2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ahh kzuum aynıyız bende bakamam bile ve hep eşim ypar benimkinide Allah'ım tez vakitte kurtarsın bzii

İğne bir de hayatta e kortupum şeylerden biriydi. Zora düşmek neler yaptırıyormuş insana. İnşallah gerek olmadığı için artık kendi kendimize kendi kendilerins yettikleri için kullanmak zorunda kalmadığımız günler hemen gelsn

Benimde öyle Ya gerçekten Aminnnnn canımmmm inşallah ya Allahım inşallah o günleri de gösterir

hala kan aldiklarinda benden tansiyonum düşüyor bakamiyorum ama aksam eve gidip kendime igne yapıyorum gerçekten inanilmaz bir süreç

Ayy mucizeeee yaa cidden onun sesiyle okudum güldürdün beniii nerden geldi aklınaa

He bu arada sevgili balık anneleri balıklari fena gömuşsünüz ben de bir balık burcu olarak tabii ki inanılmaz, harika, muhteşem ötesi kişiligimden bahsedip kendimi övmeyeceğim balıkların uzerine bi duygusallik yapismis gidiyor ama artı olarak cok cok super ozelliklerimiz var biliniz

Evet yaa bende bir balığım Gebelik dönemi dışında olayları duygusal degerlendirdigim tek bir an yok desem Gayet realist ve kararlı bulurlar beni ,o kadar gommeseydiniz iyidi

Evet yaa bende bir balığım Gebelik dönemi dışında olayları duygusal degerlendirdigim tek bir an yok desem Gayet realist ve kararlı bulurlar beni ,o kadar gommeseydiniz iyidi
Ben bir balık burcuna aşığım nasil gomebilirim o burcu

Canım ben de coraspin ve oksapar kullaniyorum. Pıhtılaşma var mi yok mu bilmiyorum bakılmadi ama doktorum her halukarda verecem garanti olsun demisti oksapar olmayaydi iyiydi ama yapacak bisey yok
Evet işte bu beni şaşırtıyor işte coraspirin zaten reçetesiz bi ilaç o yüzden çok riskli bişey değil de oksapparı leblebi gibi testsiz herkese yazmaları garip geliyor

Ayy çok geçmiş olsun tatlım benim de evliliğimin 3. Senesinde ilk defa kendiliğimden hamile kalmıştım ve dış gebelik olduğu ortaya çıkmıştı. Tek iğne de yetmemişti 2. İğneyi de olmuştum ve beta değerim çok yüksek olduğundan bir de aşırı mide bulantısı yaşıyordum. Çoook iyi anlıyorum seni hiç unutamıyorum o zamanı hala. Yalnız benim dış gebelikten sonra doktorum şüphelinip saline ultrasound yani sulu ultrasonla bakmıştı ve poliplerim olduğu görülmüştü tam rahim ortasında. Doktor normalde belki de hamile kalamaman bu poliplerdendir işte tutunabilen de ancak sol tüpüne tutunmuş demişti. İhtiyaten bir sulu ultrason dene derim tüpten önce ama polipler tekrarlayabiliyor ara vermeden hemen tüpü yap derim.

Teşekkür ederim kuzum.
Çok değişik bir psikolojiymis gerçekten..
Benim iki iğne sonrası düşüşe geçti inşallah yarın daha da düşmüş olur.
Onu da sorayım doktora canım ,not alıyorum.
Korunma süresi bitsin bakalım bir yanım hemen tüpe geç diyo bir yanım.biraz bekle diyo.
Bakalım inşallah en hayırlısı olur

Ben de bu deneme öncesi polip ameliyatı olduğumdan estrofem kullanıyordum 1,5 ay boyunca Ama işte coraspirini bile hadi artık 4. Denemen bir de böyle deneyelim diye verdi doktor. Ama testsiz falan oksaparın bu kadar rahat verilmesini hala anlamıyorum çünkü burada hamile kalıp lekelenme yaşayan da çok oldu ve bunun oksaparın da etkisi olmadığını söyleyemeyiz.

Her doktor ve her merkez vermiyor bence çoğunluğu direk en ağır kan sulandırıcı iğneyi veriyor hem kullanımı hem etkisi çok ağır benim doktorum ecopirin hap verdi normal aspirin hapının bi üstüymüş

Evet olabilir ben sadece ecopirin hap kullanıyorum çok şükür herhangi bi kanama yaşamadım dediğin gibi iğne lekelenme yapıyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…