Ahh kzuum aynıyız bende bakamam bile ve hep eşim ypar benimkinide Allah'ım tez vakitte kurtarsın bziiYaaa üzüldüm gerçekten bağzılarının eli gerçekten çok ağır oluyoriğne benim için sıkıntı ya vallahi asla kendime vuramam tedaviye başladığım da bile iğneleri eşim yapıyordu o kadar cesaretsizim ki yanlış bişey yaparım diye bakmıyorum bile yaparken ama tebrik ediyorum yani böyle kendi kendine iğne yapanları çünkü ben aslaaa yapamam dört gözle şu iğne olayının bitmesini bekliyorum
İğne bir de hayatta e kortupum şeylerden biriydi. Zora düşmek neler yaptırıyormuş insana. İnşallah gerek olmadığı için artık kendi kendimize kendi kendilerins yettikleri için kullanmak zorunda kalmadığımız günler hemen gelsnYaaa üzüldüm gerçekten bağzılarının eli gerçekten çok ağır oluyoriğne benim için sıkıntı ya vallahi asla kendime vuramam tedaviye başladığım da bile iğneleri eşim yapıyordu o kadar cesaretsizim ki yanlış bişey yaparım diye bakmıyorum bile yaparken ama tebrik ediyorum yani böyle kendi kendine iğne yapanları çünkü ben aslaaa yapamam dört gözle şu iğne olayının bitmesini bekliyorum
Benimde öyle Ya gerçektenİğne bir de hayatta e kortupum şeylerden biriydi. Zora düşmek neler yaptırıyormuş insana. İnşallah gerek olmadığı için artık kendi kendimize kendi kendilerins yettikleri için kullanmak zorunda kalmadığımız günler hemen gelsn
hala kan aldiklarinda benden tansiyonum düşüyor bakamiyorum ama aksam eve gidip kendime igne yapıyorumİğne bir de hayatta e kortupum şeylerden biriydi. Zora düşmek neler yaptırıyormuş insana. İnşallah gerek olmadığı için artık kendi kendimize kendi kendilerins yettikleri için kullanmak zorunda kalmadığımız günler hemen gelsn
Ayy mucizeeee yaa cidden onun sesiyle okudum güldürdün beniii nerden geldi aklınaaKiz yapma o kadar tamam hepimiz yada cogumuz talihsiz deneyimler yasadik ama güzel artış olunca da kaygiya gerek bence sen icini ferah tut güzel seyler yasiyorsun tadini cikarHürrem sultan gibi gebeyim ben , ben gebeyim diyip dolan evin icinde
Ahahaha ne bileyim birden geldi aklima diziyi de hic izlemedim ama replikleri makara yapanlar oluyor tiktokta falan ordan kalmis aklımdaAyy mucizeeee yaa cidden onun sesiyle okudum güldürdün beniii nerden geldi aklınaa
Evet yaa bende bir balığımHe bu arada sevgili balık anneleri balıklari fena gömuşsünüzben de bir balık burcu olarak tabii ki inanılmaz, harika, muhteşem ötesi kişiligimden bahsedip kendimi övmeyeceğim balıkların uzerine bi duygusallik yapismis gidiyor ama artı olarak cok cok super ozelliklerimiz var biliniz
He bu arada sevgili balık anneleri balıklari fena gömuşsünüzben de bir balık burcu olarak tabii ki inanılmaz, harika, muhteşem ötesi kişiligimden bahsedip kendimi övmeyeceğim balıkların uzerine bi duygusallik yapismis gidiyor ama artı olarak cok cok super ozelliklerimiz var biliniz
Ben bir balık burcuna aşığım nasil gomebilirim o burcuEvet yaa bende bir balığımGebelik dönemi dışında olayları duygusal degerlendirdigim tek bir an yok desem Gayet realist ve kararlı bulurlar beni ,o kadar gommeseydiniz iyidi
Ayyy amin kuzummmmAhh kzuum aynıyız bende bakamam bile ve hep eşim ypar benimkinide Allah'ım tez vakitte kurtarsın bzii
Evet işte bu beni şaşırtıyor işte coraspirin zaten reçetesiz bi ilaç o yüzden çok riskli bişey değil de oksapparı leblebi gibi testsiz herkese yazmaları garip geliyorCanım ben de coraspin ve oksapar kullaniyorum. Pıhtılaşma var mi yok mu bilmiyorum bakılmadi ama doktorum her halukarda verecem garanti olsun demistioksapar olmayaydi iyiydi ama yapacak bisey yok
Ayy çok geçmiş olsun tatlım benim de evliliğimin 3. Senesinde ilk defa kendiliğimden hamile kalmıştım ve dış gebelik olduğu ortaya çıkmıştı. Tek iğne de yetmemişti 2. İğneyi de olmuştum ve beta değerim çok yüksek olduğundan bir de aşırı mide bulantısı yaşıyordum. Çoook iyi anlıyorum seni hiç unutamıyorum o zamanı hala. Yalnız benim dış gebelikten sonra doktorum şüphelinip saline ultrasound yani sulu ultrasonla bakmıştı ve poliplerim olduğu görülmüştü tam rahim ortasında. Doktor normalde belki de hamile kalamaman bu poliplerdendir işte tutunabilen de ancak sol tüpüne tutunmuş demişti. İhtiyaten bir sulu ultrason dene derim tüpten önce ama polipler tekrarlayabiliyor ara vermeden hemen tüpü yap derim.Sizlerde bana dua edin❤
Tam tub bebek evraklarını tamamamladik hatta bu ay başlayacaktık Haziran'da hamile.kalmisim üç sene sonunda kendiliğinden ...
