Ben de hastaneden birazdan çıkarım inşallah heyet verdi onu bekliyorum. Sonrasında ben de gidicem sağlık ocağına bakalım bana ne dicekKızlar şimdi aile hekimliğinden geldim. Benden herhangi bir kan testi istemediler tüp bebek sürecinde hepsi yapıldı dedim tekrar isterseniz yapabiliriz dedi. 20. Haftadan sonra tetanoz aşısını özellikle söyledi iki doz olacak onun dışında biz sizi izlicez ara ara çağırıp kontrol yaparız dedi bilginiz olsun
Hayırlı olsun canım bende tam ilk haberi ben verdim dedim aynı anda güzel haber verdikÇok şükür her şey yolundaymış 9+2 görünüyor
Estrofem günde 3 defa kullanıyordum perşembeye kadar 2’ye indir ve sonra bırak dedi.
Deltacortil diye bi ilaç da kullanıyordum onu da bırak dedi iğnelere ve fitile 12.haftaya kadar devammış. Tansiyonum düşüyor dedim bu iyi bişey dedihamilelerde tansiyonun 8-9 olması iyi dedi şaşırdım benim de 9’a 6 çıktı. Kafamı kaldıramıyorum yerden dedim vitamin eksikliği olabilir mi dedim yok 10.haftadan itibaren daha da artacak dedi ilaçlar yoruyordur normal dedi. Böyle
Kızlar kızlarrrrrşimdi çıktık hastaneden 5+5 şuan keseyi gördük rahim içinde dış gebelik değil dedi ama çok küçük olduğu için bebişimi göremedik 10 gün sonra kalp atışı için gidicez inşallah İlk güzel haber benden geldi şimdi sıra sizde kızlar sizler içinde çok dua ediyorum güzel haberlerle gelin inşallah
Maşallah sezencim benimde 5+5 ve on gün sonra randevum İnşallah bende miniğimi hem görüp hem duyarım senin adına çok sevindim canım benimKızlar kızlarrrrrşimdi çıktık hastaneden 5+5 şuan keseyi gördük rahim içinde dış gebelik değil dedi ama çok küçük olduğu için bebişimi göremedik 10 gün sonra kalp atışı için gidicez inşallah İlk güzel haber benden geldi şimdi sıra sizde kızlar sizler içinde çok dua ediyorum güzel haberlerle gelin inşallah
Ben çok şükür almıştım 20 gün önce haberi seninki ilk sayılırHayırlı olsun canım bende tam ilk haberi ben verdim dedim aynı anda güzel haber verdik
Maşallah canmÇok şükür her şey yolundaymış 9+2 görünüyor
Estrofem günde 3 defa kullanıyordum perşembeye kadar 2’ye indir ve sonra bırak dedi.
Deltacortil diye bi ilaç da kullanıyordum onu da bırak dedi iğnelere ve fitile 12.haftaya kadar devammış. Tansiyonum düşüyor dedim bu iyi bişey dedihamilelerde tansiyonun 8-9 olması iyi dedi şaşırdım benim de 9’a 6 çıktı. Kafamı kaldıramıyorum yerden dedim vitamin eksikliği olabilir mi dedim yok 10.haftadan itibaren daha da artacak dedi ilaçlar yoruyordur normal dedi. Böyle
Allah razı olsun canım benim Rabbim hepimizin gönlündekini versin bizlere hep böyle güzel haberler alalım inşallahmaşallah canısı çok sevindim Rabbim hep böyle güzel haberlerle dönmeni nasip etsin
Allah razı olsun kuzucummmm biz çok erken gittik ama olsun birazda olsa içim rahatladıMaşallah sezencim benimde 5+5 ve on gün sonra randevum İnşallah bende miniğimi hem görüp hem duyarım senin adına çok sevindim canım benim
Senin ki karından muhtemelen görünür zaten. Benim görünmemişti o yüzden öyle bakmıştıOrası da doğru ama benimki evham işte içim rahat etmez
İnşallah bebekim inşallah hepimizin yüzü hep gülsün yaaa ultrason fotosunu verdi ekrandan baktım Allahım ne büyüksün 20 gün öncesi hiç bişey belli değildi şimdi bebek görünüyor nasıl büyük bi nimet mucize Rabbime çok şükürMaşallah canmdarısı bizimde bu günleri görmemize
