Ona ceza beninde onun yerine verirlerse bana ödül olur cennet olur yerinde gözüm var cok dua edinCeza olacaksa kalsın inşallah gebelerin duası kabul olur
İnsan unutamiyor boyle anlari ve bunu yasatanlari malesefAyyy cnm yaaa bana cok dokunan birseyi anlatayimmm dort aile toplandik sadece bizim çocuğumuz yok ev sahibini bag evinde yemek yiyecegiz disarda mi icerde mi yiyelim diye sordu adam tabi ben kizlara sorayim dedim simdi cocuklar üşür diye düşünebilirler dedim neyse kizlar ay bilmemki falan diye cevap verirken adam yanimdaki ablaya dönüp sordu (onunda koca kızı var nişanlı) sende fikrini soyle abla sende annesin dedi :-( ben dona kaldim döndüm iceri gittim ama inan pot kirdigini anlasana gene üzülmem ama o hassasiyeti bile olmadi kimsenin... Ben yasadigim süreci normal gececek bugünler diye karsilarken bazilari umursamazca davranislar sergilediler ve hic affetmiycem onlari
İşte maalesef böyle patavatsızlar çok ağzının pervazını bilmeyenler şu an döksek hepimizin böyle uzunca bir listesi vardır kalbimizi parça parça edenlerin ama herkes bir gün kırdığı yerden kırılacak ama bunu bilmeden yapanlara değil de gerçekten şu da üzülsün de kalbi kırılsın diye beni inciten hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum kimsede etmez diye düşünüyorumAyyy cnm yaaa bana cok dokunan birseyi anlatayimmm dort aile toplandik sadece bizim çocuğumuz yok ev sahibini bag evinde yemek yiyecegiz disarda mi icerde mi yiyelim diye sordu adam tabi ben kizlara sorayim dedim simdi cocuklar üşür diye düşünebilirler dedim neyse kizlar ay bilmemki falan diye cevap verirken adam yanimdaki ablaya dönüp sordu (onunda koca kızı var nişanlı) sende fikrini soyle abla sende annesin dedi :-( ben dona kaldim döndüm iceri gittim ama inan pot kirdigini anlasana gene üzülmem ama o hassasiyeti bile olmadi kimsenin... Ben yasadigim süreci normal gececek bugünler diye karsilarken bazilari umursamazca davranislar sergilediler ve hic affetmiycem onlari
Emojideki oklavayla dövsek onları içim rahatlardıGenç canım 26 yaşında hatta arkadaş değil halamın kızı yani kuzenim kendisi de yeni şu an 40 gün falan oluyor doğum yaptı 3 çocuğunu sürekli arayıp konuşur yani böyle ben aramasam bile sorar dün arayıp yine konuştuktan sonra işte yok mu bir şey deyince ben de şu an kanda gözüktü ama daha kalp atışını ve keseyi görmedim dedim ya bir şey soracağım sana eşine spermi değil mi dedi ben şok maalesef cahillik zamanla alakalı değil kendini geliştirmeyen cahil kalan cahil oluyor işte
Çokça amin diyelim o zamanOna ceza beninde onun yerine verirlerse bana ödül olur cennet olur yerinde gözüm var cok dua edin
Bence evet , gram hassasiyet olsa insanlik olsa böyle olmazlar mallık kalitsalBi
Bazen düşünüyorum bilseler içimiz nasıl acıyor gene öyle davranırlarmıydı
Bende hayal ettim işteEmojideki oklavayla dövsek onları içim rahatlardı
Aynen cnmnm ben cok sabirliyimdir bunlarin cevabi da verilecek birgünİnsan unutamiyor boyle anlari ve bunu yasatanlari malesef
Bebek için çerçöp diyorduCercop ne alaka ki
HahhahaKim yapmis bunları yaaa
Süper bi hayalBende hayal ettim işte
Yuhhh diyip susuyorum Allah'ın yarattığına emanetine de çöp diyen ne bileyim yaaaaBebek için çerçöp diyordu
Seninki benim hayalden iyiSüper bi hayalıslatıp dövecen birde
Ama siz habire emoji yapiyorsun bunun kolay yolu vardir da simdilik bugunkuk yeterliBende hayal ettim işte
İşin kötü yani çöpe dediği halde yarın bir gün olduğunda da babaanneyim diye ortada gezinecek o kayınvalidenYuhhh diyip susuyorum Allah'ın yarattığına emanetine de çöp diyen ne bileyim yaaaa
Yok artık
Daha neler neler duydu bu kulaklar misafirliğe gitmek istemiyordum artık eve her döndüğümde ağlıyordum.Yuhhh diyip susuyorum Allah'ın yarattığına emanetine de çöp diyen ne bileyim yaaaa
Kolay yolu işte buldum yapıyorumAma siz habire emoji yapiyorsun bunun kolay yolu vardir da simdilik bugunkuk yeterli
Allah iyi insanlara denk getirsin diye boşşa dememişlerDaha neler neler duydu bu kulaklar misafirliğe gitmek istemiyordum artık eve her döndüğümde ağlıyordum.
Kayinvalidesi degildi galiba bir tanıdığı sanirim diyenİşin kötü yani çöpe dediği halde yarın bir gün olduğunda da babaanneyim diye ortada gezinecek o kayınvaliden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?