49’a düştümKızlar kilo durumunuz nasıl ben zaten çok zayıfım 1 kilo vermişim
Adet dönemin olabilir mi acaba bu dönemlerde böyle lekelenme oluyor mu çünkü benim de adet günlerim ve karnım fena ağırıyor şükür leke olmadı henüzGünaydın canlar , dün gece biraz korkuttu bizim ki beni. Bir kaç damla sadece silince kirmizi kan geldi. Birazda agrim var ama ondan sonra bir daha gelmedi bugunde aksi gibi calisiyorum neyse allahtan yarim gün. Bu kalp atisinin kac olduğunu fln doktormu soyledi ben cok cahilim ya hic bilmiyorum onlari benimki kac acaba
Valla olabilir ben en son 24 nisan da oda normal duzenimde degil opudan sonra olmuştum oyuzden adet döngüsü algim kalmadi ama hastaneye gore 21-22 mayis son adet tarihim olarak not etmisler o tarihe geldik sayilirAdet dönemin olabilir mi acaba bu dönemlerde böyle lekelenme oluyor mu çünkü benim de adet günlerim ve karnım fena ağırıyor şükür leke olmadı henüz
Ben 46 başladım 47 olmuşum. Doktor ne diyorKızlar kilo durumunuz nasıl ben zaten çok zayıfım 1 kilo vermişim
Geçmiş olsun canımcım dikkat et kendine. Kalp atışı olan ultrason görüntüsünde yazıyor yok mu sendeGünaydın canlar , dün gece biraz korkuttu bizim ki beni. Bir kaç damla sadece silince kirmizi kan geldi. Birazda agrim var ama ondan sonra bir daha gelmedi bugunde aksi gibi calisiyorum neyse allahtan yarim gün. Bu kalp atisinin kac olduğunu fln doktormu soyledi ben cok cahilim ya hic bilmiyorum onlari benimki kac acaba
Bakar kör oldum bulamadim galibaBen 46 başladım 47 olmuşum. Doktor ne diyor
Geçmiş olsun canımcım dikkat et kendine. Kalp atışı olan ultrason görüntüsünde yazıyor yok mu sende
İyi bakalım canım Allah korusun inşallah normal bi durumdurValla olabilir ben en son 24 nisan da oda normal duzenimde degil opudan sonra olmuştum oyuzden adet döngüsü algim kalmadi ama hastaneye gore 21-22 mayis son adet tarihim olarak not etmisler o tarihe geldik sayilir
Doktoruma yazdim simdi endise etmeyin dedi pazartesiye takip edin ekstra bisey olursa haberleselim dedi
Şu heart yazan galiba 129Bakar kör oldum bulamadim galiba
61dim 56ya düştümKızlar kilo durumunuz nasıl ben zaten çok zayıfım 1 kilo vermişim
Bu teste cikana gore kendine hamileligi zehir etmesi cok kotu olmus. Mesela ben 38 yasindayim otomatik olarak tum ultrason verileri normal range de olsa bile ikili testi yas faktoru buyuk olcudecetkiledigi ve sadece istatistiki bir hesap oldugu icin otomatik riskli cikacak benim ki. Ben sahsen amniyosentez yaptirmayi dusunuyorum. Bilmezlikle 9 ayi kendime o sekilde zehir ederim. Embriyoyu teste yollamamistik biz, gerek gormemisti doktor ailede bilinen bir genetik hastalik yok diye ama ben saliva’dan exome, sonrada yetmeyince genome analizi yaptirdim amerikada bir firmaya, tasiyicilik var mi diye. ama trizomiler genetik tasinmadigi icin ben ogrenmeyi dusunuyorum amniosentezleBu test konusunda biraz kafam karisik ne kadar gerekli bilemiyorum burda bi arkadasim da 9. Haftada boyle cinsiyet ogrendi bu testle. Ama esim de ben de transfer oncesi genetic screening test zaten yaptirmistik. Evet bebek de bir genetik bozukluk varsa ogrenmek ister miyim hamileyken emin degilim. Bir arkadasima down sendromlu demislerdi bu testle cocuk gayet normal dogdu ve kizin tum hamileligi zehir oldu aglamakla gecti. Biraz daha kendim adina arastiricam sanirim bu testi
Ya ben herseyi ama herseyi not eden insanim, ne transfer oncesi ne de ondan sonra tartilmak aklima gelmedi. Her gun 2 kere tansiyonumu olcuyorum nit aliyorum nasil tartilmadim olculerimi almadim bilmiyorum. Carsamba eve gidicem, persembe sabah ac karna tartilip olculeri alacagim artik ama en son 80dim. Keske diyorum bu kadar gobegim olmasaydi gobek degisimi gorurdum ya offf61dim 56ya düştümbenimki stres heyecan korkudan yemek yiyemiyorum fazla
