Bencede ya bizlerde duyalım kalp atışını tam net olsun ona göre açılsınBence tüp bebek anneleri olsun çünkü tüp bebek annesiyiz hepimiz bu ay sonu açalım herkes kalp atışını duymuş keseyi görmüş olur hem benim fikrim tabi
evet evet ay sonu uygun bence de bekleyenler var belli ki hep beraber geçeriz ama tablo yapmayı bilen varsa güzel olur ben araştırıyorum denerim olmazsa bitaneBence tüp bebek anneleri olsun çünkü tüp bebek annesiyiz hepimiz bu ay sonu açalım herkes kalp atışını duymuş keseyi görmüş olur hem benim fikrim tabi
İsim farketmez aynen açalım da alışveriş yapanlar yapacaklar foto atsın görsel atsın fikir alışverişi de yapalımKızlar bu arada anneler grubunu ne zaman açalım? birde grup başlığında tüp bebek anneleri diye mi olsun düz anneler mi
Bencede ya bizlerde duyalım kalp atışını tam net olsun ona göre açılsın
Aynen tam anneyiz diyip geçerizevet evet ay sonu uygun bence de bekleyenler var belli ki hep beraber geçeriz ama tablo yapmayı bilen varsa güzel olur ben araştırıyorum denerim olmazsa bitane
evet bunun için çok istiyorum bende baya etkili ve destek olmak adına süper olacak hayırlısıyla inşallahhhhİsim farketmez aynen açalım da alışveriş yapanlar yapacaklar foto atsın görsel atsın fikir alışverişi de yapalım
Allah büyük olmayacak şey değiillllll inşallahhhhhhAynen tam anneyiz diyip geçerizayy görecekmiyiz o günleri yaaaa
Rabbim inşallah o duyguları da tattırsın bizlere Ya vallaa çok bekledik çok istedikkkkAynen tam anneyiz diyip geçerizayy görecekmiyiz o günleri yaaaa
Valla guzel kalpli Rubbycim can Rubbycim bu tablo yapmayi kod falan diyorsun bu işleri ben ilkkez duyuyorum ..bu siteyi kullanmayi yeni ogrendim yeni basladimevet evet ay sonu uygun bence de bekleyenler var belli ki hep beraber geçeriz ama tablo yapmayı bilen varsa güzel olur ben araştırıyorum denerim olmazsa bitane
“Anayım ben ana en çok ben anayım” olabilir grup adı
Ay inşallah rabbim isteyen dileyen kimseyi mahrum etmesin inşallah bizlerideAllah büyük olmayacak şey değiillllll inşallahhhhhh
Amin kuzum amin aynen vallaRabbim inşallah o duyguları da tattırsın bizlere Ya vallaa çok bekledik çok istedikkkk
Anladim canim tutunmaya bagli diyorsun herkeste degisebilir. Ben bi kere duyamadim ya travma oldu bende insallah guzel haberlerle gelirim ben de. Hepimizin gebeligi saglicakla ilerler insallahCanısı benimki de şöyle oldu transferden 19 gün sonra karından keseyi gördük bir hafta sonrası da yine karından kalp atışını. Tabi ki tutunma zamanına göre de bu sayı artıp azalabilir.
hahha tamam hallederiz bi şekilde kuzucum sen katılırsın direkValla guzel kalpli Rubbycim can Rubbycim bu tablo yapmayi kod falan diyorsun bu işleri ben ilkkez duyuyorum ..bu siteyi kullanmayi yeni ogrendim yeni basladiminan cok isterdim sana yardimci olmayi ama yok ama ben ama iihih
Seni bir yere etiketledim rubycimevet bunun için çok istiyorum bende baya etkili ve destek olmak adına süper olacak hayırlısıyla inşallahhhh
Amin amin offf duygulandım yine Rabbim hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın isteyen hiç kimsenin kucağı boş kalmasın evinde neşesini eksik etmesinAy inşallah rabbim isteyen dileyen kimseyi mahrum etmesin inşallah bizlerideçok güzel bi forum bizi bekliyor olacak inşallah
Amin canm amin daha ortada yoklar bile ne güzellerAmin amin offf duygulandım yine Rabbim hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın isteyen hiç kimsenin kucağı boş kalmasın evinde neşesini eksik etmesin
gördüm bebişim bende bir yere yazmıştım etiketledim seni denicem ama şunu anlamadım her giren oraya ekleme yapabiliyor mu sadece yönetici mi yapıyorSeni bir yere etiketledim rubycim
Cansin sen yahahha tamam hallederiz bi şekilde kuzucum sen katılırsın direk
Allah’ın izniyle inşallah canımAnladim canim tutunmaya bagli diyorsun herkeste degisebilir. Ben bi kere duyamadim ya travma oldu bende insallah guzel haberlerle gelirim ben de. Hepimizin gebeligi saglicakla ilerler insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?