- 6 Eylül 2019
- 769
- 1.000
- 53
Bu iğne biraz zararlı bi iğne canım 3 ay bi ara ver ilacı vücuttan at öyle tekrar tedaviye başla derim. Tabii doktorun daha iyi yönlendirir belki sana verdikleri iğne farklıdır.Teşekkür ederim kuzum.
Çok değişik bir psikolojiymis gerçekten..
Benim iki iğne sonrası düşüşe geçti inşallah yarın daha da düşmüş olur.
Onu da sorayım doktora canım ,not alıyorum.
Korunma süresi bitsin bakalım bir yanım hemen tüpe geç diyo bir yanım.biraz bekle diyo.
Bakalım inşallah en hayırlısı olur
Aynısını kullanıyoruz canm bende hiç kanama lekelenme yaşamadım elhamdülillahEvet olabilir ben sadece ecopirin hap kullanıyorum çok şükür herhangi bi kanama yaşamadım dediğin gibi iğne lekelenme yapıyor olabilir
Evet işte böyle ağır bi ilacı yazmaları değişik geliyor yine aspirin türevleri yüzyıllardır bilinen ilaçlar neye sebep olup neye olamayacağı. Bizlerin de daha çok bilinçlenip test olmadan gereksiz ilaç almaması lazım diye düşünüyorum.Her doktor ve her merkez vermiyor bence çoğunluğu direk en ağır kan sulandırıcı iğneyi veriyor hem kullanımı hem etkisi çok ağır benim doktorum escopirin hap verdi normal aspirin hapının bi üstüymüş
Valla öyle haklısın yine de şansımı dener sorarım 9 ay kullanacam mi diyeEvet işte bu beni şaşırtıyor işte coraspirin zaten reçetesiz bi ilaç o yüzden çok riskli bişey değil de oksapparı leblebi gibi testsiz herkese yazmaları garip geliyor
Öyle canm bende şaşırdım kan sulandırıcı diyince ama o sırada psikoloji olarak ne derlerse yapacak durumdayız denize düşen yılana sarılır hesabıEvet işte böyle ağır bi ilacı yazmaları değişik geliyor yine aspirin türevleri yüzyıllardır bilinen ilaçlar neye sebep olup neye olamayacağı. Bizlerin de daha çok bilinçlenip test olmadan gereksiz ilaç almaması lazım diye düşünüyorum.
Yarın bunu kendi doktoruma sorucam neden kullaniyorum diye gerci o vermedi tüp bebekci verdi ama olsun belki test ister devam etme der sonucta o takip edecek artikEvet işte böyle ağır bi ilacı yazmaları değişik geliyor yine aspirin türevleri yüzyıllardır bilinen ilaçlar neye sebep olup neye olamayacağı. Bizlerin de daha çok bilinçlenip test olmadan gereksiz ilaç almaması lazım diye düşünüyorum.
Ben mayısın sonunda genetik ve pıhtılaşma testi yaptırmıştım sonuçlar hâlâ çıkmadı çıkana kadar ilaca devam ederim diye düşünüyorum inşallah sıkıntı yaşamayızAynısını kullanıyoruz canm bende hiç kanama lekelenme yaşamadım elhamdülillah
İnşallah canm ama ille test yaptırıp öyle mi bırakmak lazım kiBen mayısın sonunda genetik ve pıhtılaşma testi yaptırmıştım sonuçlar hâlâ çıkmadı çıkana kadar ilaca devam ederim diye düşünüyorum inşallah sıkıntı yaşamayız
Sor kuzu cevabınla bizide aydınlatYarın bunu kendi doktoruma sorucam neden kullaniyorum diye gerci o vermedi tüp bebekci verdi ama olsun belki test ister devam etme der sonucta o takip edecek artik
Yok canım ben biraz garantici olduğum için yaptırdım ne olur ne olmaz diyeİnşallah canm ama ille test yaptırıp öyle mi bırakmak lazım kiben gidince keser diye umut ediyordum
Her testi yaptırıyorlar bunun da testi var yaptırabilirlerdi diye düşünüyorum. Benim de ablamda vardı her hamileliğinde aspirin türevi ilac kullandı sağlıklı doğumlar yaptı.Valla öyle haklısın yine de şansımı dener sorarım 9 ay kullanacam mi diyeama ablamda kan pıhtılaşması varmış bilmiyorduk 2 düşüğü oldu. O yüzden razıyım ben iğneye
Hmm anladım ben hiç lekenme felan olmayınca riskte görmezse keser diye düşündüm inşallah bi ilaçta bi ilaç kese ne güzel olurYok canım ben biraz garantici olduğum için yaptırdım ne olur ne olmaz diye
Evet canım üç ay korunma der muhtemelen bende biraz kendime gelmiş olurum o süreçte..Bu iğne biraz zararlı bi iğne canım 3 ay bi ara ver ilacı vücuttan at öyle tekrar tedaviye başla derim. Tabii doktorun daha iyi yönlendirir belki sana verdikleri iğne farklıdır.
