Aha bu benKiz yapma o kadar tamam hepimiz yada cogumuz talihsiz deneyimler yasadik ama güzel artış olunca da kaygiya gerek bence sen icini ferah tut güzel seyler yasiyorsun tadini cikarHürrem sultan gibi gebeyim ben , ben gebeyim diyip dolan evin icinde
Ben mesela ilk transferde çok fenaydım deli gibi sürekli kan verip artışları kontrol ediyordum aşırı psikolojim bozulmuştu sonrasında anladımAma hani iki günde bir iki katı olmalı ya.benim hep 2.5 kar gitti bu ilk defa böyle.transferin 17.günü falan bugün.yarın sabah gideceğim doktora çok stres yaptım.karın ağrılarım da geçti çok vesvese verdi şeytan bana hiç iyi değilim
Ben şimdilik icimden söylüyorumAha bu ben
İnşallah kızlar gece hiç uyumadım bu gece de uyku yok bana sonucu görünce kendime gelicemKiz yapma o kadar tamam hepimiz yada cogumuz talihsiz deneyimler yasadik ama güzel artış olunca da kaygiya gerek bence sen icini ferah tut güzel seyler yasiyorsun tadini cikarHürrem sultan gibi gebeyim ben , ben gebeyim diyip dolan evin icinde
Bişey tok canım gelen giden ama ben böyle değildim ya çok sakindim.siz bu değerler iyi diyorsunuz yaniBen mesela ilk transferde çok fenaydım deli gibi sürekli kan verip artışları kontrol ediyordum aşırı psikolojim bozulmuştu sonrasında anladım. Bu defa iki kere kan verdim bi daha da vermedim hiç de strese girmedim hamilesin bunu düşün ekstra bi ağrı kanama vs yoksa keyfine baaaktkkk
GebelerBen şimdilik icimden söylüyorumgebesin gebesin gebesin kizim kabul et korkuya gerek yok no panic gebeyim gebesin gebe... Gebeyiz gebesiniz gebeler
Aminnnn cnm aminnnnGebelerRabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
Kız nasıl uyku yok uyuman gereken zamanlar çocuuuu uykusuz bırakmaBişey tok canım gelen giden ama ben böyle değildim ya çok sakindim.siz bu değerler iyi diyorsunuz yani
Yapamıyorum ah ben ah benKız nasıl uyku yok uyuman gereken zamanlar çocuuuu uykusuz bırakmabak üzülürsün sonra iyi tabi niye iyi olmasın
Oyle mi cok tesekkurler cevapladigin icin insallah ben de bu hafta duyarim. Bende de kanda pihtilasma var bir de insulin direnci seker ilacini biraktim aile hekimiyle takip edicez.Ben 6+5de alttan muayenede duydum kalp atışını 7.haftada da karından
Liste yapmayi bilen kimse o AcsinKızlar bu arada anneler grubunu ne zaman açalım? birde grup başlığında tüp bebek anneleri diye mi olsun düz anneler mi
Allahım güzel sonuçlar alalımda inşallah bu stresli zamanlar bi geçsin artık yaYa benim de eşimin işyerinde arkadaşı hamile benden 3 hafta falan ilerde. Eve gelince anlatıyor midesi bulanıyomuş şöyle oluyomuş böyle oluyormuş sende bişey yok sorun mu var acaba
şuan ona bakıyorum ya kod falan yazılıyormuş sanırım, sordum ben cevaplarsa denerimListe yapmayi bilen kimse o Acsin
Tüpcüler diye açalımKızlar bu arada anneler grubunu ne zaman açalım? birde grup başlığında tüp bebek anneleri diye mi olsun düz anneler mi
hahaha dimi ayrıcalığımız var emek var emekkkkkTüpcüler diye açalım
Sanırım öyle Ya gerçekten belki normal hamile kalsak bu kadar düşünmezdikHepimizde var ki o kaygılar... Dogurana kadar da bitmeyecek sanki
Kolay mi kac senenin emegihahaha dimi ayrıcalığımız var emek var emekkkkk
Bence tüp bebek anneleri olsun çünkü tüp bebek annesiyiz hepimiz bu ay sonu açalım herkes kalp atışını duymuş keseyi görmüş olur hem benim fikrim tabiKızlar bu arada anneler grubunu ne zaman açalım? birde grup başlığında tüp bebek anneleri diye mi olsun düz anneler mi
Canısı benimki de şöyle oldu transferden 19 gün sonra karından keseyi gördük bir hafta sonrası da yine karından kalp atışını. Tabi ki tutunma zamanına göre de bu sayı artıp azalabilir.Oyle mi cok tesekkurler cevapladigin icin insallah ben de bu hafta duyarim. Bende de kanda pihtilasma var bir de insulin direnci seker ilacini biraktim aile hekimiyle takip edicez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?