2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Canim cok belirti aramayin baslarda pek olmuyor hatta bazi kisilerin cok belirgin belirtisi dahi olmuyor ilerleyen zamanlarda sıkıntı yapmayın anın tadini çıkarın su güzel günlerin

Canim cok belirti aramayin baslarda pek olmuyor hatta bazi kisilerin cok belirgin belirtisi dahi olmuyor ilerleyen zamanlarda sıkıntı yapmayın anın tadini çıkarın su güzel günlerin
Haklısın canım herkes aynı şeyi söylüyor sıfır belirtiyle bebeğini kucağına alanlar bile varmış teşekkür ederim gerçekten içim rahatladı sağolun Allah razı olsun hepinizden çok çok tatlısınız

Ne demek cnm senden de Allah razi olsun

Karından bakacak kuzum benimde ilk kalbi alttan baktı. Geçen günkü randevu da karından baktı bundan sonra karından dedi sıkıntı olmadığı sürece
Evet sin gidisimde benimde karindan bakti daha oncekinde kalp sesi karindan duyulamayacagi icin alttan bakmisti

Ya kizlar bizim venuskiz vardi o ne yaptı acaba gunlerdir aklimda ama ben mi göremiyorum o mu yok buralarda V venuskiz canim iyi misin
Cnm tesekkur ederim hatirladigin icin cok sık olmasada ara ara giriyorum. Ben bugün kürtaj oldum maalesef kendi atmadi vucut. Üzüldüm tabii yıorandım ama nasip böyleymis. Rabbimin bir bildigi vardır mutlaka zamani degilmis demekki. Sen nasilsin bebisler iyidir insallah

Yaaaa senin adina cok üzüldüm cnm gecmis olsun ne diyelim Rabbimin vardir bi bildigi... Benim gibi degilsin bir evladin var cok şükür, ins bir sonraki sefere kardesi kolayca zahmetsizce gelir Ben de iyiyim cok şükür şimdilik .. valla gunlerdir aklima geliyordun goremeyince de korktum

Aynen gerçekten iğneler artık canımı yakmaya başladı morarmaları geçtim artık ama inanılmaz canım yanmaya başladı artık
Sorma karnimdaki morarmalar o kadar kotu ki doktora gidihce karnimi gostermeye utanacagim resmen. Hemsireme yolladim oksaparlari kolundan yap dedi. Kocam tutuyor ben batiriyorum ama kol daha fazla yaniyor. Gercekten su igne isi bitsin istiyorum zaten en az 3-4 haftada gecer benim morluklar

Bende oksapardan dolayi baya morardim cok da dikkatliyim ama oluyor yine de ... Hatta bugun igneyi batirdigim yer kanadi baya kan sulaninca akıyor mubarek .. nabalim evlat icin daha baslangic cektiklerimiz

Kizlar bunu meraktan soruyorum doktor size oksapari neye gore verdi bakiyorum da hemen hemen herkes kullaniyor herkesin mi pihtilasma sorunu cikti diye dusundum. Benim burada ilk dusukten sonra pihti testlerim temiz gelince ilk iki doktorum coraspirin bile kullandirmamisti. Hatta doktora yine de kullanamaz miyim pihti sorununu onlemek sansimi arttarmak icin diyince hayir cok farkli komplikasyonlara sebep olabiliriz gereksiz ilac vermem demisti
Bu yeni doktorum pihti testlerini tekrarladi yine bisey cikmadi ama bi dusugun bi kimyasalin var coraspirinden zarar gelmez gunluk bi tane kullan dedi.

Bende tam seni icimden geçiriyordum Firuzecim bu saatlerde aktifdir nerde bu kiz diyordum benim trombofili testimde iki tabesinde heterozigot oldugu cikti ama asil lupus antikoagülan testim pozitif oldugu icin oksapar kullaniyorum corasprin ile birlikte... Simdi herkes lupus nedir diye soracak

Bir de kizlar cok aktif olamiyorum esimden bana covid bulasti maalesef. Iyi atlatiyorum cok da suanlik kafama takmiyorum bi suru arkadasim hamileyken gecirdi ve saglikla bebeklerini kucaklarina aldi. Bu bir de 3. olusum olunca artik onemsemedim bir de Allahtan ultrasound randevum 25ine o zamana testim negatif olur insallah da sonunda bebisi gorebilirim. Abartmayacak sekilde gunde bi bardak nane-limon, balli-limonlu ilik su ve gunde bir tane Tylenolle atlattim, tylenol (acetaminophen) hic almayacaktim ama FDA (amerikan gida ve ilac kurumu) tarafindan hamileler icin onayli bir ilac ve atesim cok yukseldiginde mecburen aldim. Cunku yuksek ates embryolar icin iyi degil. 8. Haftaya girsek de artik embryo degil fetus desem

Bi altta yazdim nerelerde oldugumu. Firuze covid oldu gecmis olsun canim sana baya şapşartmış oksopar

Bi altta yazdim nerelerde oldugumu. Firuze covid oldu gecmis olsun canim sana baya şapşartmış oksopar
Sağol kuzucum evet baya şart bana oksaparsiz ben ben degilim bir ara bana da bi aciklama yaparsın lupus hakkinda makaleler kralicesi .. altta okudum cnm cok cok gecmis olsun... İnşaallah sagligina kavusur minnosunu da görürsün

Hanimlar merhaba ne zamandir bu grubu okuyorum sizinle sevinip sizinle uzuluyorum en sonunda ben de uye olmaya karar verdim. 3 yillik evliyim 1.5 yil once dogal gebelik yasadim ancak kalp atisini duyamadik bos gebelik oldu cok uzuldum 6 ay sonra kendimi toplayip yine doktora gtmeye basladim rahim filmi femara gonal f catlatma ignesi asilama derken ben de bu ay tup bebek oldum.
17 haziranda opu oldu 20 haziran transfer 2 tane kondu 30 haziran beta hcg 35 2 temmuz 75 5 temmuz 220 cikti dgerim 8 temmuz doktorum cagirdu alttan minicik bir kese gordu 20 temmuza tekrar cagirdi ben o ara dayanamayip eski doktoruma gittim kesen buyymus 7 mm dedi 4+6 dedi ama hesaplamaya gore 5+5 olmasi lazim degil mi ? Kalp atisini duyana kadar icim rahat degil kac gundur kabus goruyorum bu durum normal mi? Siz kalbi kacinci hafta duydunuz?

Amin cnm insallah her zaman sükrediyorum zaten. Rabbim sana ve diger arkadaşlara da evlatlarini saglıkla kucagina almak nasip etsin. Bu yolculuk zor ve mesekkatli ama Rabbim mukafatını verir bi sekilde. Bu arada okuyamadım tam mesajları sunsea naaptı acaba

Ben de bir daha tedavi olursam coraspirin isteyecgim cnm. Cünkü oglumda testlerim temiz ciktigi halde coraspirin kullaniyordum bu tedavimde hic kullanmadim coraspirin ve biri boş biri gelismedigi icin aklımda süphe kalmadı degil. Vucut cok farkli bir mekanizma neyin neden oldugunu %100 bilmek tabii ki mümkün degil. Hersey nasip tabii ki ama yine de insan sebebini merak ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…