129Bakar kör oldum bulamadim galiba
Dr. Banu çiftçinin yazısını okudum çantaların geçtiği yerde x ray ışınları varmış bizim geçtiğimiz yer zarar vermiyormuş ama yine de ayrıcalıklı geçmek daha güzel oluyorAvm girişindeki güvenlik dedektörü zarar veriyormu
Yaa bunu İlk defa duydumDr. Banu çiftçinin yazısını okudum çantaların geçtiği yerde x ray ışınları varmış bizim geçtiğimiz yer zarar vermiyormuş ama yine de ayrıcalıklı geçmek daha güzel oluyor
Ilk 3 ay olabildigince herseyden korumak benim felsefem. Belli oranlari var bebege zarar veren ama aletleri kac derecede acmislar Allah bilir, o yuzden en guvenlisi gecmemekAvm girişindeki güvenlik dedektörü zarar veriyormu
Yok yaa bugune bugun 5 haftalik heralde hamile sayilieiz kandirmak yok hahahaaaYaa kandırmışsın ama yok benimki o derece değil ama 3 4 aylık vardır benimde ne yapalım doğal hamilelik işte
Hahahah oda doğru sonuçta bi bebek var ister kavun kadar ister üzümYok yaa bugune bugun 5 haftalik heralde hamile sayilieiz kandirmak yok hahahaaa
Ya canım ne muhabbetler çevirmişsnz yine :)Hahahah oda doğru sonuçta bi bebek var ister kavun kadar ister üzüm
Evet kuzum sen kayıplardasın nasıl durumun bi sıkıntı yok inşallahYa canım ne muhabbetler çevirmişsnz yine :)
İyiyum canimm benim teşekkür ederim gunlerdir alismisim evde kafami kaldiramiyorum sadece yoruldumLidyacım iyisin demi şimdi
Şu heart yazan galiba 129
Ayy canimm bebebgim yerim senin minik kalbini
Ayy canimsin bir kirmizi olmasi tedirgin etti beni allahtan devami gelmedide paniklemedim iyice smdi eve gidip bi guzel uyucamCok gecmis olsun lidyacim ama hic uzulme, ben kac gundur tekrar tekrar ilk 10 haftayi okuyorum, bu haftalarda saglikli dogum yapmis her 100 anneden 30-40inda boyle az lekelenmeler oluyormus, korkulacak bir durum degilmis. Yarim gun sonunda eve gelince guzelce uzan dinlen, muhabbet edelim hic birseyin kalmaz Allahin izniyle
Dün misafirlerim vardı bi gün önce düğünümüz öyle gündeme bakıp çıkıyom :)Evet kuzum sen kayıplardasın nasıl durumun bi sıkıntı yok inşallah
Hiç sorma pazartesi de bn 18 gün sonra işe başlamış olcam napcam bilmiyorumİyiyum canimm benim teşekkür ederim gunlerdir alismisim evde kafami kaldiramiyorum sadece yoruldum
Dikkat edeyim bende bunu bilmiyordumDr. Banu çiftçinin yazısını okudum çantaların geçtiği yerde x ray ışınları varmış bizim geçtiğimiz yer zarar vermiyormuş ama yine de ayrıcalıklı geçmek daha güzel oluyor
Anladım canm can sagolsunda herşey gelip geçerDün misafirlerim vardı bi gün önce düğünümüz öyle gündeme bakıp çıkıyom :)
Aynen balım sen daha hastane dışında dışarı çıkmadın mı yoksaAnladım canm can sagolsunda herşey gelip geçer
Yok valla kuzum çıkmadım normaldede evcimen biriyim şimdi tam kukuman kuşu oldumAynen balım sen daha hastane dışında dışarı çıkmadın mı yoksa
Maşallah sana ben evde çatlarım valla tebrik ederim 30 haziran transfer di 2 temmuz pikniğe gtmiştim :) hatta arkadaşlara allah razı olsun kafayı yemiştim demiştim :) seni şuan çok takdir ettimYok valla kuzum çıkmadım normaldede evcimen biriyim şimdi tam kukuman kuşu oldumkeseyi görene kadar çıkmayacağım sonrasında çıkarım inşallah ama ev içinde gezinip iş felan yapıyorum ağır kaldırmadan tabi
Sagol canm ya normalde bu denli değil ama evi severim şimdi işime geliyor kafa dinliyorum herkesten biraz uzakMaşallah sana ben evde çatlarım valla tebrik ederim 30 haziran transfer di 2 temmuz pikniğe gtmiştim :) hatta arkadaşlara allah razı olsun kafayı yemiştim demiştim :) seni şuan çok takdir ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?