat geçer bu süreç
Ben keseyi gördüğüm gün tüp bebek merkezinden gebelik rutin testlerini yaptırmalarını istedim. 3 gün sonra da aile hekimine ilaç yazdırmaya gidince gebelik kaydını oluşturalım dediler elimdeki tahlil sonuçlarına göre kayıt açtılar. Bebeğin hareketlerini hissettiginiz zaman yaklaşık 20. Hafta civari tekrar çağırdılarYa kızlar benimde kaç gündür sağlık ocağı aklımda aile hekimleride gebelik takibi yapıyorya onun için ne zman gitmek gerek genelde çoğu kişi sağlık ocağında kan verip gebeliğini öğrendiği için ilk haftalar takibe başlanıyor ama bizim süreç farklı kendi doktorumuza gitmeyimi bekleyelim yoksa gidelim misiz nasıl yaptınız?
Tamam en azindan karar vermekte pozitif bir düşüncedir kendine haksizlik etme. Bak bukdr yoruma hala karar verememis oladabilirdin
Anladım canım ben de keseyi ve kalp atışını görünene kadar gitmeyeceğim zaten az kaldı 2 haftaBen keseyi gördüğüm gün tüp bebek merkezinden gebelik rutin testlerini yaptırmalarını istedim. 3 gün sonra da aile hekimine ilaç yazdırmaya gidince gebelik kaydını oluşturalım dediler elimdeki tahlil sonuçlarına göre kayıt açtılar. Bebeğin hareketlerini hissettiginiz zaman yaklaşık 20. Hafta civari tekrar çağırdılar
Bak bu dediğin şey sabırsızlık o ayri o ben de de hat safhadadir. Küçükken geziye gidecek olurdk ben bi ay oncesinden günlüğüme gün sayardim son hafta gezi iptal olurduHahahah ya Lidya bakış açın yine mükemmel kararım kesin gitmiyorum tam böyle biraz panik her şeyi çok düşünen böyle hemen olsun isteyen tiplerdenim bir yere gideceğimiz zaman o gece böyle defalarca uyanırım gideceğiz gideceğiz diye heyecan değil ama panik atak gibi bir şey ya farklı bir şey o yüzden şu an duramıyorum keşke böyle olmasam keşke rahat bir insan olsaydım ama elimde değil
Evet canım 9 olmak üzere ben bekledim zaten tüp bebekte elli tane test yapıldı emin olup bebekten gitmek istedimSeninki 9 haftalık falan herhalde öyle yazıyor o zaman benim de beklemem de bir sakınca yok ben de gitmeyeceğim
Senden de razı olsun canım hep karşılıklı duygularımız inşallah her şey güzel olacakTeşekkür ederim canım benim hepinizden zaten Allah bin kere razı olsun içim bir nebze rahat iyi ki varsınız valla hepiniz ayri ayri yerlerdesiniz ama ne kadar çok kalbe dokunuyorsunuz
İnşallah canmBak bu dediğin şey sabırsızlık o ayri o ben de de hat safhadadir. Küçükken geziye gidecek olurdk ben bi ay oncesinden günlüğüme gün sayardim son hafta gezi iptal olurduistedigim sey hemen olsun diye internetten daha ucuza almak varken yorgun argin gider magazadan alirim bekleyemem bak örneğe vursam daha neler çıkar. Bu tüp bebek sureci ilk basladi anneme dedimki Allah'ın beni sinama sekli bebek vermemek degil anne sabretmeyi ogrenmemi saglamak bu benim sinavim demistim.
Basardim mi hayirtransferin 3. Gunu test yapmaya basladm elimde testim olsa kesin ilk gunden başlardım. bi nebze de olsa gecmisimdir sinavi ya
Yok yok valla helal olsun ben bekleyemedim o kadarİnşallah canmvalla sen benden betermissin bu konuda ben 11 gün test yapmadan bekledim bakımı yemeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?