- 24 Temmuz 2021
- 1.474
- 1.594
- 53
- 39
Ama o daha gebe yaaaaaaKız anne yazacaksın Allah seni
Salanan beşik ve çocuk anne yazınca diğer gebe olan anneadayı yazınca çıkıyorAma o daha gebe yaaaaaa
Ben bişey yazmıyorum bu yorum kısmındaki yerden hepsi çıkıyorSalanan beşik ve çocuk anne yazınca diğer gebe olan anneadayı yazınca çıkıyor
Tamam kolay yolunu ogrendik de benim anlamadığım sen nerde okuyorsun bunlari soyle yazinca cikar boyle yapinca cikar diyeSalanan beşik ve çocuk anne yazınca diğer gebe olan anneadayı yazınca çıkıyor
Oyy kuzum olsun napalim girmeden önce yaz çıkınca yaz biz yanındayız senin. Güzel haberler ver bizeSaat 10 da gidecem . Tek gidecem bide eşim izin alamıyor
Başta bilmedik yazdık kuzum şimdi sen söyleyince buldukBen bişey yazmıyorum bu yorum kısmındaki yerden hepsi çıkıyor
Katılıyorum cidden nerden biliyorsun yazınca çıkacağınıTamam kolay yolunu ogrendik de benim anlamadığım sen nerde okuyorsun bunlari soyle yazinca cikar boyle yapinca cikar diye
Uzerinelerine tiklayinca da ne yazınca cikacagi yaziyorTamam kolay yolunu ogrendik de benim anlamadığım sen nerde okuyorsun bunlari soyle yazinca cikar boyle yapinca cikar diye
Katılıyorum cidden nerden biliyorsun yazınca çıkacağını
HahhahaTamam kolay yolunu ogrendik de benim anlamadığım sen nerde okuyorsun bunlari soyle yazinca cikar boyle yapinca cikar diye
Ben daha zoruyla uğraşmışım deseneUzerinelerine tiklayinca da ne yazınca cikacagi yaziyor
Ay çok şükür beni anlayan biri cikti yaaaKatılıyorum cidden nerden biliyorsun yazınca çıkacağını
Şuan burada yaptigi emojinin ustune uzun tiklayin mesela halay yaziyorHahhahane sen sor ne ben anlatayım hemen mesela sen bir Bir şey yazdığında ya da bir şey yaptığında ben bulamıyorum ya mesajını kopyalıyorum kendi mesaj kısmına yapıştırıyorum orada her şey çıkıyor ve çözüyorum uğraşıyorum işte
Valla ben de kopyalıyorum ama ben telde olmuyor demek ki aman neyse sonucta ogrendik sagolun kizcelerimmmmHahhahane sen sor ne ben anlatayım hemen mesela sen bir Bir şey yazdığında ya da bir şey yaptığında ben bulamıyorum ya mesajını kopyalıyorum kendi mesaj kısmına yapıştırıyorum orada her şey çıkıyor ve çözüyorum uğraşıyorum işte
Evet gördüm bütün yolları öğrendik neyseŞuan burada yaptigi emojinin ustune uzun tiklayin mesela halay yaziyor
Aynen hatçeye değil netçeye bakalımValla ben de kopyalıyorum ama ben telde olmuyor demek ki aman neyse sonucta ogrendik sagolun kizcelerimmmm
Bir elin nesi var iki elin alkis tutan sesi varEvet gördüm bütün yolları öğrendik neyse
HahahahBir elin nesi var iki elin alkis tutan sesi var
Heeeeeee simdi oldu iste anladimmmŞuan burada yaptigi emojinin ustune uzun tiklayin mesela halay yaziyor
3 nokta olan yerden butun emojiler cikiyor ya hangisini begendiysen onun uzerine uzun basinca onlarda cikiyor yazilariHeeeeeee simdi oldu iste anladimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?