En azından sen keseyi gördün ben sadece kanda var olduğunu biliyorum miniğimin ama bunada şükürSormaaaaValla ben bugünü zor ettim 10 gün daha nasıl dururum bilmiyorum
Kuzum Benim kendi dr tatilde olduğu için başka bi dr baktı bana oda transfer gününü sordu bide kaçıncı gün emrbriyosu olduğunu sordu sonra hesapladı 5+5 dedi ama adet tarihine göre 6+1 gösteriyorEn azından sen keseyi gördün ben sadece kanda var olduğunu biliyorum miniğimin ama bunada şükürkuzu son adet tarihine göre mi hesapladı doktor 5+5 ya ben doğrumu hesaplıyorum diye sordum
Hmm anladım canm maşallahKuzum Benim kendi dr tatilde olduğu için başka bi dr baktı bana oda transfer gününü sordu bide kaçıncı gün emrbriyosu olduğunu sordu sonra hesapladı 5+5 dedi ama adet tarihine göre 6+1 gösteriyorbakalım şuan kesin olarak 5+5 şükür bu günlere
Al benden de o kadar tetanozdan bende korkuyorumBiz tüp bebek sürecinde herşeyi yapıyoruz doğru yoksa normal gebelerden istiyorlar şu tetenozdan biraz korkuyorum ama yapacak bişey yok sanırım başa gelen her türlü çekiliyor,
Cumartesi olmaz bna daha 6+2 de gitmş olcamAllah razı olsun kuzum darısı sizlere inşallah
Ben adet olmadigim icin hep transerden önce iki hafta var diye hesaplamistim ama doktora gittigimde benim hesabımdan daha büyük çıkmıştıHmm anladım canm maşallahbende son adetim 8 haziran ona göre 5+5 çıkıyor acaba yanlış mı doğrumu diye merak edip sordum bakalım Allah'ım şu meraklarımız bi bitse rahatlasak tadını çıkarsak
Bide o kadar iğne ilaç yedik yaptık ki hiç birşey görmek kan bile vermek istemiyorumAl benden de o kadar tetanozdan bende korkuyorum
Bide o kadar iğne ilaç yedik yaptık ki hiç birşey görmek kan bile vermek istemiyorumAl benden de o kadar tetanozdan bende korkuyorum
Evet canım vallahi kalp atışını duysak kesin olarak artık şu kadar oldu diyebiliriz heraldeHmm anladım canm maşallahbende son adetim 8 haziran ona göre 5+5 çıkıyor acaba yanlış mı doğrumu diye merak edip sordum bakalım Allah'ım şu meraklarımız bi bitse rahatlasak tadını çıkarsak
Benimde öyle valla bu gün transferin 21. Günü ama 5+5 sayılıyorum kafamda deli sorularBen adet olmadigim icin hep transerden önce iki hafta var diye hesaplamistim ama doktora gittigimde benim hesabımdan daha büyük çıkmıştıortalama transferin öncesinde 3 haftaya falan denk geliyordu benim ki en cok merak ettigim sey benimde oydu valla
Hayırlısı olsun bu kadarı oldu oda olacak zaman geçmiyor sabır tükeniyor ama Allah büyük,Evet canım vallahi kalp atışını duysak kesin olarak artık şu kadar oldu diyebiliriz heraldeyani bende çok muallaktayım şuan
Cu
Cumartesi olmaz bna daha 6+2 de gitmş olcam
Herkesin farklı oluyor canım, benim son adet tarihimle uyumlu gidiyordu cumartesi gününe randevu aldım bakalım ne kadar olmuş bebişimBenimde öyle valla bu gün transferin 21. Günü ama 5+5 sayılıyorum kafamda deli sorularah bi doktorla görüşüp rahatlasam
Ohh çok şükür cnm sevindimİyiyim elhamdulillah. Bugün işte 4. Gün hiçbişeyim kalmadı. Sadece evde durmaktan çok sıkıldım artık benden önce de eşim coviddi diye evdeydik hep. Dışarı çıkıp insan içine karışmak istiyorum. Kedim var bir tane hayvanı darlayıp duruyorum
İnş kuzum inşHadi inşallah kuzum hem kalp hem keseyi görüceksn inşallah
Ben bir kaç yıl önce tetanoz olmuştum 10 gün ağrısını çekmiştim ağrıdan oturup ağlamıştım bile o yüzden korkuyorum tetanozdan ama bebişlere feda olsunBide o kadar iğne ilaç yedik yaptık ki hiç birşey görmek kan bile vermek istemiyorum
Üzülme demek cok boş ama cogumuz yasamisizdir bunu ... Yaşadığın bu acıyi hic unutmayacaksin yavrun bir melek oldu benimde iki tane meleğim var ... Ama tekrar ayaga kalkmak icin kimseye de ihtiyacin yok biz güçlü kadinlariz kendimiz icin en iyisi biz yaparız... Sen de şimdi ne kadar sure dinlenip ne zaman tedaviye baslayacagin günü düşün... Ben o hataları cok yaptım gecmise bakmaktan 4 sene zaman kaybim oldu o yuzdenn israrla herkese ayni seyleri yaziyorumZamanla iyi olacağımallahım sizlerin bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin çok zor çok kimse yaşamasın bu acıyı
Evet canm bide bu tüp bebek daha farklı hayırlısı olsun inşallah sağlıkla biyüsünlerHerkesin farklı oluyor canım, benim son adet tarihimle uyumlu gidiyordu cumartesi gününe randevu aldım bakalım ne kadar olmuş bebişim
5 yıl dolmadıyssa yapmıyolar o yeterli oluyormuş diye biliyorum ama hamileliktede geçerlimi bilmiyorumBen bir kaç yıl önce tetanoz olmuştum 10 gün ağrısını çekmiştim ağrıdan oturup ağlamıştım bile o yüzden korkuyorum tetanozdan ama bebişlere feda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?