Ben bekledim ama şimdi kalp atışını beklemeye o doktor randevusuna gitmeye sabrım yokYok yok valla helal olsun ben bekleyemedim o kadar
Sorma iyice psikolojimi bozmuştuNasil kolay söylüyorlar ....
Bağırdım ettimde adam dediğini demiştiHakaret edeceğim kendimi zor tutuyorum valla sakinleştireceklerine iyice moral bozuyorlar
Olacaksa kendi çocugum olacak olmaycaksada öyle bişey yapmam dedm. Pislik herif hala sinirlerm zıplıyor düşündükçeBaskasinin yumurtası başkasının cocugu demek, tasiyicilik mi yapacakmisin lafa bak ya ne kadar duygusuzlar
Hakaret edecegim simdi ona zor tutuyorum kendimi durumu tek tek anlattim dedigi tek cevap ne biliyor musun ekstra biseye gerek yok korkunun da ecele faydasi yok bunu dedi tup bebek doktorum
Canim arada istisnalar vardir ama cidden cogu ticarethaneye cevirmis isi acaba o doktorlarin karisi kendi cocugu falan olsa ayni tepkiyi verirler mi bir de ben bu tur doktorlardan su yuzden sogudum inancimi kaybettim benim esim azospermiydi ve surekli doktor buluyorduk iste sperm testlerini bilindik isimleriyle nam salmis doktorlara atiyorduk instagramdan yorum yapsin diye bir tane tup bebek doktoru var ayni zamanda erkek infertilitesinde bir numara ismini versem 10da 8 iniz tanirsiniz neyse esim bir ara bununla sadece bir kez telefonda konustu bilgi aldi sonra aradan 1 hafta zaman gecti sapik gibi her gün sabah saat 9 da arayarak uyandiriyordu bizi ne zaman gelceksiniz niye gelmiyorsunuz gelmicekseniz benim tavsiye ettigim ilaclar var kargolayim sonra biz istemedik aramaya yine devam etti esim en sonunda telefonu acti guzel bir dille onunla devam etmeyecegini soyledi muayeneye gelmeyecegini soyledi telefonda binbir tane trip atarak suratina kapattine kadar duygumuzlar biz bebek için onu kucağımiza almak için bekliyoruz hem maddi hem manevi yıpranıyoruz nasıl bu sekilde cvp veriyor tamam yapacak bisi yoksa da bu şekilde yazma bari
Malesef canım baya geç Antalyada olanlar bilir belki doktorumun çok fazla bekleme süresi var. Bakalım hayırlısı inşallah şu an çok nötrümOo baya geçmiş bende şimdiye gitmişsindir dedim hayırlı haberlerle gel bizide sevindir inşallah canm
Ahhh şu aceleci halleriBnm eşimde artık ütü odası değil eşyalarını çıkartalım Çocuğumun odası dedi
Ben inanıyorum güzel haberler vereceksin inşallah sakin ol dua oku bol bol güzel olacakMalesef canım baya geç Antalyada olanlar bilir belki doktorumun çok fazla bekleme süresi var. Bakalım hayırlısı inşallah şu an çok nötrüm
İnşallah canım bakalım muayene de ne çıkacakBen inanıyorum güzel haberler vereceksin inşallah sakin ol dua oku bol bol güzel olacak
Tüp bebek harici doktora giden hanımlar ne zaman gideceksiniz kontrole ben 6+6 da gitmiştim Dr 4 hafta sonra gel dedi günler geçmiyor bebişi görmek için sabırsızlanıyorum
Benin tüp bebek doktoruda bayramdan sonra doktorunuza randevu alın demisti zaten o kadar kısa sürmüştü ki muayene kalp sesini duydugumu hayal meyal hatirliyorum eşim heyecandan telefona kaydedememis cizirti geliyor mesela ultrasonda cok minik görünüyor anlamıyorum o yuzden bende heyecanla bekliyorum pazartesi randevum 8+2 olacağım sanirim o günBenim tüp bebek doktorum 9. Hafta kontrolü önemli demişti. Ki kadın doğum doktorumda 9. Haftada çağırdı. 22’sinde gidicem , bidaha ne zaman çağırır bilemedim
Benin tüp bebek doktoruda bayramdan sonra doktorunuza randevu alın demisti zaten o kadar kısa sürmüştü ki muayene kalp sesini duydugumu hayal meyal hatirliyorum eşim heyecandan telefona kaydedememis cizirti geliyor mesela ultrasonda cok minik görünüyor anlamıyorum o yuzden bende heyecanla bekliyorum pazartesi randevum 8+2 olacağım sanirim o gün
Bizimki de tekrar bi ayarladi çekelim diyince eşim ama okadar kısa sürdü ki oda heyecandan herhalde bisey diyememis kiyamam ben zaten agliyordumYaa öyle mi bizim tüp bebek doktoru baya inceledi baktı her noktasını gösterdi falanultrason aleti de çok kaliteliydi tabii her detay gözüküyordu
Hatta benim eşim kalp atışını videoya alırken basamamış tuşa heyecandan, sırf video çekelim diye bidaha dinlettiçok güzel hatıra kalıyor bidahaki gidişince mutlaka çek canım
Bizimki de tekrar bi ayarladi çekelim diyince eşim ama okadar kısa sürdü ki oda heyecandan herhalde bisey diyememis kiyamam ben zaten agliyordumhic hatirlamiyorym elimde kagit var ama o kadar yabanci ki pazartesi benim icin daha detayli güzel olacak inşallah ve guzel video cektirmem lazim bu kezn
Forum da boyle bilmem ne teorisiyle ultrason fotosuyla cinsiyet tahmini yapanlar var onlar ne biliyo musunuz merak ettm ama anlamadimHahahahah çok tatlı heyecanlar bunlarbu sefer dahada büyümüş olur daha net görür edersiniz herşeyi canım
Böyle bir şey mi varmışForum da boyle bilmem ne teorisiyle ultrason fotosuyla cinsiyet tahmini yapanlar var onlar ne biliyo musunuz merak ettm ama anlamadim
Gebelik kisminda cok denk geldi ama cozemedimBöyle bir şey mi varmış
Hahhaaa ben de denk geldim ultrason fotosunu atıyor kızlar bunlar da yorumluyor değişik değişik şeylerGebelik kisminda cok denk geldi ama cozemedim
Ben daha alışmamış sadece tüp bebek ksımına bakıyorum ama ilk defa böyle bişey olduğunu duydumGebelik kisminda cok denk geldi ama cozemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?