Yani benim sahsi tecrubem karindan bakilmayi beklemek. Sabirsizlaniyoruz tabii. Ama bir risk yoksa kanama falan karindan baktirmak en iyisi bu benim 4. Denemem. Her denememde forumu takip ettim hatta bi grupta ben dahil alttan baktiran arkadaslarin bir kismi dusuk yasamisti ve bundan sonra zorunlu degilse alttan baktirmamaya karar vermistik. Tabii sadece ihtimallerden bahsediyoruz kimsenin basina gelicek diye bisey yok. Ama benim 4. Deneme olunca artik her ayrintiya dikkat eder oldum.Hadi ya ben korkarım vajinadan bakılmasından. Salı gününe randevu aldım belki o zman karından görülür.
Valla çok haklı Googledan YouTubeden bakıp söyleyen ne çok kişi var malesfBiraz gülelim
Forumda bazı okuduğum yazılarda hissettiğim vallahi doktorlarımıza üzülüyorum bazen
Bende senin gibi düşünüyorum riske atmaya gerek yok. Bu kadar beklemişim 1 hafta daha beklerimYani benim sahsi tecrubem karindan bakilmayi beklemek. Sabirsizlaniyoruz tabii. Ama bir risk yoksa kanama falan karindan baktirmak en iyisi bu benim 4. Denemem. Her denememde forumu takip ettim hatta bi grupta ben dahil alttan baktiran arkadaslarin bir kismi dusuk yasamisti ve bundan sonra zorunlu degilse alttan baktirmamaya karar vermistik. Tabii sadece ihtimallerden bahsediyoruz kimsenin basina gelicek diye bisey yok. Ama benim 4. Deneme olunca artik her ayrintiya dikkat eder oldum.
Cidden oyleValla çok haklı Googledan YouTubeden bakıp söyleyen ne çok kişi var malesf
Ayenn öyle hayır güvenmiyolarsa neden gidiiyolar oda ayrı bir saçmalıkCidden oyleburadakiler YouTube yerine forum uyelerine soruyor '' doktor boyle dedi ama ben guvenmiyorum sizce sunu yapmayalimiyim ''
Adam bunca yil okumus onun dedigine degil bizim dediğimize guvenecek insanlar var cideen komikler
Ben artik bazen tutamiyom kendimi valla laf atiyomAyenn öyle hayır güvenmiyolarsa neden gidiiyolar oda ayrı bir saçmalıkbazen çok değişik insanlar ve forumlar denk geliyor gerçekten
Ablam geldi aklıma doktoruna o kadar çok soru ve açıklama yaptıki doktor en son ona ben kalkayım sen otur koltuga madem benden daha iyi biliyorsun çıldırtmıştı adamıBiraz gülelim
Forumda bazı okuduğum yazılarda hissettiğim vallahi doktorlarımıza üzülüyorum bazen
Ahahahah bunu bende gördüm cnm bayildum yaBiraz gülelim
Hahahahahhahahahah çok güldümAblam geldi aklıma doktoruna o kadar çok soru ve açıklama yaptıki doktor en son ona ben kalkayım sen otur koltuga madem benden daha iyi biliyorsun çıldırtmıştı adamıbi ara da odasından kovdu ablamı benide bebeğide rahat bırak demişti
Valla ben yazmıyorum yazacak çok şey varda bazen tükeniyorum yazsamda değişmeyecek diyorumBen artik bazen tutamiyom kendimi valla laf atiyomyani icimde kalacağına yazayim diyorum napim
Bir güzel uyudum eve gelip deliksiz nasil iyi geldiiiAhahahah bunu bende gördüm cnm bayildum yabu arada iyisin dimi yok sikintin falan
Ohhh masallah malesef tupbebek de lekelenme oluyor galiba cogumuz yasadikBir güzel uyudum eve gelip deliksiz nasil iyi geldiiisuan iyiyim sukur
Normal hamis olan bir arkadasim var asilama olanda var onlarda yaşıyor doktor bizim ignelerden vermis onlara bana onu söylüyorlar vermedi mi doktor sana diye oooooo dedim biz o ignelerin kitabini yazdikOhhh masallah malesef tupbebek de lekelenme oluyor galiba cogumuz yasadik
Agahahah aynen deseydin biz mahalleye igneye yapmaya bile cikiyozzZNormal hamis olan bir arkadasim var asilama olanda var onlarda yaşıyor doktor bizim ignelerden vermis onlara bana onu söylüyorlar vermedi mi doktor sana diye oooooo dedim biz o ignelerin kitabini yazdik
İyi akşamlar kuzum evet kaç gündür yoksun durumun iyidir inşallah transfer günümüz aynı beni bu hafta değil öbür hafta çağırdı 27 temmuz'a şuan küçük olduğu için altan muayene yapacaktır benceİyi akşamlar kızlar bir süredir uzaktan takip ediyorum pek dahil olamadım şu sıralar benide pazartesi kese görmek için çağırdı doktorum alttan muayene benide çok tedirgin ediyor 27 haziranda transferim olmuştu 10. Gün kanda pozitifi görmüştüm 81,55 di 12.gün kan değerim 212,75 acaba alttan muayene eder mi yoksa karında ultrasondan görmez mi?
Beni iki hafta sonra cagirdiklarinda alttan bakmislardi kalp atışı icinİyi akşamlar kuzum evet kaç gündür yoksun durumun iyidir inşallah transfer günümüz aynı beni bu hafta değil öbür hafta çağırdı 27 temmuz'a şuan küçük olduğu için altan muayene yapacaktır bence
Beni sezenden geç çağırmasına rağmen bence altan bakacak banadaBeni iki hafta sonra cagirdiklarinda alttan bakmislardi kalp atışı icin
Muhtemelen bu gidisimde karindan bakar gibi düşünüyorum bendeBeni sezenden geç çağırmasına rağmen bence altan bakacak banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?