Cok gecmis olsun lidyacim ama hic uzulme, ben kac gundur tekrar tekrar ilk 10 haftayi okuyorum, bu haftalarda saglikli dogum yapmis her 100 anneden 30-40inda boyle az lekelenmeler oluyormus, korkulacak bir durum degilmis. Yarim gun sonunda eve gelince guzelce uzan dinlen, muhabbet edelim hic birseyin kalmaz Allahin izniyleGünaydın canlar , dün gece biraz korkuttu bizim ki beni. Bir kaç damla sadece silince kirmizi kan geldi. Birazda agrim var ama ondan sonra bir daha gelmedi bugunde aksi gibi calisiyorum neyse allahtan yarim gün. Bu kalp atisinin kac olduğunu fln doktormu soyledi ben cok cahilim ya hic bilmiyorum onlari benimki kac acaba
Geçmiş olsun canım inşallah tekrarlamaz bi dahaGünaydın canlar , dün gece biraz korkuttu bizim ki beni. Bir kaç damla sadece silince kirmizi kan geldi. Birazda agrim var ama ondan sonra bir daha gelmedi bugunde aksi gibi calisiyorum neyse allahtan yarim gün. Bu kalp atisinin kac olduğunu fln doktormu soyledi ben cok cahilim ya hic bilmiyorum onlari benimki kac acaba
48le başladım 47 oldum ben de, önceki gittiğimde iştahsız olduğumu söyledim ilk 3 ay normal dediBen 46 başladım 47 olmuşum. Doktor ne diyor
Geçmiş olsun canımcım dikkat et kendine. Kalp atışı olan ultrason görüntüsünde yazıyor yok mu sende
Bende senin gibi göbekten müzdaribim malesf bende ilk ay olan değişimleri göremiyeceğimYa ben herseyi ama herseyi not eden insanim, ne transfer oncesi ne de ondan sonra tartilmak aklima gelmedi. Her gun 2 kere tansiyonumu olcuyorum nit aliyorum nasil tartilmadim olculerimi almadim bilmiyorum. Carsamba eve gidicem, persembe sabah ac karna tartilip olculeri alacagim artik ama en son 80dim. Keske diyorum bu kadar gobegim olmasaydi gobek degisimi gorurdum ya offf
Geçmiş olsun canm dikkat et dinlenGünaydın canlar , dün gece biraz korkuttu bizim ki beni. Bir kaç damla sadece silince kirmizi kan geldi. Birazda agrim var ama ondan sonra bir daha gelmedi bugunde aksi gibi calisiyorum neyse allahtan yarim gün. Bu kalp atisinin kac olduğunu fln doktormu soyledi ben cok cahilim ya hic bilmiyorum onlari benimki kac acaba
Insallah Leylacim, onu bekliyorum ben deBende senin gibi göbekten müzdaribim malesf bende ilk ay olan değişimleri göremiyeceğimbizde 4 aydan sonra görürüz ne yapalım
Kendinde fazla bi değişiklik görmüyorsan kilonda pek değişiklik olmamıştır. Şimdiden not alabilirsinYa ben herseyi ama herseyi not eden insanim, ne transfer oncesi ne de ondan sonra tartilmak aklima gelmedi. Her gun 2 kere tansiyonumu olcuyorum nit aliyorum nasil tartilmadim olculerimi almadim bilmiyorum. Carsamba eve gidicem, persembe sabah ac karna tartilip olculeri alacagim artik ama en son 80dim. Keske diyorum bu kadar gobegim olmasaydi gobek degisimi gorurdum ya offf
Avm girişindeki güvenlik dedektörü zarar veriyormuInsallah Leylacim, onu bekliyorum ben deama ben olan gobegimi gere gere 2 kere avm ye gittigimde hemen kontrol yerinin yanindan geciverdim, nasil guzel bir duygu anlatamam hahhahahah gobegime bakip 5-6 ay sanmistir hhahahahh
Insallah Leylacim, onu bekliyorum ben deama ben olan gobegimi gere gere 2 kere avm ye gittigimde hemen kontrol yerinin yanindan geciverdim, nasil guzel bir duygu anlatamam hahhahahah gobegime bakip 5-6 ay sanmistir hhahahahh
Tabiki o x-ray cihazları baya kötü canm radyasyon açısından hiç önermiyorlarAvm girişindeki güvenlik dedektörü zarar veriyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?