Merhaba canım çok geçmiş olsunAmin cnm insallah her zaman sükrediyorum zaten. Rabbim sana ve diger arkadaşlara da evlatlarini saglıkla kucagina almak nasip etsin. Bu yolculuk zor ve mesekkatli ama Rabbim mukafatını verir bi sekilde. Bu arada okuyamadım tam mesajları sunsea naaptı acaba
Ah kuzum bn seni aradım müjdeyi vermek için bulamadım sağol kuzum bnm şimdi de duam seninle dua et sağlıkla kucağıma alayımYaaa yerim.seni mucizen gelmiş.
Nasıl.sevindimmm anlatamam hayırlı olsun canım inşallah
Sagolasın cnmMerhaba canım çok geçmiş olsunBende ilaçları kestim bekliyorum . Geçenlerde beta verdim 1600 du salı günü yine vericem . Kese dağılmışti fakat kanamam kesildi . Böyle giderse beta dusmezse beni de kürtaja alırlar sanıyorum .
Çok tşk ederim .Ah umarım bir an önce geçer . Evet kese bozulduğu için bir umut beta hızla düşer die umuyorum . Dün nane kekik çayı içtim ,bugün de biraz yürürüm . Aksi gbi kanamam da kesildi .Öncesinde kanamam çoktu. Gecicek inşallah. Sende kendine dikkat et kürtajdan sonra dikkat etmen gereken birşey var miymis ?Sagolasın cnmRabbim mukafatımızı verecek emin ol bu zorluklarda gececek. Bu arada kese bozulmussa aslında genelde düser diyorlar bana 2 doktor da oyle dedi benim kesenin biri hic bozulmamisti ondan alalim artik dediler. Sen yürüyüs yapmaya caliş cnm bol sıvı bitki cayları bi de ne kadar dogru bilmiyorum ama kuymak okudum bi kac yerde bol tereyagli.
Ben asla kendime yapamıyorum iğneyiSorma karnimdaki morarmalar o kadar kotu ki doktora gidihce karnimi gostermeye utanacagim resmen. Hemsireme yolladim oksaparlari kolundan yap dedi. Kocam tutuyor ben batiriyorum ama kol daha fazla yaniyor. Gercekten su igne isi bitsin istiyorum zaten en az 3-4 haftada gecer benim morluklar
Simdilik antibiyotik kullanıyorun cnm bi de esimle kan uyusmazligim var ben negatif o pozitif kan grubuna sahip oldugu icin kan uyusmazligi ignesi vurulacagim 72 saat icerisinde. Her yerde olan bi igne degil belli bolgelerde saglik bakalnligina bagli merkezler veriyirmus sadece. Dun ve bugün kapaliydi yarin alip vurulacagim. 10 gün sonra da kontrole cagirdi. Ama tüp bebek doktorum tekrardan rahim filmi isteyecegini soyluyor kurtaj sonrasi. Bi süre zaten ara verecegim. Sen de dikkat et kendine hergüb yürüyüsü ihmal etme cnm insallah kendiliginden atarsın kolaylıklaÇok tşk ederim .Ah umarım bir an önce geçer . Evet kese bozulduğu için bir umut beta hızla düşer die umuyorum . Dün nane kekik çayı içtim ,bugün de biraz yürürüm . Aksi gbi kanamam da kesildi .Öncesinde kanamam çoktu. Gecicek inşallah. Sende kendine dikkat et kürtajdan sonra dikkat etmen gereken birşey var miymis ?
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallahBir de kizlar cok aktif olamiyorum esimden bana covid bulasti maalesef. Iyi atlatiyorum cok da suanlik kafama takmiyorum bi suru arkadasim hamileyken gecirdi ve saglikla bebeklerini kucaklarina aldi. Bu bir de 3. olusum olunca artik onemsemedim bir de Allahtan ultrasound randevum 25ine o zamana testim negatif olur insallah da sonunda bebisi gorebilirim. Abartmayacak sekilde gunde bi bardak nane-limon, balli-limonlu ilik su ve gunde bir tane Tylenolle atlattim, tylenol (acetaminophen) hic almayacaktim ama FDA (amerikan gida ve ilac kurumu) tarafindan hamileler icin onayli bir ilac ve atesim cok yukseldiginde mecburen aldim. Cunku yuksek ates embryolar icin iyi degil. 8. Haftaya girsek de artik embryo degil fetus desem
Evet bana da sormuslardi negatif mi pozitif mi kan grubu die demek bu yüzdenmis . İnşallah en kısa zamanda bulabilirsin igneni . Çok dikkat et kendine geçmiş olsun ...Simdilik antibiyotik kullanıyorun cnm bi de esimle kan uyusmazligim var ben negatif o pozitif kan grubuna sahip oldugu icin kan uyusmazligi ignesi vurulacagim 72 saat icerisinde. Her yerde olan bi igne degil belli bolgelerde saglik bakalnligina bagli merkezler veriyirmus sadece. Dun ve bugün kapaliydi yarin alip vurulacagim. 10 gün sonra da kontrole cagirdi. Ama tüp bebek doktorum tekrardan rahim filmi isteyecegini soyluyor kurtaj sonrasi. Bi süre zaten ara verecegim. Sen de dikkat et kendine hergüb yürüyüsü ihmal etme cnm insallah kendiliginden atarsın kolaylıkla
Canım ben de coraspin ve oksapar kullaniyorum. Pıhtılaşma var mi yok mu bilmiyorum bakılmadi ama doktorum her halukarda verecem garanti olsun demistiKizlar bunu meraktan soruyorum doktor size oksapari neye gore verdi bakiyorum da hemen hemen herkes kullaniyor herkesin mi pihtilasma sorunu cikti diye dusundum. Benim burada ilk dusukten sonra pihti testlerim temiz gelince ilk iki doktorum coraspirin bile kullandirmamisti. Hatta doktora yine de kullanamaz miyim pihti sorununu onlemek sansimi arttarmak icin diyince hayir cok farkli komplikasyonlara sebep olabiliriz gereksiz ilac vermem demisti
Bu yeni doktorum pihti testlerini tekrarladi yine bisey cikmadi ama bi dusugun bi kimyasalin var coraspirinden zarar gelmez gunluk bi tane kullan dedi.
