Bişey demedi canım. Karından net görünmedi vajinal baktı artık. Değeri yanlış girdiler diye düşünmedim değilCanım doktorun beta artıslarm için bişey dedi mi bosuna yaptırdn bak keseyi gördn sağlıkla stres oldun bosuna
Amin inşallah canım, sağolasın. Doktor birşey demedi ama programa göre 5+3Hayırlı olsun canımdarısı kalp atışına inşallah kaçıncı haftadasın ?
Bölünmüş olabilir belki dedi bakalım daha kesin değil amaAllahım ya sübhanAllah çok heyecanlı
Amin inşallah canımAnaaaammm hadi gözün Aydın canım çok şükür gördündarısı kalp atışlarına darısı cinsiyete darısı mide bulantılarına
Ay çok iyi sevindim senin adına hadi hayirlisi
Nasil, ben daha yeni nift i sordum o bile 7000 dediler. Ikili test cok rutin bir sey degil mi neden o kadar fiyatliymis10. Haftada isteniyor ikili test deniyorHerkesten istenmiyor amaaa bakalım bizden isteyebilirler. En son 5.000 tlydi fiyatı
Neye gore olumsuz hissetme anlamadim canim. Benim 4. Denemem olmasina ragmen hep umut doluydum. Iyiyi dusunup iyiyiyi cekmek lazim. Ama belirti falan diyorsan eger transferden 10gun sonrasina kadar hic belirtim yoktu. 10. Gun cok az yerlesme lekelenmesi oldu(1 gun surdu acik pembe lekeydi). Onun disinda tansferden 15 gun sonra da bulantilarim basladi. Ki beta degerim baya yuksek geldi simdi kese icin randevumu bekliyorum. Yani bir belirti hissetmiyorsan hic endiselenme benim tum belirtileri hissettigim bir transferim negatif cikmisti mesela. O embryodan embryoya ve kisiden kisiye degisiyorKızlar çok olumsuz hissedip pozitif gören var mı
Bu test konusunda biraz kafam karisik ne kadar gerekli bilemiyorum burda bi arkadasim da 9. Haftada boyle cinsiyet ogrendi bu testle. Ama esim de ben de transfer oncesi genetic screening test zaten yaptirmistik. Evet bebek de bir genetik bozukluk varsa ogrenmek ister miyim hamileyken emin degilim. Bir arkadasima down sendromlu demislerdi bu testle cocuk gayet normal dogdu ve kizin tum hamileligi zehir oldu aglamakla gecti. Biraz daha kendim adina arastiricam sanirim bu testi10. Haftada isteniyor ikili test deniyorHerkesten istenmiyor amaaa bakalım bizden isteyebilirler. En son 5.000 tlydi fiyatı
Valla bence gereksiz kuzu Allah korusun bişey çıksa hangimiz o bebeği aldırırırz yada bişey yaparız hiç birimiz bence seninde dediğin gibi boş o hamileliği kendine zehir etmenin anlamı yok tabiki tercih meselesi rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı evlat nasip etsin hayırlısını versin inşallahBu test konusunda biraz kafam karisik ne kadar gerekli bilemiyorum burda bi arkadasim da 9. Haftada boyle cinsiyet ogrendi bu testle. Ama esim de ben de transfer oncesi genetic screening test zaten yaptirmistik. Evet bebek de bir genetik bozukluk varsa ogrenmek ister miyim hamileyken emin degilim. Bir arkadasima down sendromlu demislerdi bu testle cocuk gayet normal dogdu ve kizin tum hamileligi zehir oldu aglamakla gecti. Biraz daha kendim adina arastiricam sanirim bu testi
Anladım canım pazartesi muayene olacam 6+1 oluyorum o zman bende görürüm ondan sordum :)Amin inşallah canım, sağolasın. Doktor birşey demedi ama programa göre 5+3
Kalp atışı tam tersi olması gerekiyor gibi geliyor bana ordan belli atmışlar bunuBizim 136’ydı kalp atışı erkek olması gerekiyor o zaman
Ben pazartesi gidicem canım ebeye demiştim pazartesi gel gerekli testleri yapıp sisteme işleyelim demiştiYa kızlar benimde kaç gündür sağlık ocağı aklımda aile hekimleride gebelik takibi yapıyorya onun için ne zman gitmek gerek genelde çoğu kişi sağlık ocağında kan verip gebeliğini öğrendiği için ilk haftalar takibe başlanıyor ama bizim süreç farklı kendi doktorumuza gitmeyimi bekleyelim yoksa gidelim misiz nasıl yaptınız?
Nasil, ben daha yeni nift i sordum o bile 7000 dediler. Ikili test cok rutin bir sey degil mi neden o kadar fiyatliymis
Bu test konusunda biraz kafam karisik ne kadar gerekli bilemiyorum burda bi arkadasim da 9. Haftada boyle cinsiyet ogrendi bu testle. Ama esim de ben de transfer oncesi genetic screening test zaten yaptirmistik. Evet bebek de bir genetik bozukluk varsa ogrenmek ister miyim hamileyken emin degilim. Bir arkadasima down sendromlu demislerdi bu testle cocuk gayet normal dogdu ve kizin tum hamileligi zehir oldu aglamakla gecti. Biraz daha kendim adina arastiricam sanirim bu testi
Kalp atışı tam tersi olması gerekiyor gibi geliyor bana ordan belli atmışlar bunuerkeklerin vücut ısısı kan oranı ve akışı çok yüksek bize göre yüksek olan olmalı ama işte okuyoruz her şeyi bilgi bilgidir bizimki de 166'ydı kalp atışı
Anladım canm ben keseyi görüp öyle gideyim dedim bakalım artıkBen pazartesi gidicem canım ebeye demiştim pazartesi gel gerekli testleri yapıp sisteme işleyelim demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?