2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ben varya herkese anlattim allah icin boyle damarima dokunacak kimse bisey yapmadi demedi kimsenin hakkının yemiyeyim ama birgün şeyi unutamam yine süreci bilen biri yanimda arkdsimiz cocuk istemiyor diye onu anneligin anne sevgisnin nasil bir sey oldugunu anlatmaya calisiyordu bak o duygu icine bir girdimi goreceksin harika bisey falan derken dayanamayip gidip kusmustum çok ağır gelmisti ki hic oyle şeyler yaşamamıştım. Allah biliyor ya o kızı da gram sevemiyorum suan

İyi
İyi yapmışsın canım öyle insanların eksikliği görülmez zaten.

Vallahi kuzu bizimkiler de öyle üstüme gelen çok olmadı yalan söylemim hatta hani herkes sorup duasını edip geçti ama bu kızda yani sürekli görüştüğüm bir kız bilmiyorum dün ilk defa beni şoka soktu ve eşinin sperminde mi dedi

Tövbe tövbe eskisi gibide değil tüp bebek nasıl olur herkes biliyor. Neredeyse hergün televizyonda bilgi verenler var. Arkadaşım dediğine göre gençte biri cahil kalmış demekki

Ayyy cnm yaaa bana cok dokunan birseyi anlatayimmm dort aile toplandik sadece bizim çocuğumuz yok ev sahibini bag evinde yemek yiyecegiz disarda mi icerde mi yiyelim diye sordu adam tabi ben kizlara sorayim dedim simdi cocuklar üşür diye düşünebilirler dedim neyse kizlar ay bilmemki falan diye cevap verirken adam yanimdaki ablaya dönüp sordu (onunda koca kızı var nişanlı) sende fikrini soyle abla sende annesin dedi :-( ben dona kaldim döndüm iceri gittim ama inan pot kirdigini anlasana gene üzülmem ama o hassasiyeti bile olmadi kimsenin... Ben yasadigim süreci normal gececek bugünler diye karsilarken bazilari umursamazca davranislar sergilediler ve hic affetmiycem onlari

Bide o var kaynanam evlendiğimin ilk ayında sordu gebemisin diye. Biride dediki çerçöp topladınmı ben öyle şeyler toplamıyorum sen toplarsın dedim. Kafaları nasıl çalışıyor anlamıyorum
Cercop ne alaka ki

Tövbe tövbe eskisi gibide değil tüp bebek nasıl olur herkes biliyor. Neredeyse hergün televizyonda bilgi verenler var. Arkadaşım dediğine göre gençte biri cahil kalmış demekki
Genç canım 26 yaşında hatta arkadaş değil halamın kızı yani kuzenim kendisi de yeni şu an 40 gün falan oluyor doğum yaptı 3 çocuğunu sürekli arayıp konuşur yani böyle ben aramasam bile sorar dün arayıp yine konuştuktan sonra işte yok mu bir şey deyince ben de şu an kanda gözüktü ama daha kalp atışını ve keseyi görmedim dedim ya bir şey soracağım sana eşine spermi değil mi dedi ben şok maalesef cahillik zamanla alakalı değil kendini geliştirmeyen cahil kalan cahil oluyor işte

Bi
Bazen düşünüyorum bilseler içimiz nasıl acıyor gene öyle davranırlarmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…