- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
Oh mis doğru düşünmüşsün kuzumSagol canm ya normalde bu denli değil ama evi severim şimdi işime geliyor kafa dinliyorum herkesten biraz uzakbu gün 19 gün oldu 3 defa evden çıktım eşimde içinin böyle rahat ettiğini söyledi canm bende dedim kimsede soru işareti kalmasın arada yatar arada kalkarım kocaman bi balkonum var orda yürüyüp oturuyorum güzel ya ne bilim
Canım benim 10. Gün 139 12. Gün 459 çıkmıştı.hızlı artmıştı ama tek bebek. Betadan çok anlaşılmıyor biz yüksek olunca öyle midir diyoruz ama çok fazla yükselip tek olan, az görünüp çift olan çok okudum burdaKızlar size bişey soracam 11. Gün 289 çıkmıştı benim 13gün ise 762 sizce ikiz olma ihtimali var mı
Aynen canım transferin 8.gün 224 10.555transferden sonra mı 12. gün bu şeklide çıktı acaba
Benim karından net gözükmedi hatta baya bastırdı karnıma ama net gözükmüyor dedi, vajinalda gördü artıkAnladım canım pazartesi muayene olacam 6+1 oluyorum o zman bende görürüm ondan sordum :)
Bakalım bende gidebilirsem pazartesiAnladım canm ben keseyi görüp öyle gideyim dedim bakalım artık
Bende çok yaptırma taraftarı değilim tarama testini, bişey çıksa napcam aldıracak mıyım tabi ki de hayır o yüzden yaptırmanın da bir anlamı yok diye düşünüyorum. Tabi o sıra doktor yada eşim illa ki yapılsın derse yaptırır mıyım bilmiyorumBu test konusunda biraz kafam karisik ne kadar gerekli bilemiyorum burda bi arkadasim da 9. Haftada boyle cinsiyet ogrendi bu testle. Ama esim de ben de transfer oncesi genetic screening test zaten yaptirmistik. Evet bebek de bir genetik bozukluk varsa ogrenmek ister miyim hamileyken emin degilim. Bir arkadasima down sendromlu demislerdi bu testle cocuk gayet normal dogdu ve kizin tum hamileligi zehir oldu aglamakla gecti. Biraz daha kendim adina arastiricam sanirim bu testi
Valla canm benim doktorum havuz deniz evde küveti doldurma hepsini yasakladı enfeksiyon riskine karşı ve düşük riskine karşı ama burda denize kısa süreli giren kızçeler oldu gideceksende çok ıslak ve sıcağa maruz kalmamaya dikkat etmelisin ama tabiki en doğru kararı doktorun verir bi sor canmKızlar gebeliğin ilk üç ayında tatile çıkmak hakkında bir bilginiz doktorunuzun söylediği birşey var mı.
Dikkat et canım kendine. Çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsın, doktora gittin mi yada doktorunu aradın mıGünaydın canlar , dün gece biraz korkuttu bizim ki beni. Bir kaç damla sadece silince kirmizi kan geldi. Birazda agrim var ama ondan sonra bir daha gelmedi bugunde aksi gibi calisiyorum neyse allahtan yarim gün. Bu kalp atisinin kac olduğunu fln doktormu soyledi ben cok cahilim ya hic bilmiyorum onlari benimki kac acaba
Ben açken yaptırdım canımKızlar, aile hekimine kayıt için giderken test istiyorlar ya aç mı gitmek gerekiyor ?
3 tane fitil 1 iğne şeklinde kullanıyorumKızlar progestanı günde kaç tane kullanıyorsunuz? Birde aranızda elevit kullanan var mı?
Tamamdır sağol kuzucum erken gideyim o zaman sabahki açlık hissim dayanılmaz oluyor yaBen açken yaptırdım canım
3 tane fitil 1 iğne şeklinde kullanıyorum
Aynen yanına da kraker filan al kan verdikten sonra ağzına atarsınTamamdır sağol kuzucum erken gideyim o zaman sabahki açlık hissim dayanılmaz oluyor ya
Anladım çok teşekkür ederimValla canm benim doktorum havuz deniz evde küveti doldurma hepsini yasakladı enfeksiyon riskine karşı ve düşük riskine karşı ama burda denize kısa süreli giren kızçeler oldu gideceksende çok ıslak ve sıcağa maruz kalmamaya dikkat etmelisin ama tabiki en doğru kararı doktorun verir bi sor canm
Aynen öyle yapıcam sabah ilacım var bide içerim hemenAynen yanına da kraker filan al kan verdikten sonra ağzına atarsın
Prolutex i sabah akşam fitilini de sabah akşam benim.elevit kullanmadım hiçKızlar progestanı günde kaç tane kullanıyorsunuz? Birde aranızda elevit kullanan var mı?
Rica ederim canmAnladım çok teşekkür ederim
Tsh t3 ve t4 tahlilleri için aç karna olmak gerekiyor canımKızlar, aile hekimine kayıt için giderken test istiyorlar ya aç mı gitmek gerekiyor ?
Hadi ya ben korkarım vajinadan bakılmasından. Salı gününe randevu aldım belki o zman karından görülür.Benim karından net gözükmedi hatta baya bastırdı karnıma ama net gözükmüyor dedi, vajinalda gördü artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?