2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Bence tüp bebek anneleri olsun çünkü tüp bebek annesiyiz hepimiz bu ay sonu açalım herkes kalp atışını duymuş keseyi görmüş olur hem benim fikrim tabi
evet evet ay sonu uygun bence de bekleyenler var belli ki hep beraber geçeriz ama tablo yapmayı bilen varsa güzel olur ben araştırıyorum denerim olmazsa bitane

Kızlar bu arada anneler grubunu ne zaman açalım? birde grup başlığında tüp bebek anneleri diye mi olsun düz anneler mi
İsim farketmez aynen açalım da alışveriş yapanlar yapacaklar foto atsın görsel atsın fikir alışverişi de yapalım

Bencede ya bizlerde duyalım kalp atışını tam net olsun ona göre açılsın
evet evet ay sonu uygun bence de bekleyenler var belli ki hep beraber geçeriz ama tablo yapmayı bilen varsa güzel olur ben araştırıyorum denerim olmazsa bitane
Aynen tam anneyiz diyip geçeriz ayy görecekmiyiz o günleri yaaaa

Valla guzel kalpli Rubbycim can Rubbycim bu tablo yapmayi kod falan diyorsun bu işleri ben ilkkez duyuyorum ..bu siteyi kullanmayi yeni ogrendim yeni basladim inan cok isterdim sana yardimci olmayi ama yok ama ben ama iihih

Canısı benimki de şöyle oldu transferden 19 gün sonra karından keseyi gördük bir hafta sonrası da yine karından kalp atışını. Tabi ki tutunma zamanına göre de bu sayı artıp azalabilir.
Anladim canim tutunmaya bagli diyorsun herkeste degisebilir. Ben bi kere duyamadim ya travma oldu bende insallah guzel haberlerle gelirim ben de. Hepimizin gebeligi saglicakla ilerler insallah

Valla guzel kalpli Rubbycim can Rubbycim bu tablo yapmayi kod falan diyorsun bu işleri ben ilkkez duyuyorum ..bu siteyi kullanmayi yeni ogrendim yeni basladim inan cok isterdim sana yardimci olmayi ama yok ama ben ama iihih
hahha tamam hallederiz bi şekilde kuzucum sen katılırsın direk

Ay inşallah rabbim isteyen dileyen kimseyi mahrum etmesin inşallah bizleride çok güzel bi forum bizi bekliyor olacak inşallah
Amin amin offf duygulandım yine Rabbim hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın isteyen hiç kimsenin kucağı boş kalmasın evinde neşesini eksik etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…