Korkma kuzum bebişe zarar verecek olsa doktor bakmazdı zatenHadi ya ben korkarım vajinadan bakılmasından. Salı gününe randevu aldım belki o zman karından görülür.
Estagfrllah cnm sizlerin guzel haberleri inan beni cok sevindiriyor sorabilirsin tabii ki. Cnm benim oyle olmadı bende zerre kan gelmedi sadece gittigimde kese gunüyle uyumluydu ama ici boştu maalesef. Senin yolk gozükmuş insallah bebiside gorürsün. Hem dur bakalim panik yapma bi cok kiside kanama gorülebiliyor.Canim merhaba yarana tuz basmak istemem nolur hakkini helal et ama bende bundan cok korkuyorum 5+5 de gittik kese gorduk aksami lekelenme oldu proluton vurdurduk ertesi gune bitmisti doktora gitmistik 6+0 ken keseside 6+0 dı en son ama bugün yine kanamam basladi ve kasik agrim var kan geliyor bildigin cok korkuyorum doktor yolk kesesini gordu bebegi gormemisti en son kanamam az ama peceteye sildikce geliyor seninde mi bu sekilde oldu nasil anladin yani
Amin sağol inşallah senin de biran önce azalır bulantılarımHahhaaa kıyamaminşallah böyle sıkıntısız geçirirsin canısı valla ben mahvoldum tansiyon bulantı beni bitirdi bitirmeye de devam ediyor
Çok mantıklı bence de. Azalmaya başlamış canım senin baya maşallah darısı başımıza artık.Benimki azaltıyor canım geçen hafta uyardı aşağıda ilettim bana söylediği takvimi benim gibi olan var mı direk mi bıraktırıyor? 12. Hafta da bitmiş olacak inşallah
lutınus
sabah 1 akşam 2 18/24 temmuz
sabah 1 akşam 1 25/31 temmuz
günde 1 defa 01/07 ağustos
estrofem
sabah 1 akşam 1 18/24 temmuz
günde 1 defa 25/31 temmuz
Canim nasil oldun yoktur ins bir sikayetinÇok mantıklı bence de. Azalmaya başlamış canım senin baya maşallah darısı başımıza artık.
İyiyim elhamdulillah. Bugün işte 4. Gün hiçbişeyim kalmadı. Sadece evde durmaktan çok sıkıldım artık benden önce de eşim coviddi diye evdeydik hep. Dışarı çıkıp insan içine karışmak istiyorum. Kedim var bir tane hayvanı darlayıp duruyorumCanim nasil oldun yoktur ins bir sikayetin
Zora düşünce neler yapıyoruz. Ben kan verirken hala meyve suyuyla gidiyorum. Bir kere kan verdim, ödeme yaparken çok kibarca yere yığılmıştımhala kan aldiklarinda benden tansiyonum düşüyor bakamiyorum ama aksam eve gidip kendime igne yapıyorumgerçekten inanilmaz bir süreç
Doğru ben mesela hala neden estrojen ve progesteron değerlerimi istemediklerini de anlamıyorum. Bunları dışarıdan alıyoruz belki srviyelerimiz çok iyi bilmeden ezbere devam etmez bana saçma geliyor. Folat da aynı ben mesela gidip kendim değerimi ölçtürdüm. Kaç aydır kullanıyorsun yüksek çıkar zaten gerek yok dediler, hiç de yüksek çıkmadı, refetans değerin alt sınırına yakın çıktıBen de bu deneme öncesi polip ameliyatı olduğumdan estrofem kullanıyordum 1,5 ay boyuncaAma işte coraspirini bile hadi artık 4. Denemen bir de böyle deneyelim diye verdi doktor. Ama testsiz falan oksaparın bu kadar rahat verilmesini hala anlamıyorum çünkü burada hamile kalıp lekelenme yaşayan da çok oldu ve bunun oksaparın da etkisi olmadığını söyleyemeyiz.
Bende transferden sonra 7. Gunde ve 18. Gunde extradan kan testiyle baktılar sadece betahcg bakıp yollamadılar. Ama değerlere göre doktor aynen ilaçlarıma devam etmemi istedi. Tabii şu konunun hakkını yiyemem Amerikada doktorlar çok daha az hastayla çalışıyor günlük ama Türkiyede ki yoğunluk belki de artık doktorları robotlaştırıyor herşeyi takip edemiyor olabilirler. Yine de tüp bebek gibi çoook pahalı bir tedavi yönteminde daha çok özen de hakkımız tabii.Doğru ben mesela hala neden estrojen ve progesteron değerlerimi istemediklerini de anlamıyorum. Bunları dışarıdan alıyoruz belki srviyelerimiz çok iyi bilmeden ezbere devam etmez bana saçma geliyor. Folat da aynı ben mesela gidip kendim değerimi ölçtürdüm. Kaç aydır kullanıyorsun yüksek çıkar zaten gerek yok dediler, hiç de yüksek çıkmadı, refetans değerin alt sınırına yakın çıktı
Zamanla iyi olacağımgeceyagmuru merhaba canm bende seni merak ettim günlerdir aklımdasın senin girip yazmanı bekledim ama yazmadın ne yaptın nasılsın Allah yardımcın olsun inşallah
Orası da doğru ama benimki evham işte içim rahat etmezKorkma kuzum bebişe zarar verecek olsa doktor bakmazdı zaten
Rabb'im yardımcın olsun inşallah diyecek söyleyecek bir şey yok maalesefZamanla iyi olacağımallahım sizlerin bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin çok zor çok kimse yaşamasın bu acıyı
Valla cok korkuyorum canim goremicem bise olcak diye bugun biraz kahverengiye donmus ama yine geliyorEstagfrllah cnm sizlerin guzel haberleri inan beni cok sevindiriyor sorabilirsin tabii ki. Cnm benim oyle olmadı bende zerre kan gelmedi sadece gittigimde kese gunüyle uyumluydu ama ici boştu maalesef. Senin yolk gozükmuş insallah bebiside gorürsün. Hem dur bakalim panik yapma bi cok kiside kanama gorülebiliyor.
Biz tüp bebek sürecinde herşeyi yapıyoruz doğru yoksa normal gebelerden istiyorlar şu tetenozdan biraz korkuyorum ama yapacak bişey yok sanırım başa gelen her türlü çekiliyor,Kızlar şimdi aile hekimliğinden geldim. Benden herhangi bir kan testi istemediler tüp bebek sürecinde hepsi yapıldı dedim tekrar isterseniz yapabiliriz dedi. 20. Haftadan sonra tetanoz aşısını özellikle söyledi iki doz olacak onun dışında biz sizi izlicez ara ara çağırıp kontrol yaparız dedi bilginiz olsun
Çok şükür her şey yolundaymış 9+2 görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?