Biz hatta kafamız dağılsın diye düşük sonrası hemen yurt dışına tatile çıkmıştık.
İlaçlar beni de psikolojik olarak etkiliyor hâlâ tüp bebek kafasından çıkamıyorum ama bin şükür ki olumlu sonuç aldık o kadar emekten sonra razı oluyoruz bir şekildeHmm anladım ben hiç lekenme felan olmayınca riskte görmezse keser diye düşündüm inşallah bi ilaçta bi ilaç kese ne güzel olur
Yani herşey şu an iyi gidiyorsa bozmamak genelde en iyisi size hiç bir zararı olmamış hatta faydalı olmuş da olabilirYarın bunu kendi doktoruma sorucam neden kullaniyorum diye gerci o vermedi tüp bebekci verdi ama olsun belki test ister devam etme der sonucta o takip edecek artik
Öyle canm her halimize elhamdülillah ama insanı yoruyor tadına bile varamıyoruz stresten kaygıdan iyi olur inşallahİlaçlar beni de psikolojik olarak etkiliyor hâlâ tüp bebek kafasından çıkamıyorum ama bin şükür ki olumlu sonuç aldık o kadar emekten sonra razı oluyoruz bir şekilde
Evet evet öyle açıcam kesinlikleTüp bebek anneleri please çünkü ben kendimi eşdeğer hissetmiyorum
Yok bu benim kafamda hep soru işaretiydiYani herşey şu an iyi gidiyorsa bozmamak genelde en iyisi size hiç bir zararı olmamış hatta faydalı olmuş da olabilir
ben herkes oksaparı bıraksın zararlı demek istemedim inşallah yanlış anlaşılmamışımdır benim tepkim tüp öncesi bin tane test isterken oksaparı testsiz niye verdiklerini anlamamam.
Estrofem bırakınca bulantın hafifleyebilir çünkü östrojen türevleri de mide bulantısını tetikliyormuş. Bir de b6 vitamini doktora sorabilirsin hamile bulantısına iyi geldiği yazıyor. İlaçtansa vitamin kullanmak daha iyi olabilir. Ama ilaç bırakma işi yine de tüp bebek doktoruna danışılmalı bence normal obgyn doktorları bizleri hafife de alabiliyor.Yok bu benim kafamda hep soru işaretiydihem coraspin hem oksapar kullaniyorum neden diye cok düşündüm ama herkes kullaniyor heralde tüp bebek surecinde gerekiyor diye düşünüyordum. aslında yarin genel olarak ilaç sürecini konusucam yani suan gunde 5 tanr mide bulantısı önleyici ilac kullanıyorum mesela bunlari en aza indirgemek istiyorum ilac bagimlisi oldum çıktım
Bir insan hep mi mantıklı konusur yaEstrofem bırakınca bulantın hafifleyebilir çünkü östrojen türevleri de mide bulantısını tetikliyormuş. Bir de b6 vitamini doktora sorabilirsin hamile bulantısına iyi geldiği yazıyor. İlaçtansa vitamin kullanmak daha iyi olabilir. Ama ilaç bırakma işi yine de tüp bebek doktoruna danışılmalı bence normal obgyn doktorları bizleri hafife de alabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?