2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Hadi ya ben korkarım vajinadan bakılmasından. Salı gününe randevu aldım belki o zman karından görülür.
Yani benim sahsi tecrubem karindan bakilmayi beklemek. Sabirsizlaniyoruz tabii. Ama bir risk yoksa kanama falan karindan baktirmak en iyisi bu benim 4. Denemem. Her denememde forumu takip ettim hatta bi grupta ben dahil alttan baktiran arkadaslarin bir kismi dusuk yasamisti ve bundan sonra zorunlu degilse alttan baktirmamaya karar vermistik. Tabii sadece ihtimallerden bahsediyoruz kimsenin basina gelicek diye bisey yok. Ama benim 4. Deneme olunca artik her ayrintiya dikkat eder oldum.

Bende senin gibi düşünüyorum riske atmaya gerek yok. Bu kadar beklemişim 1 hafta daha beklerim

Valla çok haklı Googledan YouTubeden bakıp söyleyen ne çok kişi var malesf
Cidden oyle buradakiler YouTube yerine forum uyelerine soruyor '' doktor boyle dedi ama ben guvenmiyorum sizce sunu yapmayalimiyim ''
Adam bunca yil okumus onun dedigine degil bizim dediğimize guvenecek insanlar var cideen komikler

Cidden oyle buradakiler YouTube yerine forum uyelerine soruyor '' doktor boyle dedi ama ben guvenmiyorum sizce sunu yapmayalimiyim ''
Adam bunca yil okumus onun dedigine degil bizim dediğimize guvenecek insanlar var cideen komikler
Ayenn öyle hayır güvenmiyolarsa neden gidiiyolar oda ayrı bir saçmalık bazen çok değişik insanlar ve forumlar denk geliyor gerçekten

Biraz gülelim
Forumda bazı okuduğum yazılarda hissettiğim vallahi doktorlarımıza üzülüyorum bazen
Ablam geldi aklıma doktoruna o kadar çok soru ve açıklama yaptıki doktor en son ona ben kalkayım sen otur koltuga madem benden daha iyi biliyorsun çıldırtmıştı adamı bi ara da odasından kovdu ablamı benide bebeğide rahat bırak demişti

Hahahahahhahahahah çok güldüm

Ohhh masallah malesef tupbebek de lekelenme oluyor galiba cogumuz yasadik
Normal hamis olan bir arkadasim var asilama olanda var onlarda yaşıyor doktor bizim ignelerden vermis onlara bana onu söylüyorlar vermedi mi doktor sana diye oooooo dedim biz o ignelerin kitabini yazdik

Normal hamis olan bir arkadasim var asilama olanda var onlarda yaşıyor doktor bizim ignelerden vermis onlara bana onu söylüyorlar vermedi mi doktor sana diye oooooo dedim biz o ignelerin kitabini yazdik
Agahahah aynen deseydin biz mahalleye igneye yapmaya bile cikiyozzZ

İyi akşamlar kızlar bir süredir uzaktan takip ediyorum pek dahil olamadım şu sıralar benide pazartesi kese görmek için çağırdı doktorum alttan muayene benide çok tedirgin ediyor 27 haziranda transferim olmuştu 10. Gün kanda pozitifi görmüştüm 81,55 di 12.gün kan değerim 212,75 acaba alttan muayene eder mi yoksa karında ultrasondan görmez mi?

İyi akşamlar kuzum evet kaç gündür yoksun durumun iyidir inşallah transfer günümüz aynı beni bu hafta değil öbür hafta çağırdı 27 temmuz'a şuan küçük olduğu için altan muayene yapacaktır bence

Beni iki hafta sonra cagirdiklarinda alttan bakmislardi kalp atışı icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…