2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Adet dönemin olabilir mi acaba bu dönemlerde böyle lekelenme oluyor mu çünkü benim de adet günlerim ve karnım fena ağırıyor şükür leke olmadı henüz

Adet dönemin olabilir mi acaba bu dönemlerde böyle lekelenme oluyor mu çünkü benim de adet günlerim ve karnım fena ağırıyor şükür leke olmadı henüz
Valla olabilir ben en son 24 nisan da oda normal duzenimde degil opudan sonra olmuştum oyuzden adet döngüsü algim kalmadi ama hastaneye gore 21-22 mayis son adet tarihim olarak not etmisler o tarihe geldik sayilir
Doktoruma yazdim simdi endise etmeyin dedi pazartesiye takip edin ekstra bisey olursa haberleselim dedi

Kızlar kilo durumunuz nasıl ben zaten çok zayıfım 1 kilo vermişim
Ben 46 başladım 47 olmuşum. Doktor ne diyor
Geçmiş olsun canımcım dikkat et kendine. Kalp atışı olan ultrason görüntüsünde yazıyor yok mu sende

Geçmiş olsun canımcım dikkat et kendine. Kalp atışı olan ultrason görüntüsünde yazıyor yok mu sende
Bakar kör oldum bulamadim galiba

Eklentiler

• IMG_20220706_144057.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 55
İyi bakalım canım Allah korusun inşallah normal bi durumdur

Bu teste cikana gore kendine hamileligi zehir etmesi cok kotu olmus. Mesela ben 38 yasindayim otomatik olarak tum ultrason verileri normal range de olsa bile ikili testi yas faktoru buyuk olcudecetkiledigi ve sadece istatistiki bir hesap oldugu icin otomatik riskli cikacak benim ki. Ben sahsen amniyosentez yaptirmayi dusunuyorum. Bilmezlikle 9 ayi kendime o sekilde zehir ederim. Embriyoyu teste yollamamistik biz, gerek gormemisti doktor ailede bilinen bir genetik hastalik yok diye ama ben saliva’dan exome, sonrada yetmeyince genome analizi yaptirdim amerikada bir firmaya, tasiyicilik var mi diye. ama trizomiler genetik tasinmadigi icin ben ogrenmeyi dusunuyorum amniosentezle

61dim 56ya düştüm benimki stres heyecan korkudan yemek yiyemiyorum fazla
Ya ben herseyi ama herseyi not eden insanim, ne transfer oncesi ne de ondan sonra tartilmak aklima gelmedi. Her gun 2 kere tansiyonumu olcuyorum nit aliyorum nasil tartilmadim olculerimi almadim bilmiyorum. Carsamba eve gidicem, persembe sabah ac karna tartilip olculeri alacagim artik ama en son 80dim. Keske diyorum bu kadar gobegim olmasaydi gobek degisimi gorurdum ya offf

Cok gecmis olsun lidyacim ama hic uzulme, ben kac gundur tekrar tekrar ilk 10 haftayi okuyorum, bu haftalarda saglikli dogum yapmis her 100 anneden 30-40inda boyle az lekelenmeler oluyormus, korkulacak bir durum degilmis. Yarim gun sonunda eve gelince guzelce uzan dinlen, muhabbet edelim hic birseyin kalmaz Allahin izniyle

Geçmiş olsun canım inşallah tekrarlamaz bi daha

48le başladım 47 oldum ben de, önceki gittiğimde iştahsız olduğumu söyledim ilk 3 ay normal dedi

Bende senin gibi göbekten müzdaribim malesf bende ilk ay olan değişimleri göremiyeceğim bizde 4 aydan sonra görürüz ne yapalım

Geçmiş olsun canm dikkat et dinlen

Bende senin gibi göbekten müzdaribim malesf bende ilk ay olan değişimleri göremiyeceğim bizde 4 aydan sonra görürüz ne yapalım
Insallah Leylacim, onu bekliyorum ben de ama ben olan gobegimi gere gere 2 kere avm ye gittigimde hemen kontrol yerinin yanindan geciverdim, nasil guzel bir duygu anlatamam hahhahahah gobegime bakip 5-6 ay sanmistir hhahahahh

Kendinde fazla bi değişiklik görmüyorsan kilonda pek değişiklik olmamıştır. Şimdiden not alabilirsin

Insallah Leylacim, onu bekliyorum ben de ama ben olan gobegimi gere gere 2 kere avm ye gittigimde hemen kontrol yerinin yanindan geciverdim, nasil guzel bir duygu anlatamam hahhahahah gobegime bakip 5-6 ay sanmistir hhahahahh
Yaa kandırmışsın ama yok benimki o derece değil ama 3 4 aylık vardır benimde ne yapalım doğal hamilelik işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…