Yönetici yapiyor diye biliyorum bende telefondan rahat olur mu onu dusunuyodumgördüm bebişim bende bir yere yazmıştım etiketledim seni denicem ama şunu anlamadım her giren oraya ekleme yapabiliyor mu sadece yönetici mi yapıyor
birde konu açarken direk soru sorma opsiyonu var onu da yapabiliriz cevaplar nereye düşüyor onu bilmiyorum ben bitane soru cevap açayım katılın bakalım ne oluyorYönetici yapiyor diye biliyorum bende telefondan rahat olur mu onu dusunuyodum
Kiz siz neyden bahsediyorsunuzYönetici yapiyor diye biliyorum bende telefondan rahat olur mu onu dusunuyodum
Yeni grup icin tablo olusturma bakiyozKiz siz neyden bahsediyorsunuzsefil bilo gibi kaldik buralarda
Biz gerçektende kala kaldık bende uygulamayı yeni kullanıyorumYeni grup icin tablo olusturma bakiyoz
SüpersinizKızlar tablo oluşturmayı çözdük ay sonunda hazırlayıp burdan bilgi veririz. O gruba geçmek isteyenler bir kaç bilgi isticez onları yazıcak girişte tabloya ekleyip yazmaya başlarız hadi hayırlısı
Ellerinize sağlık canm inşallah hepimize sağlıkla nasip olur oraya geçmekKızlar tablo oluşturmayı çözdük ay sonunda hazırlayıp burdan bilgi veririz. O gruba geçmek isteyenler bir kaç bilgi isticez onları yazıcak girişte tabloya ekleyip yazmaya başlarız hadi hayırlısı
Oksss cınımsss ellerinize sağlıkKızlar tablo oluşturmayı çözdük ay sonunda hazırlayıp burdan bilgi veririz. O gruba geçmek isteyenler bir kaç bilgi isticez onları yazıcak girişte tabloya ekleyip yazmaya başlarız hadi hayırlısı
Ayy çok heyecanlıKızlar tablo oluşturmayı çözdük ay sonunda hazırlayıp burdan bilgi veririz. O gruba geçmek isteyenler bir kaç bilgi isticez onları yazıcak girişte tabloya ekleyip yazmaya başlarız hadi hayırlısı
Firuzecim tahminim yetleşme sırasında kanlanmayı artırmak için herkese veriyorlar. Benim durumum biraz farklı, ben miyom polip amelşyatı olduktan sonrada, rahimde yapışıklık olmaması için 1 ay östrojen kullandırmıştı doktorum, estrojen oıhtı riski yaratıyor demişti ben de bütün dedelerim ananem hepsinde pıhtı atıp inme geçirdiklerini söyledğimde hem o zaman hem de şimdi oksopar verdi. daha transfer sonrası görüşmeye gitmedm ama estrofem devam ettiği sürece benim oksoparda devam edecek görünüyorKizlar bunu meraktan soruyorum doktor size oksapari neye gore verdi bakiyorum da hemen hemen herkes kullaniyor herkesin mi pihtilasma sorunu cikti diye dusundum. Benim burada ilk dusukten sonra pihti testlerim temiz gelince ilk iki doktorum coraspirin bile kullandirmamisti. Hatta doktora yine de kullanamaz miyim pihti sorununu onlemek sansimi arttarmak icin diyince hayir cok farkli komplikasyonlara sebep olabiliriz gereksiz ilac vermem demisti
Bu yeni doktorum pihti testlerini tekrarladi yine bisey cikmadi ama bi dusugun bi kimyasalin var coraspirinden zarar gelmez gunluk bi tane kullan dedi.
