- 24 Temmuz 2021
- 1.474
- 1.594
- 53
- 39
Nasil kolay yolsa kirk yil düşünsem iki nokta rmir bebek yazmak aklima gelmezKolay yolu işte buldum yapıyorum
Ha pardon özür dilerim ben kayınvalidesi öyle demiş sandım bir an o yüzden kızdımBide o var kaynanam evlendiğimin ilk ayında sordu gebemisin diye. Biride dediki çerçöp topladınmıben öyle şeyler toplamıyorum sen toplarsın dedim. Kafaları nasıl çalışıyor anlamıyorum
Hahaha ya hep ya hiçAnam bnm normal emojim pasif siz taklalı emojiye terfi ettiniz
HahahhaNasil kolay yolsa kirk yil düşünsem iki nokta rmir bebek yazmak aklima gelmez
Yorum yapılan yerde yukarıda üç nokta var ordan buldumSeninkiler daha güzel bende bunları bulamadım bak
BakNasil kolay yolsa kirk yil düşünsem iki nokta rmir bebek yazmak aklima gelmez
İyi kurcalamışsın valla hepimiz yaptıkYorum yapılan yerde yukarıda üç nokta var ordan buldum
:Nasil kolay yolsa kirk yil düşünsem iki nokta rmir bebek yazmak aklima gelmez
Hahahhaya benimkinede gelmez kızlar yapınca denedim buldum oklavalı olan içinde sinirli yazmak lazım
Biliyorsunuz ki bu süreçte girmediğimiz ameliyat vs stresli hiç bişey kalmadı ama benim için en korkulu ve heyecanlı olanı kalp atışını duymaya gideceğimiz gündü yok böyle bi heyecanİnşallah yarın muayene olacam şimdiden korku heyecan başladı
Kız anne yazacaksın Allah seni:
hamileyi deneyim bakim :gebe : hamile : duvartoslayan yok olmuyor ahahahah
Sayende
Duvartoslayan ne bu arada:
hamileyi deneyim bakim :gebe : hamile : duvartoslayan yok olmuyor ahahahah
Vayyyy hic yukarı bakmamisimYorum yapılan yerde yukarıda üç nokta var ordan buldum
Sondaki hareketli kizgin var ya o ahahahahahDuvartoslayan ne bu arada
Allah'a seni kız öyle yazılır mı sinirli yazınca çıkıyor odaSondaki hareketli kizgin var ya o ahahahahah
Ne bileyim ogrendikAllah'a seni kız öyle yazılır mı sinirli yazınca çıkıyor oda
Hepimiz deniyeceğiz vay bu forumun halineNe bileyim ogrendikhepsini deniycem bundan sonraaa
Aynen öyle valla emojilerden mesaj yazan oomaz artikHepimiz deniyeceğiz vay bu forumun haline
Ne yapalım güzeller amaAynen öyle valla emojilerden mesaj yazan oomaz artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?