2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ayy canimsin bir kirmizi olmasi tedirgin etti beni allahtan devami gelmedide paniklemedim iyice smdi eve gidip bi guzel uyucam

Aynen balım sen daha hastane dışında dışarı çıkmadın mı yoksa
Yok valla kuzum çıkmadım normaldede evcimen biriyim şimdi tam kukuman kuşu oldum keseyi görene kadar çıkmayacağım sonrasında çıkarım inşallah ama ev içinde gezinip iş felan yapıyorum ağır kaldırmadan tabi

Maşallah sana ben evde çatlarım valla tebrik ederim 30 haziran transfer di 2 temmuz pikniğe gtmiştim :) hatta arkadaşlara allah razı olsun kafayı yemiştim demiştim :) seni şuan çok takdir ettim

Maşallah sana ben evde çatlarım valla tebrik ederim 30 haziran transfer di 2 temmuz pikniğe gtmiştim :) hatta arkadaşlara allah razı olsun kafayı yemiştim demiştim :) seni şuan çok takdir ettim
Sagol canm ya normalde bu denli değil ama evi severim şimdi işime geliyor kafa dinliyorum herkesten biraz uzak bu gün 19 gün oldu 3 defa evden çıktım eşimde içinin böyle rahat ettiğini söyledi canm bende dedim kimsede soru işareti kalmasın arada yatar arada kalkarım kocaman bi balkonum var orda yürüyüp oturuyorum güzel ya ne bilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…