Ben duydum bi taneForum da boyle bilmem ne teorisiyle ultrason fotosuyla cinsiyet tahmini yapanlar var onlar ne biliyo musunuz merak ettm ama anlamadim
Hahhaaa ben de denk geldim ultrason fotosunu atıyor kızlar bunlar da yorumluyor değişik değişik şeyler
Ben arada buradan kopayim diye bakiniyorum diger basliklarada sonra sarmiyor geri dönüyorumBen duydum bi tanekalp atışı 140’tan fazlaysa kız, 140’tan aşağıysa erkek diye okumuştum ama çok inanmıyorum hahahhah
Ben arada buradan kopayim diye bakiniyorum diger basliklarada sonra sarmiyor geri dönüyorumbitane baslik vardi kadin herkesi yorumluyormus ben yazim bakim dedim nedicek diye kadin ortadan kayboldu kuruttum basligi
O ne oluyor kızHahahahhaha Allah seniinifty isterlerse erken öğrenmiş olacağız cinsiyetleri
BenKızlar çok olumsuz hissedip pozitif gören var mı
Bunu bende okudum ama bilim kesinlikle kabul etmiyorBen duydum bi tanekalp atışı 140’tan fazlaysa kız, 140’tan aşağıysa erkek diye okumuştum ama çok inanmıyorum hahahhah
Şimdi insan artık cinsiyeti merak etmeye başladıBunu bende okudum ama bilim kesinlikle kabul etmiyorkalp atışı duyanlar şuan bi düşündü hmmm olabilir mi acabaaa (ben mesela )
Evet dahiiiilll bende bebek esyalarina bakmaya basladigimda o duyguya kapilip cikiyorum sitedenBiraz önce bebek mağazasına girdim daha çok erken ya diyip dolanıp çıktım bişey almadanbu da sevdaya dahil mi
Sadece ailelere söyledik hepsinin de eşimin de içine erkek doğuyor bi ben yediklerimden dolayı kız olabilir diyorumŞimdi insan artık cinsiyeti merak etmeye başladıacikca diyim benim en merak ettigim surec suan bu galiba ne gelse kabulumuz ama ismini koyayim bebis diye sevmeyeyim bosluga soyluyormusum gbi geliyor adaptw olamiyom
Dahil dahil :)Biraz önce bebek mağazasına girdim daha çok erken ya diyip dolanıp çıktım bişey almadanbu da sevdaya dahil mi
Trendyol favorilerim bebek eşyalarıyla dolu bi içine girince çıkarıyorumEvet dahiiiilll bende bebek esyalarina bakmaya basladigimda o duyguya kapilip cikiyorum siteden
Evet ya şimdi cinsiyet sürekli aklımda benimde ama içime doğan vardı hep şimdi acaba mı oluyor sürekli fikrim değişiyorŞimdi insan artık cinsiyeti merak etmeye başladıacikca diyim benim en merak ettigim surec suan bu galiba ne gelse kabulumuz ama ismini koyayim bebis diye sevmeyeyim bosluga soyluyormusum gbi geliyor adaptw olamiyom
Olmaz olur muuu trendyol, e-bebek ve diğer tüm e ticaret kullanıcılarım bebek eşyası dolu 3. Ayı göreyim inşallah başlarım diyorumBiraz önce bebek mağazasına girdim daha çok erken ya diyip dolanıp çıktım bişey almadanbu da sevdaya dahil mi
Yani kör bir insana yolda kör müsün demek gibi birsey bu... Empati yoksunlari iste boyle hassas konularda bile gram düşünce yokOlacaksa kendi çocugum olacak olmaycaksada öyle bişey yapmam dedm. Pislik herif hala sinirlerm zıplıyor düşündükçe
Kuzum şimdi çıktım
Nasıl geçti iyiydi demi herseyKuzum şimdi çıktım
Canm ne yaptın merakınla öldük bu gün vallaKuzum şimdi çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?