Maşallah canım şuan bende öyleyim göremedim inşallah aynı duyguyu bende yaşarımİnşallah bebekim inşallah hepimizin yüzü hep gülsün yaaa ultrason fotosunu verdi ekrandan baktım Allahım ne büyüksün 20 gün öncesi hiç bişey belli değildi şimdi bebek görünüyor nasıl büyük bi nimet mucize Rabbime çok şükür
Kızlar maşallah süphanallah barekallah çok şükürAllah razı olsun canım benim Rabbim hepimizin gönlündekini versin bizlere hep böyle güzel haberler alalım inşallahsanada maşallah kuzum rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah
Çok şükür kuzumİnşallah bebekim inşallah hepimizin yüzü hep gülsün yaaa ultrason fotosunu verdi ekrandan baktım Allahım ne büyüksün 20 gün öncesi hiç bişey belli değildi şimdi bebek görünüyor nasıl büyük bi nimet mucize Rabbime çok şükür
biraz kolda ağrı yapıyor ama neler gördük be canısı boşverr dayanırız anayızzzBiz tüp bebek sürecinde herşeyi yapıyoruz doğru yoksa normal gebelerden istiyorlar şu tetenozdan biraz korkuyorum ama yapacak bişey yok sanırım başa gelen her türlü çekiliyor,
ohh maşallah darısı kucağımıza almaya inşallahhhÇok şükür her şey yolundaymış 9+2 görünüyor
süperrr rabbim sağlıkla seslerini duyurmayı nasip etsin canım tebriklerrKızlar kızlarrrrrşimdi çıktık hastaneden 5+5 şuan keseyi gördük rahim içinde dış gebelik değil dedi ama çok küçük olduğu için bebişimi göremedik 10 gün sonra kalp atışı için gidicez inşallah İlk güzel haber benden geldi şimdi sıra sizde kızlar sizler içinde çok dua ediyorum güzel haberlerle gelin inşallah
Allah razı olsun kuzum darısı sizlere inşallahKızlar maşallah süphanallah barekallah çok şükür
Aynen kuzum beraber duyucaz on gün nasıl geçecekseAllah razı olsun kuzucummmm biz çok erken gittik ama olsun birazda olsa içim rahatladıseninde güzel haberlerini alıcaz inşallah sanırım ben kalp atışını seninle birlikte duycam
Maşallah Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim ol derse herşey olurİnşallah bebekim inşallah hepimizin yüzü hep gülsün yaaa ultrason fotosunu verdi ekrandan baktım Allahım ne büyüksün 20 gün öncesi hiç bişey belli değildi şimdi bebek görünüyor nasıl büyük bi nimet mucize Rabbime çok şükür
Canımmmmm Allah razı olsun Rabbim inşallah miniklerimizin sesinide duyarsak yarıladık deriz artık inşallahbiraz kolda ağrı yapıyor ama neler gördük be canısı boşverr dayanırız anayızzz
ohh maşallah darısı kucağımıza almaya inşallahhhbenimde tansiyonum 10a 8 çıktı yüksek istemiyoruz bu ayarlar fena değil dedi zamanla değişir dedi. sıkıntı yok çok şükür inşallah güzel olacak
süperrr rabbim sağlıkla seslerini duyurmayı nasip etsin canım tebriklerr
Aynen öyle canm çektiğimiz bi sancı gibi düşünücez neler görüp geçirdikbiraz kolda ağrı yapıyor ama neler gördük be canısı boşverr dayanırız anayızzz
ohh maşallah darısı kucağımıza almaya inşallahhhbenimde tansiyonum 10a 8 çıktı yüksek istemiyoruz bu ayarlar fena değil dedi zamanla değişir dedi. sıkıntı yok çok şükür inşallah güzel olacak
süperrr rabbim sağlıkla seslerini duyurmayı nasip etsin canım tebriklerr
SormaaaaAynen kuzum beraber duyucaz on gün nasıl geçecekse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?