İyiydi şükür keseyi gördük ikiz olabilir dediNasıl geçti iyiydi demi hersey
Yaaaa maşallahKızlar doktordan şimdi çıktım keseyi gördük ayın 1ine kalp atışına çağırdılar. İkiz olabilir, sanki geriden gelen bir kese daha var gibi dedi
Keseyi gördük canımCanm ne yaptın merakınla öldük bu gün valla
Ya çok şükürrr iki emriyo muydu seninKızlar doktordan şimdi çıktım keseyi gördük ayın 1ine kalp atışına çağırdılar. İkiz olabilir, sanki geriden gelen bir kese daha var gibi dedi
Benimde ara ara oldu hep bi batma gibi sancı gibi değişik bir ağrı inşallah bebeşin yerleşiyordur ondandırarkadaşlar selamlar
bugün transferimin 11. günü sağ kasığımda gaz mı desem üşütüp bi ağrı olur öyle mi desem bi ağrı var akşamdan beri başına gelen var mı acaba yardımcı olur musunuz ?
Hadi hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar doktordan şimdi çıktım keseyi gördük ayın 1ine kalp atışına çağırdılar. İkiz olabilir, sanki geriden gelen bir kese daha var gibi dedi
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsünler inşallah canımmKızlar doktordan şimdi çıktım keseyi gördük ayın 1ine kalp atışına çağırdılar. İkiz olabilir, sanki geriden gelen bir kese daha var gibi dedi
Yok tektiYa çok şükürrr iki emriyo muydu senin
Amin inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahHadi hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Amin inşallah canım. Daha kesin değil olabilir dedi sadece canımHayırlı olsun sağlıkla büyüsünler inşallah canımm
Ay çok iyi sevindim senin adına hadi hayirlisiKızlar doktordan şimdi çıktım keseyi gördük ayın 1ine kalp atışına çağırdılar. İkiz olabilir, sanki geriden gelen bir kese daha var gibi dedi
Anaaaammm hadi gözün Aydın canım çok şükür gördünKızlar doktordan şimdi çıktım keseyi gördük ayın 1ine kalp atışına çağırdılar. İkiz olabilir, sanki geriden gelen bir kese daha var gibi dedi
Allahım ya sübhanAllah çok heyecanlıYok tekti
Hahahhaha katılıyor hadi bakalım 6. Haftaya girildiginde bakalim kimlerde bulanti baslayacakAnaaaammm hadi gözün Aydın canım çok şükür gördündarısı kalp atışlarına darısı cinsiyete darısı mide bulantılarına
Hayırlı olsun canımKızlar doktordan şimdi çıktım keseyi gördük ayın 1ine kalp atışına çağırdılar. İkiz olabilir, sanki geriden gelen bir kese daha var gibi dedi
Canım doktorun beta artıslarm için bişey dedi mi bosuna yaptırdn bak keseyi gördn sağlıkla stres oldun bosunaAmin inşallah canım. Daha kesin değil olabilir dedi sadece canım
O ne oluyor kız
Bunu bende okudum ama bilim kesinlikle kabul etmiyorkalp atışı duyanlar şuan bi düşündü hmmm olabilir mi acabaaa (ben mesela )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?