2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Aha bu ben

Ben mesela ilk transferde çok fenaydım deli gibi sürekli kan verip artışları kontrol ediyordum aşırı psikolojim bozulmuştu sonrasında anladım. Bu defa iki kere kan verdim bi daha da vermedim hiç de strese girmedim hamilesin bunu düşün ekstra bi ağrı kanama vs yoksa keyfine baaaktkkk

İnşallah kızlar gece hiç uyumadım bu gece de uyku yok bana sonucu görünce kendime gelicem

Bişey tok canım gelen giden ama ben böyle değildim ya çok sakindim.siz bu değerler iyi diyorsunuz yani

Ya benim de eşimin işyerinde arkadaşı hamile benden 3 hafta falan ilerde. Eve gelince anlatıyor midesi bulanıyomuş şöyle oluyomuş böyle oluyormuş sende bişey yok sorun mu var acaba
Allahım güzel sonuçlar alalımda inşallah bu stresli zamanlar bi geçsin artık ya ama herkesin farklı seyrediyormuş çevremde de duyduğum böyle görümcem zaten ohhh hiç belirti olmasın rahat geçer hamileliğin diyor

Kızlar bu arada anneler grubunu ne zaman açalım? birde grup başlığında tüp bebek anneleri diye mi olsun düz anneler mi
Bence tüp bebek anneleri olsun çünkü tüp bebek annesiyiz hepimiz bu ay sonu açalım herkes kalp atışını duymuş keseyi görmüş olur hem benim fikrim tabi

Oyle mi cok tesekkurler cevapladigin icin insallah ben de bu hafta duyarim. Bende de kanda pihtilasma var bir de insulin direnci seker ilacini biraktim aile hekimiyle takip edicez.
Canısı benimki de şöyle oldu transferden 19 gün sonra karından keseyi gördük bir hafta sonrası da yine karından kalp atışını. Tabi ki tutunma zamanına göre de bu sayı artıp azalabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…