2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var.kan değerim 3 gün önce 3993 tü.72 saat sonra yani bugün tekrar verdim 7865 çıktı.az değil mi bu artış.birde ikisini farklı hastanede verdim

Cidden oyle buradakiler YouTube yerine forum uyelerine soruyor '' doktor boyle dedi ama ben guvenmiyorum sizce sunu yapmayalimiyim ''
Adam bunca yil okumus onun dedigine degil bizim dediğimize guvenecek insanlar var cideen komikler
Aah ah öyle diyoruz ama benim başıma geldi böyle birşey ve forum sayesinde doğrusunu öğrendim. Aşılama yaptırmıştım, doktor aşılamadan 36 saat önce ovitrelle çatlatma iğnesi vereceğine yumurta büyütme iğneleri sen vermiş. Forumda okudukça isimleri aklımda kalmıştı. Yine burada başlık açtım sordum. Doğrusunu öğrenince doktora instagramdan ulaştım, yeniden reçete yazdı bana. Bahanesi de; bu iğneyi biz eğer tutmazsa diğer tedavin için yazmıştık, çatlatma iğnesini ekşememişiz...

Canım ben de senden bir gün sonra transfer oldum doktora da salı gidecem ayni gunlukken gitmis olacaz seninki gorunurse benimki icin de bana umut olur insallah. Güzel haberlerini bekliyoruz
İnşallaj güzel haberler alırız canım valla ben çok düşünüyorum eşim artık paranoyak oldun düşünme bu kadar diyor ama bakalım yarın görücez inşallah keseyi haber veririm hemen burdan

Yaa geçmiş olsun canım Rabbim tekrar kendiliğinden nasip etsin inşallah

Rabbim tez zamanda yine nasip etcek senin güzel yüreğin hüzün dolmasın sakın

Allah yardimcin olsun cnm, cok zor seyler ama nelerin ustesinden gelmedik ki ... Bunun da ustesinden gelecek kadar güçlü bir kadinsin sen ... Rabbim tez vakitte kolaylıkla kucagina almayi nasip etsin
Evet canım çok haklısın belki de olsaydı daha zor olacaktı Allah'ım en iyisini bilir
İnşallahhh en hayırlı şekilde sağlıkla gelsin tekrardan

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var.kan değerim 3 gün önce 3993 tü.72 saat sonra yani bugün tekrar verdim 7865 çıktı.az değil mi bu artış.birde ikisini farklı hastanede verdim
Maşallah bence iyi hiç kendini durduk yere strese sokma canım doktora git kontrolünü ol için rahatlar bu değerlere göre az deme bence çok iyi çünkü Rabbim kucağına almayı nasip etsin

Ayyy şuan o kadar rahatladım ki eşim bana sürekli bişey mi var neden keyifsizsin diye soruyor en son dedim arada kasık ağrım oluyor başkada bişeyim yok neden böyle diye soruyorum
Ya benim de eşimin işyerinde arkadaşı hamile benden 3 hafta falan ilerde. Eve gelince anlatıyor midesi bulanıyomuş şöyle oluyomuş böyle oluyormuş sende bişey yok sorun mu var acaba

Ya benim de eşimin işyerinde arkadaşı hamile benden 3 hafta falan ilerde. Eve gelince anlatıyor midesi bulanıyomuş şöyle oluyomuş böyle oluyormuş sende bişey yok sorun mu var acaba
Paranoyak oldu eşlerde ne yapsın garibanlar flimlerden anında kusan başı dönen hamileyim diye müjde verenleri göre göre bizdende bekliyorlar

Hahhaaa kıyamam inşallah böyle sıkıntısız geçirirsin canısı valla ben mahvoldum tansiyon bulantı beni bitirdi bitirmeye de devam ediyor

Maşallah bence iyi hiç kendini durduk yere strese sokma canım doktora git kontrolünü ol için rahatlar bu değerlere göre az deme bence çok iyi çünkü Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Ama hani iki günde bir iki katı olmalı ya.benim hep 2.5 kar gitti bu ilk defa böyle.transferin 17.günü falan bugün.yarın sabah gideceğim doktora çok stres yaptım.karın ağrılarım da geçti çok vesvese verdi şeytan bana hiç iyi değilim

Kiz yapma o kadar tamam hepimiz yada cogumuz talihsiz deneyimler yasadik ama güzel artış olunca da kaygiya gerek bence sen icini ferah tut güzel seyler yasiyorsun tadini cikar Hürrem sultan gibi gebeyim ben , ben gebeyim diyip dolan evin icinde

Karın ağrılarının geçmesi çok iyi vesvese dinleme hiç Allah’ın izniyle bence her şey yolunda yarın haber ver bize de hem iki katı olmasa da olur %60-70-80 artması yeterli canısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…