- 24 Temmuz 2021
- 1.474
- 1.594
- 53
- 39
Tamam tamam o is bende3 nokta olan yerden butun emojiler cikiyor ya hangisini begendiysen onun uzerine uzun basinca onlarda cikiyor yazilari
İnşallah canım benimBiliyorsunuz ki bu süreçte girmediğimiz ameliyat vs stresli hiç bişey kalmadı ama benim için en korkulu ve heyecanlı olanı kalp atışını duymaya gideceğimiz gündü yok böyle bi heyecanseni çok iyi anlıyorum canısı inşallah hayırlı haberlerle dönersin
İyiki varsınız zatenOyy kuzum olsun napalim girmeden önce yaz çıkınca yaz biz yanındayız senin. Güzel haberler ver bize
Evet canım valla tek temennimiz bu Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin gerisi önemli değil gerçektenValla ilginç bazen de birkaç gün önden geriden geliyor ya tam bilemiyoruz o yüzdensağlıkla büyüsünler de gerisi önemli değil
Ayy hadi bakalım canım aklındaki soruları sor bize de anlat aydınlanalım birlikteBen suan doktorda beklemekteyim
Ayyyy cnmm hadi gör guzel bebisini de bize anlatta teyzelerini merakta birakmaBen suan doktorda beklemekteyim
Yaa çok afedersin nerden çıkardın şuan hiç fikrim yok adının Leyla olduğunu. Merve :)Kuzum benim adım Mervekaçtır Leyla dedin söylemeye kıyamadım hepimiz yaptıracağız o tetenozları desene
Sıkıntı yok canm azelya'dan esinlenmiş olablirisn belkide olur öyleYaa çok afedersin nerden çıkardın şuan hiç fikrim yok adının Leyla olduğunu. Merve :)
Aynen yaBiliyorsunuz ki bu süreçte girmediğimiz ameliyat vs stresli hiç bişey kalmadı ama benim için en korkulu ve heyecanlı olanı kalp atışını duymaya gideceğimiz gündü yok böyle bi heyecanseni çok iyi anlıyorum canısı inşallah hayırlı haberlerle dönersin
Cikmistir bu saate kadar diye düşünüyorumS_lidya kuzu doktor da mısn daha
Bişeye daldı trafiğe takıldı galbaCikmistir bu saate kadar diye düşünüyorum
Hayırlı haberlerle dönsün inşallah belkide güzel haberler aldı bizi unutuBişeye daldı trafiğe takıldı galba
Yüzde yüz bebisinin fotosuna bakip bakıp duruyordur o şimdiHayırlı haberlerle dönsün inşallah belkide güzel haberler aldı bizi unutu
Evet evet olabilir olsundaHayırlı haberlerle dönsün inşallah belkide güzel haberler aldı bizi unutu
Ağlak ağlakYüzde yüz bebisinin fotosuna bakip bakıp duruyordur o şimdi
Valla hayat pahalilkgi boyle devam ederse eskiye dönüş yapicaz galiba yok oyle hazir giyim falan
Bebişlere neler örcez kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?