2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Yarın kontrolüm var bakalım hangi ilaçları bıraktıracak veya bıraktıracak mı yazarım size de 10-12 haftaya kadar kullanıcaz demişti hayırlısı

Sadece duphaston tek mi kullanıyorsun kuzu estrofem felan hiç kullanmadım mı
Yok kuzum doğal yöntem denediler içerden hormon yükseltcz falan demişti o zamanda bi iğne yaptılar . transfer günü de o iğneden bi tane daha . eğer o şekilde hormonlar yükselmezse bu ay iptal edip diğer ay estrofem falan bişiler saydı onlarla transfer yapcam dedi . gerek kalmadı hormanlar yükselmişti

Hmm anladım canm ilk defa duydum böyle bir şey olduğunu herkese uygulanan tedavi şekli farklı demekki

Bu arada kızlar ilaçların bitmesini istesek de sanki doktor bırak hepsini kullanma dese içim rahat etmeyecek gibi bazı doktorlar azaltarak bıraktırıyormuş öylesi daha güvenli gibi geliyor bana hem vücut için bir alışma süresi olur hem ben mental olarak daha hazır olurum sanki. Şimdi fitili ilacı bi saat geçirsem aman bebeğe bişey olucak diye stres oluyorum

Aynen canm bende hepsi hormonları etkilediği için birden hormonsal bi sıkıntı olur bişey çıkar diye korkuyorum ne kadar bırakmayı istesemde dediğin gibi azaltarak bırakmak en iyisi

Benimki azaltıyor canım geçen hafta uyardı aşağıda ilettim bana söylediği takvimi benim gibi olan var mı direk mi bıraktırıyor? 12. Hafta da bitmiş olacak inşallah

lutınus
sabah 1 akşam 2 18/24 temmuz
sabah 1 akşam 1 25/31 temmuz
günde 1 defa 01/07 ağustos

estrofem
sabah 1 akşam 1 18/24 temmuz
günde 1 defa 25/31 temmuz

Canim merhaba yarana tuz basmak istemem nolur hakkini helal et ama bende bundan cok korkuyorum 5+5 de gittik kese gorduk aksami lekelenme oldu proluton vurdurduk ertesi gune bitmisti doktora gitmistik 6+0 ken keseside 6+0 dı en son ama bugün yine kanamam basladi ve kasik agrim var kan geliyor bildigin cok korkuyorum doktor yolk kesesini gordu bebegi gormemisti en son kanamam az ama peceteye sildikce geliyor seninde mi bu sekilde oldu nasil anladin yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…