2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Bu iğne biraz zararlı bi iğne canım 3 ay bi ara ver ilacı vücuttan at öyle tekrar tedaviye başla derim. Tabii doktorun daha iyi yönlendirir belki sana verdikleri iğne farklıdır.
Biz hatta kafamız dağılsın diye düşük sonrası hemen yurt dışına tatile çıkmıştık.

Evet işte böyle ağır bi ilacı yazmaları değişik geliyor yine aspirin türevleri yüzyıllardır bilinen ilaçlar neye sebep olup neye olamayacağı. Bizlerin de daha çok bilinçlenip test olmadan gereksiz ilaç almaması lazım diye düşünüyorum.

Evet işte bu beni şaşırtıyor işte coraspirin zaten reçetesiz bi ilaç o yüzden çok riskli bişey değil de oksapparı leblebi gibi testsiz herkese yazmaları garip geliyor
Valla öyle haklısın yine de şansımı dener sorarım 9 ay kullanacam mi diye ama ablamda kan pıhtılaşması varmış bilmiyorduk 2 düşüğü oldu. O yüzden razıyım ben iğneye

Öyle canm bende şaşırdım kan sulandırıcı diyince ama o sırada psikoloji olarak ne derlerse yapacak durumdayız denize düşen yılana sarılır hesabı

Yarın bunu kendi doktoruma sorucam neden kullaniyorum diye gerci o vermedi tüp bebekci verdi ama olsun belki test ister devam etme der sonucta o takip edecek artik

Aynısını kullanıyoruz canm bende hiç kanama lekelenme yaşamadım elhamdülillah
Ben mayısın sonunda genetik ve pıhtılaşma testi yaptırmıştım sonuçlar hâlâ çıkmadı çıkana kadar ilaca devam ederim diye düşünüyorum inşallah sıkıntı yaşamayız

Ben mayısın sonunda genetik ve pıhtılaşma testi yaptırmıştım sonuçlar hâlâ çıkmadı çıkana kadar ilaca devam ederim diye düşünüyorum inşallah sıkıntı yaşamayız
İnşallah canm ama ille test yaptırıp öyle mi bırakmak lazım ki ben gidince keser diye umut ediyordum

Valla öyle haklısın yine de şansımı dener sorarım 9 ay kullanacam mi diye ama ablamda kan pıhtılaşması varmış bilmiyorduk 2 düşüğü oldu. O yüzden razıyım ben iğneye
Her testi yaptırıyorlar bunun da testi var yaptırabilirlerdi diye düşünüyorum. Benim de ablamda vardı her hamileliğinde aspirin türevi ilac kullandı sağlıklı doğumlar yaptı.

Evet canım üç ay korunma der muhtemelen bende biraz kendime gelmiş olurum o süreçte..
Bızde tüp öncesi tatile çıkalim dedik, geldik hamile kalmışım

Ara ara kaçıyoruz yeni geldik Erikliden, inşallah kafamı toparlayıp devam edeceğiz

Hmm anladım ben hiç lekenme felan olmayınca riskte görmezse keser diye düşündüm inşallah bi ilaçta bi ilaç kese ne güzel olur
İlaçlar beni de psikolojik olarak etkiliyor hâlâ tüp bebek kafasından çıkamıyorum ama bin şükür ki olumlu sonuç aldık o kadar emekten sonra razı oluyoruz bir şekilde

Yarın bunu kendi doktoruma sorucam neden kullaniyorum diye gerci o vermedi tüp bebekci verdi ama olsun belki test ister devam etme der sonucta o takip edecek artik
Yani herşey şu an iyi gidiyorsa bozmamak genelde en iyisi size hiç bir zararı olmamış hatta faydalı olmuş da olabilir
ben herkes oksaparı bıraksın zararlı demek istemedim inşallah yanlış anlaşılmamışımdır benim tepkim tüp öncesi bin tane test isterken oksaparı testsiz niye verdiklerini anlamamam.

İlaçlar beni de psikolojik olarak etkiliyor hâlâ tüp bebek kafasından çıkamıyorum ama bin şükür ki olumlu sonuç aldık o kadar emekten sonra razı oluyoruz bir şekilde
Öyle canm her halimize elhamdülillah ama insanı yoruyor tadına bile varamıyoruz stresten kaygıdan iyi olur inşallah

Yok bu benim kafamda hep soru işaretiydi hem coraspin hem oksapar kullaniyorum neden diye cok düşündüm ama herkes kullaniyor heralde tüp bebek surecinde gerekiyor diye düşünüyordum. aslında yarin genel olarak ilaç sürecini konusucam yani suan gunde 5 tanr mide bulantısı önleyici ilac kullanıyorum mesela bunlari en aza indirgemek istiyorum ilac bagimlisi oldum çıktım

Estrofem bırakınca bulantın hafifleyebilir çünkü östrojen türevleri de mide bulantısını tetikliyormuş. Bir de b6 vitamini doktora sorabilirsin hamile bulantısına iyi geldiği yazıyor. İlaçtansa vitamin kullanmak daha iyi olabilir. Ama ilaç bırakma işi yine de tüp bebek doktoruna danışılmalı bence normal obgyn doktorları bizleri hafife de alabiliyor.

Bir insan hep mi mantıklı konusur ya valla akıl akildan üstündür duygusunu yasamaya burada bayiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…