Çok geçmiş oksun Firuzecim, umarım hızlıca atlatırsınız. Türkiye’de bu hafta . Aşılar tanımlandı. Aşı olmayı planlıyor musunuz diye soracaktım ben de herkese. Daha doktorumla konuşmadım ama ben ikinci trimestrr’da dişünüyorum yaptırmayı. Hem plesentadan hem de sütten antikor geçiyormuş. Evladım da böylece korunur dye hevesleniyorumBir de kizlar cok aktif olamiyorum esimden bana covid bulasti maalesef. Iyi atlatiyorum cok da suanlik kafama takmiyorum bi suru arkadasim hamileyken gecirdi ve saglikla bebeklerini kucaklarina aldi. Bu bir de 3. olusum olunca artik onemsemedim bir de Allahtan ultrasound randevum 25ine o zamana testim negatif olur insallah da sonunda bebisi gorebilirim. Abartmayacak sekilde gunde bi bardak nane-limon, balli-limonlu ilik su ve gunde bir tane Tylenolle atlattim, tylenol (acetaminophen) hic almayacaktim ama FDA (amerikan gida ve ilac kurumu) tarafindan hamileler icin onayli bir ilac ve atesim cok yukseldiginde mecburen aldim. Cunku yuksek ates embryolar icin iyi degil. 8. Haftaya girsek de artik embryo degil fetus desem
Ya ben ona hiç güvenemiyorum acıtır diye o yüzden o tutuyor ben iki büklüm sokuyorum. Hemşireye bile sokturmak istemiyorum iğneyi, ilk hemşire vurmuştu koluma ameliyattan sonra, 1 ay avuç içi kadar morluk zor geçmiştiBen asla kendime yapamıyorum iğneyisağolsun eşime yaptırıyorum valla oda olmasa napardım bilmiyorum
3 defa aşı oldum ben 4 ü bilmiyorum yaptırır mıyım yaptırmaz mıyım ama araştırıcam dediğin gibi antikor geçiyorsa düşünebilirim ama bilmiyorum düşünmeyedebilirimÇok geçmiş oksun Firuzecim, umarım hızlıca atlatırsınız. Türkiye’de bu hafta . Aşılar tanımlandı. Aşı olmayı planlıyor musunuz diye soracaktım ben de herkese. Daha doktorumla konuşmadım ama ben ikinci trimestrr’da dişünüyorum yaptırmayı. Hem plesentadan hem de sütten antikor geçiyormuş. Evladım da böylece korunur dye hevesleniyorum
Evet benimde hep aklimda olan bir sorudur bu bende bildigim bir pihtilasma sorunu yok bende oyuzden tup bebek yapan herkes kullanıyor diye düşünüyorumKizlar bunu meraktan soruyorum doktor size oksapari neye gore verdi bakiyorum da hemen hemen herkes kullaniyor herkesin mi pihtilasma sorunu cikti diye dusundum. Benim burada ilk dusukten sonra pihti testlerim temiz gelince ilk iki doktorum coraspirin bile kullandirmamisti. Hatta doktora yine de kullanamaz miyim pihti sorununu onlemek sansimi arttarmak icin diyince hayir cok farkli komplikasyonlara sebep olabiliriz gereksiz ilac vermem demisti
Bu yeni doktorum pihti testlerini tekrarladi yine bisey cikmadi ama bi dusugun bi kimyasalin var coraspirinden zarar gelmez gunluk bi tane kullan dedi.
Oksapar cekerken kan gelirse net morartiyor ben ilk günler cok morariyordum simdi hic morarmiyor nasil cozdum bilmiyorumBende oksapardan dolayi baya morardim cok da dikkatliyim ama oluyor yine de ... Hatta bugun igneyi batirdigim yer kanadi baya kan sulaninca akıyor mubarek .. nabalim evlat icin daha baslangic cektiklerimiz
Hahhhah En Anneler 2023 Şubat Mart hahhahah en anne olmayan katılmaz“Anayım ben ana en çok ben anayım” olabilir grup adı
Hahhhah En Anneler 2023 Şubat Mart hahhahah en anne olmayan katılmaz
İl aşılamalar İstail de olduğu için orada gamileler üzerinde de araştırmalar yapılmış ben ordan antikorun geçtiğini duymuştum ilk zamanlarda, hatta hamileyken aşı olur inşallah dediğimi hatırlıyorum ama zamanlama falan hep doktorumla konuşup karar vereceğim zamana3 defa aşı oldum ben 4 ü bilmiyorum yaptırır mıyım yaptırmaz mıyım ama araştırıcam dediğin gibi antikor geçiyorsa düşünebilirim ama bilmiyorum düşünmeyedebilirim
Yaaa üzüldüm gerçekten bağzılarının eli gerçekten çok ağır oluyorYa ben ona hiç güvenemiyorum acıtır diye o yüzden o tutuyor ben iki büklüm sokuyorum. Hemşireye bile sokturmak istemiyorum iğneyi, ilk hemşire vurmuştu koluma ameliyattan sonra, 1 ay avuç içi kadar morluk zor geçmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?