- 24 Temmuz 2021
- 1.474
- 1.594
- 53
- 39
Elbette hepimiz bilmezdik bu süreçleri ama ben mesala boyle tedavi olanlara asla soru sormazdim incitirim diye korkardim ... Ben tedaviye baslarken masallah herkes soru yagmuruna tuttu beni ... Hatta bazilari soruyor bana tup bebekle mi hamile kaldin diye boyle arsizca soruya arsızca yooo kocamla sevistim diyesim var da tutuyorum kendimiHahahahAy vallahi güzel bir kahkaha attırdın bana maalesef çok salak insanlar var gerçekten hani bilmiyorum gerçekten bu kadar cahillik mi yani evet ben de evlenmeyene kadar bu sürece girmeyene kadar tüp bebeğin detaylarını bilmiyordum ama Müslüman bir ülkede böyle bir şeyin olmayacağını da biliyordum yani bu kadar da cahil değildim
Hahhaaa gözünü kapatıp kendini Türk hekimlerine emanet edeceksinYaa şanslısın hadi biz nerelere gidek
Saglik ocagindaki ebe bana en son yaptirdin mi diye sormadi ama 7 ekime tarih verdi tetanoz icinBen de sağlık ocağına gittim gebelik bildirimi diye iki doz tetanoz olacaksın dedi. Mart ayında ben bi doz yaptırmıştım dedim. Tamam o zaman 5.ayda gel tek doz yapalım dedi şükür birinden yırttım
Ay benim küçüklükten beri iğne fobim var -8 yaşında o kadar ağzımı sıkmışım ki iki dişim düştü o hafta iğneden sonra düşün hep anlatır annemler falan tetenozu düşünemiyorum ya :-| her gün eşim progestan dex vururken bile ne savaşlar vererek vuruyoruzHahhaaa gözünü kapatıp kendini Türk hekimlerine emanet edeceksin
HahahaElbette hepimiz bilmezdik bu süreçleri ama ben mesala boyle tedavi olanlara asla soru sormazdim incitirim diye korkardim ... Ben tedaviye baslarken masallah herkes soru yagmuruna tuttu beni ... Hatta bazilari soruyor bana tup bebekle mi hamile kaldin diye boyle arsizca soruya arsızca yooo kocamla sevistim diyesim var da tutuyorum kendimi
yaptırmış mıydın sen hiç çünkü ben yaptırdım deyince bi bakayım dedi sistemden baktı tamam 5. ayda gel tek doz yapalım dediSaglik ocagindaki ebe bana en son yaptirdin mi diye sormadi ama 7 ekime tarih verdi tetanoz icin
Ama hayal gücünde onun agzina kürekle vurmussun hissettim benAynen valla keşke tek normal deseler ama maalesef afedersin çok salak insanlar var neler diyolar neler dün bi tanesi diyor ki bu eşinin spermimi yoksa başkasınınki mi sabırla cevapladım kürekle vurmayı isterken
Ben de heyecanla yarını bekliyorumAllah razı olsun balımmm sen ne yaptındarısı
Vurdum kzuum hemde nasıl vurdumAma hayal gücünde onun agzina kürekle vurmussun hissettim benama haketmis ya. Tamam kimse her seyi bilmek zorunda degil bizde bu yola girmeden önce bilmiyorduk ama agziniizin ayari olsun be bilmediğiniz herseye de yorum yapmayın
Ama hayal gücünde onun agzina kürekle vurmussun hissettim benAynen valla keşke tek normal deseler ama maalesef afedersin çok salak insanlar var neler diyolar neler dün bi tanesi diyor ki bu eşinin spermimi yoksa başkasınınki mi sabırla cevapladım kürekle vurmayı isterken
Ben sey diyorum zenginlik bastim parayi yaptım çocuğuElbette hepimiz bilmezdik bu süreçleri ama ben mesala boyle tedavi olanlara asla soru sormazdim incitirim diye korkardim ... Ben tedaviye baslarken masallah herkes soru yagmuruna tuttu beni ... Hatta bazilari soruyor bana tup bebekle mi hamile kaldin diye boyle arsizca soruya arsızca yooo kocamla sevistim diyesim var da tutuyorum kendimi
Kız dur sende yeni bilgi verme beden 5. Embriyosu geriye atılıyorBen de heyecanla yarını bekliyorumşimdi sana 5+5 sin mi dedi yani kuzum. Çünkü son adete gore bakınca 6+0 gosteriyor bende. 5.gun embriyo transferi deyince 3 gun geriye atiyor. Su an 5+4 diyor. Amaan kafamda deli sorular yarın öğrenirim kaçmış
Yok yaptırmadım cnmmyaptırmış mıydın sen hiç çünkü ben yaptırdım deyince bi bakayım dedi sistemden baktı tamam 5. ayda gel tek doz yapalım dedi
Ahahaha bak cok iyiymis bu da ya tmm bundan sonra parayla yaptım diycemBen sey diyorum zenginlik bastim parayi yaptım çocuğu
Tabi ki cnm katiliyorym sanaHahahaaslında bazen gerçekten böyle cevabı hak edenler var ben de asla hiç kimseye sormazdım tanıdıklarıma falan ama maalesef bilmiyorum biz mi acımasızlara denk geliyoruz kadın diyerek işinin spermima ya dedi sonra ona tek tek tüp bebeğin sürecini anlattım sabırla ya rahatsız değilim tüp bebeği de söylerim sıkıntı yok ama insanın biraz ağzının da pervazı olmalı hani her aklımıza geleni pat diye söylersek neler olur düşünemiyorum
Doğru dediğin gibi olabilir ama bir yandan, belki de eğer risk yoksa ki sanırım meme ultrason falan bunun için yapılıyor, bunca tecrübeleriyle her halükarda yüksek estrojen ve progesteron tutunmayı destekler diyip nübu protokolde hem fikir kalmış olabilirler çünkü çok ufak farklılıklar dışında hepsi aynı protokolü uyguluyor kişiden yerden bağımsızBende transferden sonra 7. Gunde ve 18. Gunde extradan kan testiyle baktılar sadece betahcg bakıp yollamadılar. Ama değerlere göre doktor aynen ilaçlarıma devam etmemi istedi. Tabii şu konunun hakkını yiyemem Amerikada doktorlar çok daha az hastayla çalışıyor günlük ama Türkiyede ki yoğunluk belki de artık doktorları robotlaştırıyor herşeyi takip edemiyor olabilirler. Yine de tüp bebek gibi çoook pahalı bir tedavi yönteminde daha çok özen de hakkımız tabii.
Biraz yakıyor Leylacım ama ertesi güne birşey kalmıyor. Ben 5-6 yıl önce yaptırmıştım ama 1 ay sonra 2. Yi yaptırmayı unuttuğum için baştan başlamamız lazım demişlerdi sonra kaynadı aradaBiz tüp bebek sürecinde herşeyi yapıyoruz doğru yoksa normal gebelerden istiyorlar şu tetenozdan biraz korkuyorum ama yapacak bişey yok sanırım başa gelen her türlü çekiliyor,
Kuzum benim adım MerveBiraz yakıyor Leylacım ama ertesi güne birşey kalmıyor. Ben 5-6 yıl önce yaptırmıştım ama 1 ay sonra 2. Yi yaptırmayı unuttuğum için baştan başlamamız lazım demişlerdi sonra kaynadı arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?