2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kızlar çok olumsuz hissedip pozitif gören var mı
Neye gore olumsuz hissetme anlamadim canim. Benim 4. Denemem olmasina ragmen hep umut doluydum. Iyiyi dusunup iyiyiyi cekmek lazim. Ama belirti falan diyorsan eger transferden 10gun sonrasina kadar hic belirtim yoktu. 10. Gun cok az yerlesme lekelenmesi oldu(1 gun surdu acik pembe lekeydi). Onun disinda tansferden 15 gun sonra da bulantilarim basladi. Ki beta degerim baya yuksek geldi simdi kese icin randevumu bekliyorum. Yani bir belirti hissetmiyorsan hic endiselenme benim tum belirtileri hissettigim bir transferim negatif cikmisti mesela. O embryodan embryoya ve kisiden kisiye degisiyor

10. Haftada isteniyor ikili test deniyor Herkesten istenmiyor amaaa bakalım bizden isteyebilirler. En son 5.000 tlydi fiyatı
Bu test konusunda biraz kafam karisik ne kadar gerekli bilemiyorum burda bi arkadasim da 9. Haftada boyle cinsiyet ogrendi bu testle. Ama esim de ben de transfer oncesi genetic screening test zaten yaptirmistik. Evet bebek de bir genetik bozukluk varsa ogrenmek ister miyim hamileyken emin degilim. Bir arkadasima down sendromlu demislerdi bu testle cocuk gayet normal dogdu ve kizin tum hamileligi zehir oldu aglamakla gecti. Biraz daha kendim adina arastiricam sanirim bu testi

Valla bence gereksiz kuzu Allah korusun bişey çıksa hangimiz o bebeği aldırırırz yada bişey yaparız hiç birimiz bence seninde dediğin gibi boş o hamileliği kendine zehir etmenin anlamı yok tabiki tercih meselesi rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı evlat nasip etsin hayırlısını versin inşallah

Bizim 136’ydı kalp atışı erkek olması gerekiyor o zaman
Kalp atışı tam tersi olması gerekiyor gibi geliyor bana ordan belli atmışlar bunu erkeklerin vücut ısısı kan oranı ve akışı çok yüksek bize göre yüksek olan olmalı ama işte okuyoruz her şeyi bilgi bilgidir bizimki de 166'ydı kalp atışı

İkili test normal rutin kontrol fiyatı da cok yüksek değil önceki hamileliğimde 150 tl ye yaptırmıştım ama eğer sakıncalı bişey görürlerse şüphe duyarlarsa o zmn nifty istiyorlar

Ben pazartesi gidicem canım ebeye demiştim pazartesi gel gerekli testleri yapıp sisteme işleyelim demişti

Nasil, ben daha yeni nift i sordum o bile 7000 dediler. Ikili test cok rutin bir sey degil mi neden o kadar fiyatliymis

Nifty 5.000 tlydi demek istemiştim

Ya ben de çok emin değilim aslında ihtimaller üzerine bu test çünkü kesin bir sonuç yok sadece cinsiyet kesin, onun dışında diğerleri dediğin gibi hata payı çıkabiliyor. Genelde tüp bebek olunca ekstra dikkat edip istiyorlarmış. Ben doktorum ne derse onu yapıcam mecbur

Hahahahha bakalım benim erkek senin kız olursa bi ihtimal doğrulanmış olabilir

Günaydın canlar , dün gece biraz korkuttu bizim ki beni. Bir kaç damla sadece silince kirmizi kan geldi. Birazda agrim var ama ondan sonra bir daha gelmedi bugunde aksi gibi calisiyorum neyse allahtan yarim gün. Bu kalp atisinin kac olduğunu fln doktormu soyledi ben cok cahilim ya hic bilmiyorum onlari benimki kac acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…