2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ben de hastaneden birazdan çıkarım inşallah heyet verdi onu bekliyorum. Sonrasında ben de gidicem sağlık ocağına bakalım bana ne dicek

Hayırlı olsun canım bende tam ilk haberi ben verdim dedim aynı anda güzel haber verdik

maşallah canısı çok sevindim Rabbim hep böyle güzel haberlerle dönmeni nasip etsin

Maşallah sezencim benimde 5+5 ve on gün sonra randevum İnşallah bende miniğimi hem görüp hem duyarım senin adına çok sevindim canım benim

Maşallah canm darısı bizimde bu günleri görmemize

maşallah canısı çok sevindim Rabbim hep böyle güzel haberlerle dönmeni nasip etsin
Allah razı olsun canım benim Rabbim hepimizin gönlündekini versin bizlere hep böyle güzel haberler alalım inşallah sanada maşallah kuzum rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah

Maşallah sezencim benimde 5+5 ve on gün sonra randevum İnşallah bende miniğimi hem görüp hem duyarım senin adına çok sevindim canım benim
Allah razı olsun kuzucummmm biz çok erken gittik ama olsun birazda olsa içim rahatladı seninde güzel haberlerini alıcaz inşallah sanırım ben kalp atışını seninle birlikte duycam

Maşallah canm darısı bizimde bu günleri görmemize
İnşallah bebekim inşallah hepimizin yüzü hep gülsün yaaa ultrason fotosunu verdi ekrandan baktım Allahım ne büyüksün 20 gün öncesi hiç bişey belli değildi şimdi bebek görünüyor nasıl büyük bi nimet mucize Rabbime çok şükür

Maşallah canım şuan bende öyleyim göremedim inşallah aynı duyguyu bende yaşarım

Biz tüp bebek sürecinde herşeyi yapıyoruz doğru yoksa normal gebelerden istiyorlar şu tetenozdan biraz korkuyorum ama yapacak bişey yok sanırım başa gelen her türlü çekiliyor,
biraz kolda ağrı yapıyor ama neler gördük be canısı boşverr dayanırız anayızzz
ohh maşallah darısı kucağımıza almaya inşallahhh benimde tansiyonum 10a 8 çıktı yüksek istemiyoruz bu ayarlar fena değil dedi zamanla değişir dedi. sıkıntı yok çok şükür inşallah güzel olacak
süperrr rabbim sağlıkla seslerini duyurmayı nasip etsin canım tebriklerr

Maşallah Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim ol derse herşey olur

Canımmmmm Allah razı olsun Rabbim inşallah miniklerimizin sesinide duyarsak yarıladık deriz artık inşallah

Aynen öyle canm çektiğimiz bi sancı gibi düşünücez neler görüp geçirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…