- 13 Nisan 2022
- 165
- 215
- 23
- 32
O ben olucam sanırımHaklısın canım herkes aynı şeyi söylüyor sıfır belirtiyle bebeğini kucağına alanlar bile varmışteşekkür ederim gerçekten içim rahatladı sağolun Allah razı olsun hepinizden çok çok tatlısınız
Aah ah öyle diyoruz ama benim başıma geldi böyle birşey ve forum sayesinde doğrusunu öğrendim. Aşılama yaptırmıştım, doktor aşılamadan 36 saat önce ovitrelle çatlatma iğnesi vereceğine yumurta büyütme iğneleri sen vermiş. Forumda okudukça isimleri aklımda kalmıştı. Yine burada başlık açtım sordum. Doğrusunu öğrenince doktora instagramdan ulaştım, yeniden reçete yazdı bana. Bahanesi de; bu iğneyi biz eğer tutmazsa diğer tedavin için yazmıştık, çatlatma iğnesini ekşememişiz...Cidden oyleburadakiler YouTube yerine forum uyelerine soruyor '' doktor boyle dedi ama ben guvenmiyorum sizce sunu yapmayalimiyim ''
Adam bunca yil okumus onun dedigine degil bizim dediğimize guvenecek insanlar var cideen komikler
İnşallaj güzel haberler alırız canım valla ben çok düşünüyorum eşim artık paranoyak oldun düşünme bu kadar diyor ama bakalım yarın görücez inşallah keseyiCanım ben de senden bir gün sonra transfer oldum doktora da salı gidecem ayni gunlukken gitmis olacaz seninki gorunurse benimki icin de bana umut olur insallah. Güzel haberlerini bekliyoruz
Evet öyle söylüyor doktorlar ama işte bizler yinede evhamlanıyoruzBen 2 yada 3 kez alttan muayene oldum bir sorun olmuyor özellikle sordum doktora, hiçbir zararı yok dedi
Yaa geçmiş olsun canım Rabbim tekrar kendiliğinden nasip etsin inşallahSizlerde bana dua edin❤
Tam tub bebek evraklarını tamamamladik hatta bu ay başlayacaktık Haziran'da hamile.kalmisim üç sene sonunda kendiliğinden ...
Çok sevindim ama dış gebelik olduğu ortaya çıktı.
Hem rahim içi sağlıksız gebelik hem sağ tüpte gelişmiş..
6temmuzda met. İğne oldum düşük yapmam için..
Dört gün önce kanamam başladı ..
Rabbim tez zamanda yine nasip etcek senin güzel yüreğin hüzün dolmasın sakınSizlerde bana dua edin❤
Tam tub bebek evraklarını tamamamladik hatta bu ay başlayacaktık Haziran'da hamile.kalmisim üç sene sonunda kendiliğinden ...
Çok sevindim ama dış gebelik olduğu ortaya çıktı.
Hem rahim içi sağlıksız gebelik hem sağ tüpte gelişmiş..
6temmuzda met. İğne oldum düşük yapmam için..
Dört gün önce kanamam başladı ..
Evet canım çok haklısın belki de olsaydı daha zor olacaktı Allah'ım en iyisini bilirAllah yardimcin olsun cnm, cok zor seyler ama nelerin ustesinden gelmedik ki ... Bunun da ustesinden gelecek kadar güçlü bir kadinsin sen ... Rabbim tez vakitte kolaylıkla kucagina almayi nasip etsin
Ayyy şuan o kadar rahatladım ki eşim bana sürekli bişey mi var neden keyifsizsin diye soruyorO ben olucam sanırım2.ayı devirdik herhangi bir belirtim yok
Çok sağol kuzum, Allah razı olsun.Yaa geçmiş olsun canım Rabbim tekrar kendiliğinden nasip etsin inşallah
Maşallah bence iyi hiç kendini durduk yere strese sokma canım doktora git kontrolünü ol için rahatlar bu değerlere göre az deme bence çok iyi çünküKızlar yardımınıza ihtiyacım var.kan değerim 3 gün önce 3993 tü.72 saat sonra yani bugün tekrar verdim 7865 çıktı.az değil mi bu artış.birde ikisini farklı hastanede verdim
Ya benim de eşimin işyerinde arkadaşı hamile benden 3 hafta falan ilerde. Eve gelince anlatıyor midesi bulanıyomuş şöyle oluyomuş böyle oluyormuş sende bişey yok sorun mu var acabaAyyy şuan o kadar rahatladım ki eşim bana sürekli bişey mi var neden keyifsizsin diye soruyoren son dedim arada kasık ağrım oluyor başkada bişeyim yok neden böyle diye soruyorum
Paranoyak oldu eşlerdeYa benim de eşimin işyerinde arkadaşı hamile benden 3 hafta falan ilerde. Eve gelince anlatıyor midesi bulanıyomuş şöyle oluyomuş böyle oluyormuş sende bişey yok sorun mu var acaba
Amin cnm aminEvet canım çok haklısın belki de olsaydı daha zor olacaktı Allah'ım en iyisini bilir
İnşallahhh en hayırlı şekilde sağlıkla gelsin tekrardan
İnşallah canım benimmRabbim tez zamanda yine nasip etcek senin güzel yüreğin hüzün dolmasın sakın
Hahhaaa kıyamamYa benim de eşimin işyerinde arkadaşı hamile benden 3 hafta falan ilerde. Eve gelince anlatıyor midesi bulanıyomuş şöyle oluyomuş böyle oluyormuş sende bişey yok sorun mu var acaba
Hepimizde var ki o kaygılar... Dogurana kadar da bitmeyecek sankiİnşallaj güzel haberler alırız canım valla ben çok düşünüyorum eşim artık paranoyak oldun düşünme bu kadar diyor ama bakalım yarın görücez inşallah keseyihaber veririm hemen burdan
Ama hani iki günde bir iki katı olmalı ya.benim hep 2.5 kar gitti bu ilk defa böyle.transferin 17.günü falan bugün.yarın sabah gideceğim doktora çok stres yaptım.karın ağrılarım da geçti çok vesvese verdi şeytan bana hiç iyi değilimMaşallah bence iyi hiç kendini durduk yere strese sokma canım doktora git kontrolünü ol için rahatlar bu değerlere göre az deme bence çok iyi çünküRabbim kucağına almayı nasip etsin
Kiz yapma o kadar tamam hepimiz yada cogumuz talihsiz deneyimler yasadik ama güzel artış olunca da kaygiya gerek bence sen icini ferah tut güzel seyler yasiyorsun tadini cikarAma hani iki günde bir iki katı olmalı ya.benim hep 2.5 kar gitti bu ilk defa böyle.transferin 17.günü falan bugün.yarın sabah gideceğim doktora çok stres yaptım.karın ağrılarım da geçti çok vesvese verdi şeytan bana hiç iyi değilim
Karın ağrılarının geçmesi çok iyi vesvese dinleme hiç Allah’ın izniyle bence her şey yolunda yarın haber ver bize deAma hani iki günde bir iki katı olmalı ya.benim hep 2.5 kar gitti bu ilk defa böyle.transferin 17.günü falan bugün.yarın sabah gideceğim doktora çok stres yaptım.karın ağrılarım da geçti çok vesvese verdi şeytan bana hiç iyi değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?