2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Merhaba canım çok geçmiş olsun Bende ilaçları kestim bekliyorum . Geçenlerde beta verdim 1600 du salı günü yine vericem . Kese dağılmışti fakat kanamam kesildi . Böyle giderse beta dusmezse beni de kürtaja alırlar sanıyorum .

Sagolasın cnm Rabbim mukafatımızı verecek emin ol bu zorluklarda gececek. Bu arada kese bozulmussa aslında genelde düser diyorlar bana 2 doktor da oyle dedi benim kesenin biri hic bozulmamisti ondan alalim artik dediler. Sen yürüyüs yapmaya caliş cnm bol sıvı bitki cayları bi de ne kadar dogru bilmiyorum ama kuymak okudum bi kac yerde bol tereyagli.

Çok tşk ederim .Ah umarım bir an önce geçer . Evet kese bozulduğu için bir umut beta hızla düşer die umuyorum . Dün nane kekik çayı içtim ,bugün de biraz yürürüm . Aksi gbi kanamam da kesildi .Öncesinde kanamam çoktu. Gecicek inşallah. Sende kendine dikkat et kürtajdan sonra dikkat etmen gereken birşey var miymis ?

Ben asla kendime yapamıyorum iğneyi sağolsun eşime yaptırıyorum valla oda olmasa napardım bilmiyorum

Simdilik antibiyotik kullanıyorun cnm bi de esimle kan uyusmazligim var ben negatif o pozitif kan grubuna sahip oldugu icin kan uyusmazligi ignesi vurulacagim 72 saat icerisinde. Her yerde olan bi igne degil belli bolgelerde saglik bakalnligina bagli merkezler veriyirmus sadece. Dun ve bugün kapaliydi yarin alip vurulacagim. 10 gün sonra da kontrole cagirdi. Ama tüp bebek doktorum tekrardan rahim filmi isteyecegini soyluyor kurtaj sonrasi. Bi süre zaten ara verecegim. Sen de dikkat et kendine hergüb yürüyüsü ihmal etme cnm insallah kendiliginden atarsın kolaylıkla

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah

Evet bana da sormuslardi negatif mi pozitif mi kan grubu die demek bu yüzdenmis . İnşallah en kısa zamanda bulabilirsin igneni . Çok dikkat et kendine geçmiş olsun ...

Canım ben de coraspin ve oksapar kullaniyorum. Pıhtılaşma var mi yok mu bilmiyorum bakılmadi ama doktorum her halukarda verecem garanti olsun demisti oksapar olmayaydi iyiydi ama yapacak bisey yok

Canım ben de senden bir gün sonra transfer oldum doktora da salı gidecem ayni gunlukken gitmis olacaz seninki gorunurse benimki icin de bana umut olur insallah. Güzel haberlerini bekliyoruz

Çok geçmiş olsun canım tez vakitte toparlarsin insallah kendini

Ah kuzum bn seni aradım müjdeyi vermek için bulamadım sağol kuzum bnm şimdi de duam seninle dua et sağlıkla kucağıma alayım
İnsallaaahhh Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bütün hepiniz için dualarım aynı Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

İnsallaaahhh Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bütün hepiniz için dualarım aynı Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Sizlerde bana dua edin
Tam tub bebek evraklarını tamamamladik hatta bu ay başlayacaktık Haziran'da hamile.kalmisim üç sene sonunda kendiliğinden ...
Çok sevindim ama dış gebelik olduğu ortaya çıktı.
Hem rahim içi sağlıksız gebelik hem sağ tüpte gelişmiş..
6temmuzda met. İğne oldum düşük yapmam için..
Dört gün önce kanamam başladı ..

Ben 2 yada 3 kez alttan muayene oldum bir sorun olmuyor özellikle sordum doktora, hiçbir zararı yok dedi

Allah yardimcin olsun cnm, cok zor seyler ama nelerin ustesinden gelmedik ki ... Bunun da ustesinden gelecek kadar güçlü bir kadinsin sen ... Rabbim tez vakitte kolaylıkla kucagina almayi nasip etsin

Ben 6+5de alttan muayenede duydum kalp atışını 7.haftada da karından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…