2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Estagfrllah cnm sizlerin guzel haberleri inan beni cok sevindiriyor sorabilirsin tabii ki. Cnm benim oyle olmadı bende zerre kan gelmedi sadece gittigimde kese gunüyle uyumluydu ama ici boştu maalesef. Senin yolk gozükmuş insallah bebiside gorürsün. Hem dur bakalim panik yapma bi cok kiside kanama gorülebiliyor.

Çok mantıklı bence de. Azalmaya başlamış canım senin baya maşallah darısı başımıza artık.

Canim nasil oldun yoktur ins bir sikayetin
İyiyim elhamdulillah. Bugün işte 4. Gün hiçbişeyim kalmadı. Sadece evde durmaktan çok sıkıldım artık benden önce de eşim coviddi diye evdeydik hep. Dışarı çıkıp insan içine karışmak istiyorum. Kedim var bir tane hayvanı darlayıp duruyorum

hala kan aldiklarinda benden tansiyonum düşüyor bakamiyorum ama aksam eve gidip kendime igne yapıyorum gerçekten inanilmaz bir süreç
Zora düşünce neler yapıyoruz. Ben kan verirken hala meyve suyuyla gidiyorum. Bir kere kan verdim, ödeme yaparken çok kibarca yere yığılmıştım

Doğru ben mesela hala neden estrojen ve progesteron değerlerimi istemediklerini de anlamıyorum. Bunları dışarıdan alıyoruz belki srviyelerimiz çok iyi bilmeden ezbere devam etmez bana saçma geliyor. Folat da aynı ben mesela gidip kendim değerimi ölçtürdüm. Kaç aydır kullanıyorsun yüksek çıkar zaten gerek yok dediler, hiç de yüksek çıkmadı, refetans değerin alt sınırına yakın çıktı

Bende transferden sonra 7. Gunde ve 18. Gunde extradan kan testiyle baktılar sadece betahcg bakıp yollamadılar. Ama değerlere göre doktor aynen ilaçlarıma devam etmemi istedi. Tabii şu konunun hakkını yiyemem Amerikada doktorlar çok daha az hastayla çalışıyor günlük ama Türkiyede ki yoğunluk belki de artık doktorları robotlaştırıyor herşeyi takip edemiyor olabilirler. Yine de tüp bebek gibi çoook pahalı bir tedavi yönteminde daha çok özen de hakkımız tabii.

geceyagmuru merhaba canm bende seni merak ettim günlerdir aklımdasın senin girip yazmanı bekledim ama yazmadın ne yaptın nasılsın Allah yardımcın olsun inşallah
Zamanla iyi olacağım allahım sizlerin bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin çok zor çok kimse yaşamasın bu acıyı

Valla cok korkuyorum canim goremicem bise olcak diye bugun biraz kahverengiye donmus ama yine geliyor

Günaydın kızlar nasılsınız bugün kontrolü olanlardan güzel haberler bekliyoruz Sezen04 CevikKiz baska var mıydı hatırlayamadım
Günaydın canım benim randevum 9:30 da hastaneye geldim sayılır inşallah güzel haberler alırımda sizlerle paylaşırım gönül rahatlığıyla

Kızlar şimdi aile hekimliğinden geldim. Benden herhangi bir kan testi istemediler tüp bebek sürecinde hepsi yapıldı dedim tekrar isterseniz yapabiliriz dedi. 20. Haftadan sonra tetanoz aşısını özellikle söyledi iki doz olacak onun dışında biz sizi izlicez ara ara çağırıp kontrol yaparız dedi bilginiz olsun

Biz tüp bebek sürecinde herşeyi yapıyoruz doğru yoksa normal gebelerden istiyorlar şu tetenozdan biraz korkuyorum ama yapacak bişey yok sanırım başa gelen her türlü çekiliyor,

Günaydın kızlar nasılsınız bugün kontrolü olanlardan güzel haberler bekliyoruz Sezen04 CevikKiz baska var mıydı hatırlayamadım
Çok şükür her şey yolundaymış 9+2 görünüyor
Estrofem günde 3 defa kullanıyordum perşembeye kadar 2’ye indir ve sonra bırak dedi.
Deltacortil diye bi ilaç da kullanıyordum onu da bırak dedi iğnelere ve fitile 12.haftaya kadar devammış. Tansiyonum düşüyor dedim bu iyi bişey dedi hamilelerde tansiyonun 8-9 olması iyi dedi şaşırdım benim de 9’a 6 çıktı. Kafamı kaldıramıyorum yerden dedim vitamin eksikliği olabilir mi dedim yok 10.haftadan itibaren daha da artacak dedi ilaçlar yoruyordur normal dedi. Böyle

Kızlar kızlarrrrr şimdi çıktık hastaneden 5+5 şuan keseyi gördük rahim içinde dış gebelik değil dedi ama çok küçük olduğu için bebişimi göremedik 10 gün sonra kalp atışı için gidicez inşallah İlk güzel haber benden geldi şimdi sıra sizde kızlar sizler içinde çok dua ediyorum güzel haberlerle gelin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…