Çok sevindim ama dış gebelik olduğu ortaya çıktı.
Hem rahim içi sağlıksız gebelik hem sağ tüpte gelişmiş..
6temmuzda met. İğne oldum düşük yapmam için..
Dört gün önce kanamam başladı ..
Tüp bebek anneleri please çünkü ben kendimi eşdeğer hissetmiyorumKızlar bu arada anneler grubunu ne zaman açalım? birde grup başlığında tüp bebek anneleri diye mi olsun düz anneler mi
Hiç birimiz etmiyoruz bence canmTüp bebek anneleri please çünkü ben kendimi eşdeğer hissetmiyorum
Teşekkür ederim kuzum.Ayy çok geçmiş olsun tatlım benim de evliliğimin 3. Senesinde ilk defa kendiliğimden hamile kalmıştım ve dış gebelik olduğu ortaya çıkmıştı. Tek iğne de yetmemişti 2. İğneyi de olmuştum ve beta değerim çok yüksek olduğundan bir de aşırı mide bulantısı yaşıyordum. Çoook iyi anlıyorum seni hiç unutamıyorum o zamanı hala. Yalnız benim dış gebelikten sonra doktorum şüphelinip saline ultrasound yani sulu ultrasonla bakmıştı ve poliplerim olduğu görülmüştü tam rahim ortasında. Doktor normalde belki de hamile kalamaman bu poliplerdendir işte tutunabilen de ancak sol tüpüne tutunmuş demişti. İhtiyaten bir sulu ultrason dene derim tüpten önce ama polipler tekrarlayabiliyor ara vermeden hemen tüpü yap derim.
Ben de bu deneme öncesi polip ameliyatı olduğumdan estrofem kullanıyordum 1,5 ay boyuncaFiruzecim tahminim yetleşme sırasında kanlanmayı artırmak için herkese veriyorlar. Benim durumum biraz farklı, ben miyom polip amelşyatı olduktan sonrada, rahimde yapışıklık olmaması için 1 ay östrojen kullandırmıştı doktorum, estrojen oıhtı riski yaratıyor demişti ben de bütün dedelerim ananem hepsinde pıhtı atıp inme geçirdiklerini söyledğimde hem o zaman hem de şimdi oksopar verdi. daha transfer sonrası görüşmeye gitmedm ama estrofem devam ettiği sürece benim oksoparda devam edecek görünüyor
Her doktor ve her merkez vermiyor bence çoğunluğu direk en ağır kan sulandırıcı iğneyi veriyor hem kullanımı hem etkisi çok ağır benim doktorum ecopirin hap verdi normal aspirin hapının bi üstüymüşBen de bu deneme öncesi polip ameliyatı olduğumdan estrofem kullanıyordum 1,5 ay boyuncaAma işte coraspirini bile hadi artık 4. Denemen bir de böyle deneyelim diye verdi doktor. Ama testsiz falan oksaparın bu kadar rahat verilmesini hala anlamıyorum çünkü burada hamile kalıp lekelenme yaşayan da çok oldu ve bunun oksaparın da etkisi olmadığını söyleyemeyiz.
Evet olabilir ben sadece ecopirin hap kullanıyorum çok şükür herhangi bi kanama yaşamadım dediğin gibi iğne lekelenme yapıyor olabilirBen de bu deneme öncesi polip ameliyatı olduğumdan estrofem kullanıyordum 1,5 ay boyuncaAma işte coraspirini bile hadi artık 4. Denemen bir de böyle deneyelim diye verdi doktor. Ama testsiz falan oksaparın bu kadar rahat verilmesini hala anlamıyorum çünkü burada hamile kalıp lekelenme yaşayan da çok oldu ve bunun oksaparın da etkisi olmadığını söyleyemeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?