2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Yönetici yapiyor diye biliyorum bende telefondan rahat olur mu onu dusunuyodum
birde konu açarken direk soru sorma opsiyonu var onu da yapabiliriz cevaplar nereye düşüyor onu bilmiyorum ben bitane soru cevap açayım katılın bakalım ne oluyor

Kızlar tablo oluşturmayı çözdük ay sonunda hazırlayıp burdan bilgi veririz. O gruba geçmek isteyenler bir kaç bilgi isticez onları yazıcak girişte tabloya ekleyip yazmaya başlarız hadi hayırlısı
Ellerinize sağlık canm inşallah hepimize sağlıkla nasip olur oraya geçmek

Firuzecim tahminim yetleşme sırasında kanlanmayı artırmak için herkese veriyorlar. Benim durumum biraz farklı, ben miyom polip amelşyatı olduktan sonrada, rahimde yapışıklık olmaması için 1 ay östrojen kullandırmıştı doktorum, estrojen oıhtı riski yaratıyor demişti ben de bütün dedelerim ananem hepsinde pıhtı atıp inme geçirdiklerini söyledğimde hem o zaman hem de şimdi oksopar verdi. daha transfer sonrası görüşmeye gitmedm ama estrofem devam ettiği sürece benim oksoparda devam edecek görünüyor

Çok geçmiş oksun Firuzecim, umarım hızlıca atlatırsınız. Türkiye’de bu hafta . Aşılar tanımlandı. Aşı olmayı planlıyor musunuz diye soracaktım ben de herkese. Daha doktorumla konuşmadım ama ben ikinci trimestrr’da dişünüyorum yaptırmayı. Hem plesentadan hem de sütten antikor geçiyormuş. Evladım da böylece korunur dye hevesleniyorum

Ben asla kendime yapamıyorum iğneyi sağolsun eşime yaptırıyorum valla oda olmasa napardım bilmiyorum
Ya ben ona hiç güvenemiyorum acıtır diye o yüzden o tutuyor ben iki büklüm sokuyorum. Hemşireye bile sokturmak istemiyorum iğneyi, ilk hemşire vurmuştu koluma ameliyattan sonra, 1 ay avuç içi kadar morluk zor geçmişti

3 defa aşı oldum ben 4 ü bilmiyorum yaptırır mıyım yaptırmaz mıyım ama araştırıcam dediğin gibi antikor geçiyorsa düşünebilirim ama bilmiyorum düşünmeyedebilirim

Evet benimde hep aklimda olan bir sorudur bu bende bildigim bir pihtilasma sorunu yok bende oyuzden tup bebek yapan herkes kullanıyor diye düşünüyorum bu arada cok gecmis olsun canim inşallah hafifce atlatin
Bende oksapardan dolayi baya morardim cok da dikkatliyim ama oluyor yine de ... Hatta bugun igneyi batirdigim yer kanadi baya kan sulaninca akıyor mubarek .. nabalim evlat icin daha baslangic cektiklerimiz
Oksapar cekerken kan gelirse net morartiyor ben ilk günler cok morariyordum simdi hic morarmiyor nasil cozdum bilmiyorum oksapari bir tarafa progestan dexi bir tarafa yapiyorum. İkisini ayni yere yapinca net morariyor

3 defa aşı oldum ben 4 ü bilmiyorum yaptırır mıyım yaptırmaz mıyım ama araştırıcam dediğin gibi antikor geçiyorsa düşünebilirim ama bilmiyorum düşünmeyedebilirim
İl aşılamalar İstail de olduğu için orada gamileler üzerinde de araştırmalar yapılmış ben ordan antikorun geçtiğini duymuştum ilk zamanlarda, hatta hamileyken aşı olur inşallah dediğimi hatırlıyorum ama zamanlama falan hep doktorumla konuşup karar vereceğim zamana

Yaaa üzüldüm gerçekten bağzılarının eli gerçekten çok ağır oluyor iğne benim için sıkıntı ya vallahi asla kendime vuramam tedaviye başladığım da bile iğneleri eşim yapıyordu o kadar cesaretsizim ki yanlış bişey yaparım diye bakmıyorum bile yaparken ama tebrik ediyorum yani böyle kendi kendine iğne yapanları çünkü ben aslaaa yapamam dört gözle şu iğne olayının bitmesini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…