HahahahTabi ki cnm katiliyorym sanabende tek tek anlattim soranlara hic alinganlik yapmadım ama hala yani anlamiyorlar ve tedavi gördüğümü bile bile tup bebek mi diyorlar ya iste o zaman bana kürek degil testere lazim ediyor cahillikde ve uslupsuzlukda zirvedeler neyse bu hareketli emojileri nasil yapiyorsun ya ben telde yok boyle birsey
Ayyy maşallah canmKızlar merhaba.bende süreci sizinle takip ediyorum ara ara da dahil oluyorum grubaBugün kese görmeye gittim 29 hazirandı transferim.iki tane kese gördü doktorum 15 gün sonra kalp atışları içi gel dedi.rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsin hepimizin bebişlerinin
Ahahah bebeğim gebelik.hesaplama.net diye bir site var ordan baktim adet tarihi ile embriyo transferi arasinda 3 gün oynuyor. Bilmem hangisi doğruKız dur sende yeni bilgi verme beden 5. Embriyosu geriye atılıyor3. Gün embriyosudamı atılıyor asıl benim kafamda deli sorular
Evet Canım iki adet transfer edilmişti.Amin inşallahAyyy maşallah canmsağlıkla büyüsün sağlıkla gelsinler inşallah Allah kucağına almayı nasip etsin çok sevindim iki embriyomu transfer edilmişti
Evet bende o sitede hesapladım ama ne bilim dediğin gibi okudukça araştırdıkça kafa bi milyonAhahah bebeğim gebelik.hesaplama.net diye bir site var ordan baktim adet tarihi ile embriyo transferi arasinda 3 gün oynuyor. Bilmem hangisi doğrusanırım tüp bebek hesabı doğru oluyor çünkü Sezenin sat 8 haziranda 5+5. Benim sat 6 haziran ama transferim ondan bir gun sonra oldugu icin 5+4 görünüyor tup bebege gore. Amaan valla iyice karışıyor kafam
Maşallah sağlıkla büyüsünlerEvet Canım iki adet transfer edilmişti.Amin inşallah
Hahahahdur elini kana bulama sakın ne yapalım bizimde sınavımız buymuş sabır ya sabır diyip mucizelerimizi kucağımıza alıcağız inşallah emojilere gelince bak foto ekliyorum ordan tıklayınca sonra kendisi hareketleniyor sitede Eki Görüntüle 3098871
Hadi hayırlısı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah cnmKızlar merhaba.bende süreci sizinle takip ediyorum ara ara da dahil oluyorum grubaBugün kese görmeye gittim 29 hazirandı transferim.iki tane kese gördü doktorum 15 gün sonra kalp atışları içi gel dedi.rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsin hepimizin bebişlerinin
Rica ederim canmaaaa yaptım sagol kuzu
Maşallah canımKızlar merhaba.bende süreci sizinle takip ediyorum ara ara da dahil oluyorum grubaBugün kese görmeye gittim 29 hazirandı transferim.iki tane kese gördü doktorum 15 gün sonra kalp atışları içi gel dedi.rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsin hepimizin bebişlerinin
Ay evet Ya bu hesaplamayı nasıl yaptı bilmiyorum ama benim 4 gün embriyosuyduBen de heyecanla yarını bekliyorumşimdi sana 5+5 sin mi dedi yani kuzum. Çünkü son adete gore bakınca 6+0 gosteriyor bende. 5.gun embriyo transferi deyince 3 gun geriye atiyor. Su an 5+4 diyor. Amaan kafamda deli sorular yarın öğrenirim kaçmış
İnşallah yarın muayene olacam şimdiden korku heyecan başladıSenin ki karından muhtemelen görünür zaten. Benim görünmemişti o yüzden öyle bakmıştı
O sorulara maruz kalmamak için kimseye demedim tüp bebek diye. Zaten her Allahın günü soruyorlardı çocuğun niye olmuyor neden yapmıyorsunuz. Bu hadsizce sorularıda kaldıramam. Kötü kalpli düşüncesiz insan çok var.Elbette hepimiz bilmezdik bu süreçleri ama ben mesala boyle tedavi olanlara asla soru sormazdim incitirim diye korkardim ... Ben tedaviye baslarken masallah herkes soru yagmuruna tuttu beni ... Hatta bazilari soruyor bana tup bebekle mi hamile kaldin diye boyle arsizca soruya arsızca yooo kocamla sevistim diyesim var da tutuyorum kendimi
Malesef kuzucum çok kötü kalpliler, kimisi de düşünemiyor uzecegini soruyor merakına yenilip ama işin kötü tarafi bunu en yakinlarin bile yapıyor olmasiO sorulara maruz kalmamak için kimseye demedim tüp bebek diye. Zaten her Allahın günü soruyorlardı çocuğun niye olmuyor neden yapmıyorsunuz. Bu hadsizce sorularıda kaldıramam. Kötü kalpli düşüncesiz insan çok var.
Valla ilginç bazen de birkaç gün önden geriden geliyor ya tam bilemiyoruz o yüzdenAy evet Ya bu hesaplamayı nasıl yaptı bilmiyorum ama benim 4 gün embriyosuydu
Kaçta gitcen canım doktoraİnşallah yarın muayene olacam şimdiden korku heyecan başladı
Anam bnm normal emojim pasif siz taklalı emojiye terfi ettinizHahhaa ben de buldum
Bide o var kaynanam evlendiğimin ilk ayında sordu gebemisin diye. Biride dediki çerçöp topladınmıMalesef kuzucum çok kötü kalpliler, kimisi de düşünemiyor uzecegini soruyor merakına yenilip ama işin kötü tarafi bunu en yakinlarin bile yapıyor olmasi
Saat 10 da gidecem . Tek gidecem bide eşim izin alamıyorKaçta gitcen canım doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?