İnşallah canm şu altan bakmadan kurtulsak iğneden ilaçtan ne bilim sıkıldım artıkMuhtemelen bu gidisimde karindan bakar gibi düşünüyorum bende
Evimden uzaktayım canım evet yorumları okuyup biraz dinlendim diyelim gayet iyiyim çok şükür bir problem yok biraz fazla düşünüyorum değerlerden sonra acaba keseyi görür müyüm aksi bi durum olur mu diyeİyi akşamlar kuzum evet kaç gündür yoksun durumun iyidir inşallah transfer günümüz aynı beni bu hafta değil öbür hafta çağırdı 27 temmuz'a şuan küçük olduğu için altan muayene yapacaktır bence
Kese için ayrı çağırdılar ama değil mi yoksa kalp ve kese aynı zamanda mı görüldü ? Kusura bakma canım hatırlayamadımBeni iki hafta sonra cagirdiklarinda alttan bakmislardi kalp atışı icin
Rabbim iyilik verisn bende değerlerime bakıp aynısını düşünüyorum ama rabbim ne eylemişse o olacak Allah büyükEvimden uzaktayım canım evet yorumları okuyup biraz dinlendim diyelim gayet iyiyim çok şükür bir problem yok biraz fazla düşünüyorum değerlerden sonra acaba keseyi görür müyüm aksi bi durum olur mu diyeTabi Rabbim ne derse o olur hepinizi yakından takip ediyorum sohbetler şahane Vajinal muayene pek istemiyorum ama sanırım dr o şekilde bakıcak Daha öncede kendiliğinden bi gebelik geçirdim o zamanda vajinal muayeneden bi hafta sonra düşük olmuştu biraz ona bağlıyorum bilemedim kötüyü çağırmamak lazım aslında ama insanım elinde değil sonuçta ne zorluklarla giriyoruz bu yola
Evet evet birlikte cagirdilar ayri ayri gitmedim. İki hqfta sonrasinda alttan baktılarKese için ayrı çağırdılar ama değil mi yoksa kalp ve kese aynı zamanda mı görüldü ? Kusura bakma canım hatırlayamadım
Aynen gerçekten iğneler artık canımı yakmaya başladı morarmaları geçtim artık ama inanılmaz canım yanmaya başladı artıkİnşallah canm şu altan bakmadan kurtulsak iğneden ilaçtan ne bilim sıkıldım artık
Benimde aynı tişört bile değince ağrıyor yada bi yere değince ama katlanıyorum az kaldı sabrın sonu selamet olsun inşallahAynen gerçekten iğneler artık canımı yakmaya başladı morarmaları geçtim artık ama inanılmaz canım yanmaya başladı artık
Evet canım haklısın Rabbim neylerse güzel eyler bakalım pazartesi gidicem ben extra bi kan testi de vermedim ara ara kasık ağrım oluyor ama belli belirsiz onun dışında hiçbişeyim yok anlamadım Buda etkiliyor biraz senin belirtilerin devam ediyor mu hala?Rabbim iyilik verisn bende değerlerime bakıp aynısını düşünüyorum ama rabbim ne eylemişse o olacak Allah büyükbende altan muayene istemiyorum arttık ama doktorlarımızada güvenmek zorundayız içini ferah tut bu sefer öyle bir şey olmayacak Allah'ın izniyle
Ben kalp atışı için erken gidiyorum o zaman duyamam değil miEvet evet birlikte cagirdilar ayri ayri gitmedim. İki hqfta sonrasinda alttan baktılar
Evet kuzum inşallah sonu güzel olsunBenimde aynı tişört bile değince ağrıyor yada bi yere değince ama katlanıyorum az kaldı sabrın sonu selamet olsun inşallah
Kacinci haftada gitmis olacaksın 5 in sonlarina dogruysa olabilir duyulabilir gibi geliyorBen kalp atışı için erken gidiyorum o zaman duyamam değil mineyse kesede sağlıklı bi şekilde oluşmuş olsunda onada razıyım
Benim daha on gün var gitmeme seninki yakın ne güzelEvet canım haklısın Rabbim neylerse güzel eyler bakalım pazartesi gidicem ben extra bi kan testi de vermedim ara ara kasık ağrım oluyor ama belli belirsiz onun dışında hiçbişeyim yok anlamadım Buda etkiliyor biraz senin belirtilerin devam ediyor mu hala?
Hesaplamaya göre 5+6 görünüyorum ama sanırım duyamamKacinci haftada gitmis olacaksın 5 in sonlarina dogruysa olabilir duyulabilir gibi geliyorgenelde 6. Haftada duyuluyor bu nedenle duymassan da üzülme
Hadi bakalom saglikla ozaman once keseyo görHesaplamaya göre 5+6 görünüyorum ama sanırım duyamamsağlıklı olsunda yeterki kalp atışını bi sonrakinde göreyim
Bende 5+3 diye hesaplıyorum kendimi minicikler dahaHesaplamaya göre 5+6 görünüyorum ama sanırım duyamamsağlıklı olsunda yeterki kalp atışını bi sonrakinde göreyim
Evet o konuda şanslıyım inşallah mutlu çıkarım hastanedenBenim daha on gün var gitmeme seninki yakın ne güzelbende vermedim kan iki defa verdiğim tek benim bel ağrım çok mide ekşimem var ve dünden beri afedersin ishal oldum çok oturuncada kasığım ağrıyor bu sabah ağırmıyor bişey mi oldu dedim o an sancım oldu mutlu oldum daha minicikler çok belirti aramamak lazım iğneler yapıyor çoğunu zaten
Evettt çok ufaklarrrr yavrularımBende 5+3 diye hesaplıyorum kendimi minicikler daha
Aminnn canım inşallahHadi bakalom saglikla ozaman once keseyo gör
Yaaa yerim.seni mucizen gelmiş.Aynen balım sen daha hastane dışında dışarı çıkmadın mı yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?