- 6 Eylül 2019
- 769
- 1.000
- 53
Est, hepimiz birlikte öğreniyoruz bu forumdaBir insan hep mi mantıklı konusur yavalla akıl akildan üstündür duygusunu yasamaya burada bayiliyorum
Tabi canım aynen keşke yapsalardi belki ihtiyacimiz yok kullaniyoruz iğneyiHer testi yaptırıyorlar bunun da testi var yaptırabilirlerdi diye düşünüyorum. Benim de ablamda vardı her hamileliğinde aspirin türevi ilac kullandı sağlıklı doğumlar yaptı.
Hayırlısı olsun canm inşallah hayırlı bi şekilde hepimize bırakmak nasip olsunYarın kontrolüm var bakalım hangi ilaçları bıraktıracak veya bıraktıracak mı yazarım size de 10-12 haftaya kadar kullanıcaz demişti hayırlısı
Sadece duphaston tek mi kullanıyorsun kuzu estrofem felan hiç kullanmadım mıBnm bi rahme tutunma iğnemm 7 gün vardı sonradan sadece duphaston devam dedi şuan en şanslı bnm gibi ama şuan bndede herkeste var bnde niye yok stresi oluştu :)
Yok kuzum doğal yöntem denediler içerden hormon yükseltcz falan demişti o zamanda bi iğne yaptılar . transfer günü de o iğneden bi tane daha . eğer o şekilde hormonlar yükselmezse bu ay iptal edip diğer ay estrofem falan bişiler saydı onlarla transfer yapcam dedi . gerek kalmadı hormanlar yükselmiştiSadece duphaston tek mi kullanıyorsun kuzu estrofem felan hiç kullanmadım mı
Hmm anladım canm ilk defa duydum böyle bir şey olduğunu herkese uygulanan tedavi şekli farklı demekkiYok kuzum doğal yöntem denediler içerden hormon yükseltcz falan demişti o zamanda bi iğne yaptılar . transfer günü de o iğneden bi tane daha . eğer o şekilde hormonlar yükselmezse bu ay iptal edip diğer ay estrofem falan bişiler saydı onlarla transfer yapcam dedi . gerek kalmadı hormanlar yükselmişti
Aynen kişiye özel tedavi uygulanıyor zaten. Bn emojileri bayadır kullanamıyorum göremiyorum da neden acaba ya bilen var mı kızlarHmm anladım canm ilk defa duydum böyle bir şey olduğunu herkese uygulanan tedavi şekli farklı demekki
Emoji tuşu pasif yaniAynen kişiye özel tedavi uygulanıyor zaten. Bn emojileri bayadır kullanamıyorum göremiyorum da neden acaba ya bilen var mı kızlar
Aynen kuzum sonu güzel olsunda yoldaki dikenlere alıştık artıkAynen kişiye özel tedavi uygulanıyor zaten. Bn emojileri bayadır kullanamıyorum göremiyorum da neden acaba ya bilen var mı kızlar
Nerde 3 yıldr siteye üyeyim önceden kullanıyodum şimdi olmuyoAynen kuzum sonu güzel olsunda yoldaki dikenlere alıştık artıkneden acaba bende sıkıntı yok canm
Bilmiyorum valla canm ben yeni üyeyim transferden sonra üye oldum yeni yeni çözüyorum bendeNerde 3 yıldr siteye üyeyim önceden kullanıyodum şimdi olmuyo
Bnde öyle çok aktif kullanmadıgım için çat pat kurcalıyorumBilmiyorum valla canm ben yeni üyeyim transferden sonra üye oldum yeni yeni çözüyorum bende
Belki kızlardan bilen çıkarBilmiyorum valla canm ben yeni üyeyim transferden sonra üye oldum yeni yeni çözüyorum bende
Belki kızlardan bilen çıkar
Aynen canm bende hepsi hormonları etkilediği için birden hormonsal bi sıkıntı olur bişey çıkar diye korkuyorum ne kadar bırakmayı istesemde dediğin gibi azaltarak bırakmak en iyisiBu arada kızlar ilaçların bitmesini istesek de sanki doktor bırak hepsini kullanma dese içim rahat etmeyecek gibibazı doktorlar azaltarak bıraktırıyormuş öylesi daha güvenli gibi geliyor bana hem vücut için bir alışma süresi olur hem ben mental olarak daha hazır olurum sanki. Şimdi fitili ilacı bi saat geçirsem aman bebeğe bişey olucak diye stres oluyorum
Benimki azaltıyor canım geçen hafta uyardı aşağıda ilettim bana söylediği takvimi benim gibi olan var mı direk mi bıraktırıyor? 12. Hafta da bitmiş olacak inşallahBu arada kızlar ilaçların bitmesini istesek de sanki doktor bırak hepsini kullanma dese içim rahat etmeyecek gibibazı doktorlar azaltarak bıraktırıyormuş öylesi daha güvenli gibi geliyor bana hem vücut için bir alışma süresi olur hem ben mental olarak daha hazır olurum sanki. Şimdi fitili ilacı bi saat geçirsem aman bebeğe bişey olucak diye stres oluyorum
Canim merhaba yarana tuz basmak istemem nolur hakkini helal et ama bende bundan cok korkuyorum 5+5 de gittik kese gorduk aksami lekelenme oldu proluton vurdurduk ertesi gune bitmisti doktora gitmistik 6+0 ken keseside 6+0 dı en son ama bugün yine kanamam basladi ve kasik agrim var kan geliyor bildigin cok korkuyorum doktor yolk kesesini gordu bebegi gormemisti en son kanamam az ama peceteye sildikce geliyor seninde mi bu sekilde oldu nasil anladin yaniCnm tesekkur ederim hatirladigin icin cok sık olmasada ara ara giriyorum. Ben bugün kürtaj oldum maalesef kendi atmadi vucut. Üzüldüm tabii yıorandım ama nasip böyleymis. Rabbimin bir bildigi vardır mutlaka zamani degilmis demekki. Sen nasilsin bebisler iyidir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?