Canım ben de senden bir gün sonra transfer oldum doktora da salı gidecem ayni gunlukken gitmis olacaz seninki gorunurse benimki icin de bana umut olur insallah. Güzel haberlerini bekliyoruzİyi akşamlar kızlar bir süredir uzaktan takip ediyorum pek dahil olamadım şu sıralar benide pazartesi kese görmek için çağırdı doktorum alttan muayene benide çok tedirgin ediyor 27 haziranda transferim olmuştu 10. Gün kanda pozitifi görmüştüm 81,55 di 12.gün kan değerim 212,75 acaba alttan muayene eder mi yoksa karında ultrasondan görmez mi?
Çok geçmiş olsun canım tez vakitte toparlarsin insallah kendiniCnm tesekkur ederim hatirladigin icin cok sık olmasada ara ara giriyorum. Ben bugün kürtaj oldum maalesef kendi atmadi vucut. Üzüldüm tabii yıorandım ama nasip böyleymis. Rabbimin bir bildigi vardır mutlaka zamani degilmis demekki. Sen nasilsin bebisler iyidir insallah
Geçmiş olsun canım kolaylıkla atlat insallah covidi deBi altta yazdim nerelerde oldugumu. Firuze covid oldugecmis olsun canim sana baya şapşartmış oksopar
Coook sagol cnm insallah sen de bebisini saglıkla kucagina alırsinÇok geçmiş olsun canım tez vakitte toparlarsin insallah kendini
İnsallaaahhh Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAh kuzum bn seni aradım müjdeyi vermek için bulamadım sağol kuzum bnm şimdi de duam seninle dua et sağlıkla kucağıma alayım
Sizlerde bana dua edinİnsallaaahhh Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bütün hepiniz için dualarım aynı Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ben 2 yada 3 kez alttan muayene oldum bir sorun olmuyor özellikle sordum doktora, hiçbir zararı yok dediİyi akşamlar kızlar bir süredir uzaktan takip ediyorum pek dahil olamadım şu sıralar benide pazartesi kese görmek için çağırdı doktorum alttan muayene benide çok tedirgin ediyor 27 haziranda transferim olmuştu 10. Gün kanda pozitifi görmüştüm 81,55 di 12.gün kan değerim 212,75 acaba alttan muayene eder mi yoksa karında ultrasondan görmez mi?
Amin kuzum hepimizin inş :)İnsallaaahhh Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bütün hepiniz için dualarım aynı Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Allah yardimcin olsun cnm, cok zor seyler ama nelerin ustesinden gelmedik ki ... Bunun da ustesinden gelecek kadar güçlü bir kadinsin sen ... Rabbim tez vakitte kolaylıkla kucagina almayi nasip etsinSizlerde bana dua edin❤
Tam tub bebek evraklarını tamamamladik hatta bu ay başlayacaktık Haziran'da hamile.kalmisim üç sene sonunda kendiliğinden ...
Çok sevindim ama dış gebelik olduğu ortaya çıktı.
Hem rahim içi sağlıksız gebelik hem sağ tüpte gelişmiş..
6temmuzda met. İğne oldum düşük yapmam için..
Dört gün önce kanamam başladı ..
Ben 6+5de alttan muayenede duydum kalp atışını 7.haftada da karındanHanimlar merhaba ne zamandir bu grubu okuyorum sizinle sevinip sizinle uzuluyorum en sonunda ben de uye olmaya karar verdim. 3 yillik evliyim 1.5 yil once dogal gebelik yasadim ancak kalp atisini duyamadik bos gebelik oldu cok uzuldum 6 ay sonra kendimi toplayip yine doktora gtmeye basladim rahim filmi femara gonal f catlatma ignesi asilama derken ben de bu ay tup bebek oldum.
17 haziranda opu oldu 20 haziran transfer 2 tane kondu 30 haziran beta hcg 35 2 temmuz 75 5 temmuz 220 cikti dgerim 8 temmuz doktorum cagirdu alttan minicik bir kese gordu 20 temmuza tekrar cagirdi ben o ara dayanamayip eski doktoruma gittim kesen buyymus 7 mm dedi 4+6 dedi ama hesaplamaya gore 5+5 olmasi lazim degil mi ? Kalp atisini duyana kadar icim rahat degil kac gundur kabus goruyorum bu durum normal mi? Siz kalbi kacinci hafta duydunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?