2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Evimden uzaktayım canım evet yorumları okuyup biraz dinlendim diyelim gayet iyiyim çok şükür bir problem yok biraz fazla düşünüyorum değerlerden sonra acaba keseyi görür müyüm aksi bi durum olur mu diye Tabi Rabbim ne derse o olur hepinizi yakından takip ediyorum sohbetler şahane Vajinal muayene pek istemiyorum ama sanırım dr o şekilde bakıcak Daha öncede kendiliğinden bi gebelik geçirdim o zamanda vajinal muayeneden bi hafta sonra düşük olmuştu biraz ona bağlıyorum bilemedim kötüyü çağırmamak lazım aslında ama insanım elinde değil sonuçta ne zorluklarla giriyoruz bu yola

Rabbim iyilik verisn bende değerlerime bakıp aynısını düşünüyorum ama rabbim ne eylemişse o olacak Allah büyük bende altan muayene istemiyorum arttık ama doktorlarımızada güvenmek zorundayız içini ferah tut bu sefer öyle bir şey olmayacak Allah'ın izniyle

Evet canım haklısın Rabbim neylerse güzel eyler bakalım pazartesi gidicem ben extra bi kan testi de vermedim ara ara kasık ağrım oluyor ama belli belirsiz onun dışında hiçbişeyim yok anlamadım Buda etkiliyor biraz senin belirtilerin devam ediyor mu hala?

Benim daha on gün var gitmeme seninki yakın ne güzel bende vermedim kan iki defa verdiğim tek benim bel ağrım çok mide ekşimem var ve dünden beri afedersin ishal oldum çok oturuncada kasığım ağrıyor bu sabah ağırmıyor bişey mi oldu dedim o an sancım oldu mutlu oldum daha minicikler çok belirti aramamak lazım iğneler yapıyor çoğunu zaten

Kacinci haftada gitmis olacaksın 5 in sonlarina dogruysa olabilir duyulabilir gibi geliyor genelde 6. Haftada duyuluyor bu nedenle duymassan da üzülme
Hesaplamaya göre 5+6 görünüyorum ama sanırım duyamam sağlıklı olsunda yeterki kalp atışını bi sonrakinde göreyim

Evet o konuda şanslıyım inşallah mutlu çıkarım hastaneden evet herkes öyle diyor belirti aramayın diye ama ne bileyim işte o kadar çok istiyoruz ki anne olmayı ufacık bi belirti arıyoruz haklısın canım çoğu belirti zaten ilaçlardan oluyor hayırlısı olsun inşallah hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…