2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

5 yıl dolmadıyssa yapmıyolar o yeterli oluyormuş diye biliyorum ama hamileliktede geçerlimi bilmiyorum ay bende çok korkuyorum
Ya bugun kontrole gittgimde onu sorcam not etmistim ben 2018 de mi ne tetanoz olmustuum bir hafta felc gecirmisti kolum ama enabizda falan görünmüyor medicalde olmustum kedim tirmaladi diye acilde bakalım görünüyor mu orada belki yapmazlar öyle olunca

Benim kuzenim hemşire ebe dün onunla konuştum 5 yıl dolmadıyssa yapmıyolar dedi ama doğum daha farklı ameliyat malzemelerinden bebek ve anneye bişey olmasın diye önemliymiş bakalım artık mecbur olursak onada katlanıcaz

Normal hamilelik süreci işte diyenin agzina kürekle vururum vallaaa
Aynen valla keşke tek normal deseler ama maalesef afedersin çok salak insanlar var neler diyolar neler dün bi tanesi diyor ki bu eşinin spermimi yoksa başkasınınki mi sabırla cevapladım kürekle vurmayı isterken

Aynen valla keşke tek normal deseler ama maalesef afedersin çok salak insanlar var neler diyolar neler dün bi tanesi diyor ki bu eşinin spermimi yoksa başkasınınki mi sabırla cevapladım kürekle vurmayı isterken
Deseydin ya kizim seni cocukken 3 kere havaya atip 2 kere mi tutdular hayatimmda böyle salakca soru görmedim

Ben de sağlık ocağına gittim gebelik bildirimi diye iki doz tetanoz olacaksın dedi. Mart ayında ben bi doz yaptırmıştım dedim. Tamam o zaman 5.ayda gel tek doz yapalım dedi şükür birinden yırttım

Oha yuh cahillikte çığır açmış

Deseydin ya kizim seni cocukken 3 kere havaya atip 2 kere mi tutdular hayatimmda böyle salakca soru görmedim
Hahahah Ay vallahi güzel bir kahkaha attırdın bana maalesef çok salak insanlar var gerçekten hani bilmiyorum gerçekten bu kadar cahillik mi yani evet ben de evlenmeyene kadar bu sürece girmeyene kadar tüp bebeğin detaylarını bilmiyordum ama Müslüman bir ülkede böyle bir şeyin olmayacağını da biliyordum yani bu kadar da cahil değildim

Ben de sağlık ocağına gittim gebelik bildirimi diye iki doz tetanoz olacaksın dedi. Mart ayında ben bi doz yaptırmıştım dedim. Tamam o zaman 5.ayda gel tek doz yapalım dedi şükür birinden yırttım
Yaa şanslısın hadi biz nerelere gidek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…