2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Hahahah dur elini kana bulama sakın ne yapalım bizimde sınavımız buymuş sabır ya sabır diyip mucizelerimizi kucağımıza alıcağız inşallah emojilere gelince bak foto ekliyorum ordan tıklayınca sonra kendisi hareketleniyor sitede

Ayyy maşallah canm sağlıkla büyüsün sağlıkla gelsinler inşallah Allah kucağına almayı nasip etsin çok sevindim iki embriyomu transfer edilmişti

Kız dur sende yeni bilgi verme beden 5. Embriyosu geriye atılıyor 3. Gün embriyosudamı atılıyor asıl benim kafamda deli sorular
Ahahah bebeğim gebelik.hesaplama.net diye bir site var ordan baktim adet tarihi ile embriyo transferi arasinda 3 gün oynuyor. Bilmem hangisi doğru sanırım tüp bebek hesabı doğru oluyor çünkü Sezenin sat 8 haziranda 5+5. Benim sat 6 haziran ama transferim ondan bir gun sonra oldugu icin 5+4 görünüyor tup bebege gore. Amaan valla iyice karışıyor kafam

Evet bende o sitede hesapladım ama ne bilim dediğin gibi okudukça araştırdıkça kafa bi milyon

aaaa yaptım sagol kuzu

Hadi hayırlısı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm

Maşallah canım

Ay evet Ya bu hesaplamayı nasıl yaptı bilmiyorum ama benim 4 gün embriyosuydu

O sorulara maruz kalmamak için kimseye demedim tüp bebek diye. Zaten her Allahın günü soruyorlardı çocuğun niye olmuyor neden yapmıyorsunuz. Bu hadsizce sorularıda kaldıramam. Kötü kalpli düşüncesiz insan çok var.

Malesef kuzucum çok kötü kalpliler, kimisi de düşünemiyor uzecegini soruyor merakına yenilip ama işin kötü tarafi bunu en yakinlarin bile yapıyor olmasi

Malesef kuzucum çok kötü kalpliler, kimisi de düşünemiyor uzecegini soruyor merakına yenilip ama işin kötü tarafi bunu en yakinlarin bile yapıyor olmasi
Bide o var kaynanam evlendiğimin ilk ayında sordu gebemisin diye. Biride dediki çerçöp topladınmı ben öyle şeyler toplamıyorum sen toplarsın dedim. Kafaları nasıl çalışıyor anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…