2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Sormaaaa Valla ben bugünü zor ettim 10 gün daha nasıl dururum bilmiyorum
En azından sen keseyi gördün ben sadece kanda var olduğunu biliyorum miniğimin ama bunada şükür kuzu son adet tarihine göre mi hesapladı doktor 5+5 ya ben doğrumu hesaplıyorum diye sordum

En azından sen keseyi gördün ben sadece kanda var olduğunu biliyorum miniğimin ama bunada şükür kuzu son adet tarihine göre mi hesapladı doktor 5+5 ya ben doğrumu hesaplıyorum diye sordum
Kuzum Benim kendi dr tatilde olduğu için başka bi dr baktı bana oda transfer gününü sordu bide kaçıncı gün emrbriyosu olduğunu sordu sonra hesapladı 5+5 dedi ama adet tarihine göre 6+1 gösteriyor bakalım şuan kesin olarak 5+5 şükür bu günlere

Hmm anladım canm maşallah bende son adetim 8 haziran ona göre 5+5 çıkıyor acaba yanlış mı doğrumu diye merak edip sordum bakalım Allah'ım şu meraklarımız bi bitse rahatlasak tadını çıkarsak

Hmm anladım canm maşallah bende son adetim 8 haziran ona göre 5+5 çıkıyor acaba yanlış mı doğrumu diye merak edip sordum bakalım Allah'ım şu meraklarımız bi bitse rahatlasak tadını çıkarsak
Ben adet olmadigim icin hep transerden önce iki hafta var diye hesaplamistim ama doktora gittigimde benim hesabımdan daha büyük çıkmıştı ortalama transferin öncesinde 3 haftaya falan denk geliyordu benim ki en cok merak ettigim sey benimde oydu valla

Evet canım vallahi kalp atışını duysak kesin olarak artık şu kadar oldu diyebiliriz heralde yani bende çok muallaktayım şuan

Benimde öyle valla bu gün transferin 21. Günü ama 5+5 sayılıyorum kafamda deli sorular ah bi doktorla görüşüp rahatlasam

Benimde öyle valla bu gün transferin 21. Günü ama 5+5 sayılıyorum kafamda deli sorular ah bi doktorla görüşüp rahatlasam
Herkesin farklı oluyor canım, benim son adet tarihimle uyumlu gidiyordu cumartesi gününe randevu aldım bakalım ne kadar olmuş bebişim

Ohh çok şükür cnm sevindim valla bende yaklasik 1 ay üstüne ilk defa parka gittim kisa minik yürüyüş yaptim sonra oturdum tabi hemen banklara neyse dedim ulan disarda hayat varmis

Zamanla iyi olacağım allahım sizlerin bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin çok zor çok kimse yaşamasın bu acıyı
Üzülme demek cok boş ama cogumuz yasamisizdir bunu ... Yaşadığın bu acıyi hic unutmayacaksin yavrun bir melek oldu benimde iki tane meleğim var ... Ama tekrar ayaga kalkmak icin kimseye de ihtiyacin yok biz güçlü kadinlariz kendimiz icin en iyisi biz yaparız... Sen de şimdi ne kadar sure dinlenip ne zaman tedaviye baslayacagin günü düşün... Ben o hataları cok yaptım gecmise bakmaktan 4 sene zaman kaybim oldu o yuzdenn israrla herkese ayni seyleri yaziyorum

Ben bir kaç yıl önce tetanoz olmuştum 10 gün ağrısını çekmiştim ağrıdan oturup ağlamıştım bile o yüzden korkuyorum tetanozdan ama bebişlere feda olsun
5 yıl dolmadıyssa yapmıyolar o yeterli oluyormuş diye biliyorum ama hamileliktede geçerlimi bilmiyorum ay bende çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…