Allah razı olsun balımmm sen ne yaptınGözünüz aydın kızlar güzel haberlerinizle mutlu oluyoruz@CevikKiz Sezen04 sağlıkla da devam etsin inşallah. Hayırlısıyla hepimiz keseyi görelim kalp atışıni duyalım göbekleri büyütelim
Evet balım Rabbim büyük daha düne kadar kan testimiz ne çıkar diye düşünüyordukHayırlısı olsun bu kadarı oldu oda olacak zaman geçmiyor sabır tükeniyor ama Allah büyük,
Aynen canm Rabb'im çok büyük gerçekleştirmeyeceği hiç bir şeyi hayal ettirmezmiş elhamdülillah verdiğineEvet balım Rabbim büyük daha düne kadar kan testimiz ne çıkar diye düşünüyorduk
Ya bugun kontrole gittgimde onu sorcam not etmistim ben 2018 de mi ne tetanoz olmustuum bir hafta felc gecirmisti kolum5 yıl dolmadıyssa yapmıyolar o yeterli oluyormuş diye biliyorum ama hamileliktede geçerlimi bilmiyorumay bende çok korkuyorum
Benim kuzenim hemşire ebe dün onunla konuştum 5 yıl dolmadıyssa yapmıyolar dedi ama doğum daha farklı ameliyat malzemelerinden bebek ve anneye bişey olmasın diye önemliymiş bakalım artık mecbur olursak onada katlanıcazYa bugun kontrole gittgimde onu sorcam not etmistim ben 2018 de mi ne tetanoz olmustuum bir hafta felc gecirmisti kolumama enabizda falan görünmüyor medicalde olmustum kedim tirmaladi diye acilde bakalım görünüyor mu orada belki yapmazlar öyle olunca
Bitmiyorduu çilesiBenim kuzenim hemşire ebe dün onunla konuştum 5 yıl dolmadıyssa yapmıyolar dedi ama doğum daha farklı ameliyat malzemelerinden bebek ve anneye bişey olmasın diye önemliymiş bakalım artık mecbur olursak onada katlanıcaz
Normal hamilelik süreci işte diyenin agzina kürekle vururum vallaaaHahhahaama gerçekten bitmiyor yaaa
Amannnnn tetanoz da neymis bizim ilaclarin yanindaHahhahaama gerçekten bitmiyor yaaa
Aynen valla keşke tek normal deseler ama maalesef afedersin çok salak insanlar var neler diyolar neler dün bi tanesi diyor ki bu eşinin spermimi yoksa başkasınınki mi sabırla cevapladım kürekle vurmayı isterkenNormal hamilelik süreci işte diyenin agzina kürekle vururum vallaaa
Ayy bilmiyorum bunlara alıştım ondan korkuyorumAmannnnn tetanoz da neymis bizim ilaclarin yaninda
Deseydin ya kizim seni cocukken 3 kere havaya atip 2 kere mi tutdularAynen valla keşke tek normal deseler ama maalesef afedersin çok salak insanlar var neler diyolar neler dün bi tanesi diyor ki bu eşinin spermimi yoksa başkasınınki mi sabırla cevapladım kürekle vurmayı isterken
Hicbirsey olmaz tetanoz dedigin bizde gül dikeni sayilir oksapar progesteron pruloton varkenAyy bilmiyorum bunlara alıştım ondan korkuyorumama yapıcaz mecbur
Oha yuh cahillikte çığır açmışAynen valla keşke tek normal deseler ama maalesef afedersin çok salak insanlar var neler diyolar neler dün bi tanesi diyor ki bu eşinin spermimi yoksa başkasınınki mi sabırla cevapladım kürekle vurmayı isterken
HahahahDeseydin ya kizim seni cocukken 3 kere havaya atip 2 kere mi tutdularhayatimmda böyle salakca soru görmedim
Aynen masaj gibi gelirHicbirsey olmaz tetanoz dedigin bizde gül dikeni sayilir oksapar progesteron pruloton varken
Yaa şanslısın hadi biz nerelere gidekBen de sağlık ocağına gittim gebelik bildirimi diye iki doz tetanoz olacaksın dedi. Mart ayında ben bi doz yaptırmıştım dedim. Tamam o zaman 5.ayda gel tek doz yapalım dedi şükür birinden yırttım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?