2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Oh mis doğru düşünmüşsün kuzum

Kızlar size bişey soracam 11. Gün 289 çıkmıştı benim 13gün ise 762 sizce ikiz olma ihtimali var mı
Canım benim 10. Gün 139 12. Gün 459 çıkmıştı.hızlı artmıştı ama tek bebek. Betadan çok anlaşılmıyor biz yüksek olunca öyle midir diyoruz ama çok fazla yükselip tek olan, az görünüp çift olan çok okudum burda

Bende çok yaptırma taraftarı değilim tarama testini, bişey çıksa napcam aldıracak mıyım tabi ki de hayır o yüzden yaptırmanın da bir anlamı yok diye düşünüyorum. Tabi o sıra doktor yada eşim illa ki yapılsın derse yaptırır mıyım bilmiyorum

Kızlar gebeliğin ilk üç ayında tatile çıkmak hakkında bir bilginiz doktorunuzun söylediği birşey var mı.
Valla canm benim doktorum havuz deniz evde küveti doldurma hepsini yasakladı enfeksiyon riskine karşı ve düşük riskine karşı ama burda denize kısa süreli giren kızçeler oldu gideceksende çok ıslak ve sıcağa maruz kalmamaya dikkat etmelisin ama tabiki en doğru kararı doktorun verir bi sor canm

Dikkat et canım kendine. Çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsın, doktora gittin mi yada doktorunu aradın mı

Kızlar, aile hekimine kayıt için giderken test istiyorlar ya aç mı gitmek gerekiyor ?

Anladım çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…