Yetkili servis kuzu otomotiv deKuzum sen nerde çalışıyodun
oksapar vurduktan sonra hiç ovalamayın ve iğnenin delik kısmının üste gelmesine dikkat edin benim hiç morarmıyor çok şükür deneye deneye çözdümEvet benimde hep aklimda olan bir sorudur bu bende bildigim bir pihtilasma sorunu yok bende oyuzden tup bebek yapan herkes kullanıyor diye düşünüyorumbu arada cok gecmis olsun canim inşallah hafifce atlatin
Oksapar cekerken kan gelirse net morartiyor ben ilk günler cok morariyordum simdi hic morarmiyor nasil cozdum bilmiyorumoksapari bir tarafa progestan dexi bir tarafa yapiyorum. İkisini ayni yere yapinca net morariyor
İğnenin delik kısmı derken?oksapar vurduktan sonra hiç ovalamayın ve iğnenin delik kısmının üste gelmesine dikkat edin benim hiç morarmıyor çok şükür deneye deneye çözdüm
iğnenin ucuna bakınca anlıcan beni şimdi tarif edemedimİğnenin delik kısmı derken?
Heeee anladim dur bakalim yarin deneyeyimiğnenin ucuna bakınca anlıcan beni şimdi tarif edemedimsivri kısmı alta gelecek
UV evet çok yorucu heyette çok iyi yapmışsınYetkili servis kuzu otomotiv de
Hahha bnde 4 yılda 2 dümdüz battaniye kalın şişle bide elle örülen bi tulum gibi bi battaniye örmüştüm can sıkıntısından her kış bi tane :)Ben bi civciv ördüm yeğenime alsam daha iyiydi cidden çok pahalı olmuş ipler 23₺ bir çilesi
dene dene ve iğneden sonra ovuşturmaHeeee anladim dur bakalim yarin deneyeyim
Hic ovusturmam zaten ama ara verip tekrar basladim ben şimdi oluyor morarma sanki acemiyim yadene dene ve iğneden sonra ovuşturma
Ya ben atkıdan başka birşey öremiyorum onda da ilmik kaçırıyorum mutlaka
Bebişlere neler örcez kızlar
Ohh cok sevindim canim. 1 ay keyifle buyut bebeni insallah evinde huzurla, sonra bir ara ugrarsin ise sonra yine rapor derken alirsin bebeni hayirlisiyla kucaginaÇıktım kuzular baya bekledik orada ondan sonra kendi doktorumla ilk muayenemdi biraz uzun tuttuk bide son randevu olduğmuz iicin bekleyen yoktu rahattikherşeyden once cok guzeldi o kalp atışını duymak pit pit pıt diye karından bakti ona ragmen cok rahat duyuluyordu ses ve büyümüş yani ilk gördüğümde bir nokta gibiydi şimdi vücut sekli daha çok görünüyordu. Doktorum bakin surada bir parilti var goruyomusunuz dedi böyle yanip sönüyor iste o kalbi dedi 165 lere cikmis kalp atisi sonra sohbet tadinda geçirdik 10. Haftadan sonra ilaclari azaltarak birakcagim oksapar kanda pihtilasma olmasini onlemek icin onemliymis. Ufak tefek kanamalar normalmis kesede hic bir problem yok haftaya uyumlu. Vucudumuz hormon ilaclarina çok alıştığı icin tepki verebilirmis birakirken kanama gibi yine konusurz endise etmeyin dedegm surece bana guvenin dedi. Bu ara biraz randevulari siklastiralim takip etmek istiyorum dedi o yuzden her hafta kontrol verdi bi sure bakayim unuttugum bisey var mi hepsi boyle galiba he bide aldim bir ay heyet raporu yatcam
Ben de hic gelemem oyle işlereYa ben atkıdan başka birşey öremiyorum onda da ilmik kaçırıyorum mutlakabir sey oremeyecegim desene
. Neyse neneleri örsün
akşam dışarı çıkalım dedik hem markete gideriz hem yürürüz biraz, yazlığa yakın avm varmış bir girdik ebebek tabi hemen daldım. Kızlar ya eskiden herşeyi almak isterdim, şimdi bir şey alasım gelmedi ya, kendime çok şaşrıdım. Benimki de şaşırdı, nasıl elimi boş mu çıkıcaz dediBen de hic gelemem oyle işlereörsün valla ebesi nenesi artikin
Maşallah canısı yani 3 gün sonra için değer evet fazla ikiz olabilirKızlar bugun son kanı da verdim 2 temmuz transferdi 15 temmuzda 762 ydi bugun 3251 cıktı artış nasıl sizce ikiz olma ihtimali var mı
Birde bugun oksaparı kesmemi söylediler daha vurulmama gerek yokmus progestan ve folik asitle devam ediyoruz
Ben de böyleyim ya bi sürü şey almak istiyordum şimdi elim hiç bişeye gitmiyor cinsiyeti bekliyorum sanırımakşam dışarı çıkalım dedik hem markete gideriz hem yürürüz biraz, yazlığa yakın avm varmış bir girdik ebebek tabi hemen daldım. Kızlar ya eskiden herşeyi almak isterdim, şimdi bir şey alasım gelmedi ya, kendime çok şaşrıdım. Benimki de şaşırdı, nasıl elimi boş mu çıkıcaz dediçok garip
Valla bana kalırsa üçüz bile olabilirKızlar bugun son kanı da verdim 2 temmuz transferdi 15 temmuzda 762 ydi bugun 3251 cıktı artış nasıl sizce ikiz olma ihtimali var mı
Birde bugun oksaparı kesmemi söylediler daha vurulmama gerek yokmus progestan ve folik asitle devam ediyoruz
Benim hic oylebir istegin olmadigi icin bunca yil garip gelmedi banaakşam dışarı çıkalım dedik hem markete gideriz hem yürürüz biraz, yazlığa yakın avm varmış bir girdik ebebek tabi hemen daldım. Kızlar ya eskiden herşeyi almak isterdim, şimdi bir şey alasım gelmedi ya, kendime çok şaşrıdım. Benimki de şaşırdı, nasıl elimi boş mu çıkıcaz dediçok garip
O da var doğru ama ben bebek pembesini de hiç sevmem benk mavisini de. Bir tek kızların fırfırlı şeylerini çok seviyorum fırfır için cinsiyeti beklemek lazım. Kıyafet renklerini hiç sevmedim. 1 tane pastel renk hastane çıkışı gördüm 3 parçaydı sanki 340 lira, ben mi abartıyorum, el kadar leye 340 çok değil mi ya? Birkaç yıl önce çok bependiğim o zamanlar 3-4bin olan bebek arabası 19bin olmuş şok oldumBen de böyleyim ya bi sürü şey almak istiyordum şimdi elim hiç bişeye gitmiyor cinsiyeti bekliyorum sanırım
Evet gerçekten çok pahalı cinsiyeti öğrendikten sonra alışverişe başlamak lazım çünkü son aylara bırakınca bir anda yüklenmiş olucaz maddi açıdan sıkıntı. Bu sebeple cinsiyeti öğrenir öğrenmez almaya başlarım. Bi de bana e bebek civil falan hiç hitab etmiyor instağramda çok güzel şeyler görüyorum %100 pamuk erkek kız çok güzel şeyler. Neyse yeni grubu açınca detaylandıralım bu konularıO da var doğru ama ben bebek pembesini de hiç sevmem benk mavisini de. Bir tek kızların fırfırlı şeylerini çok seviyorum fırfır için cinsiyeti beklemek lazım. Kıyafet renklerini hiç sevmedim. 1 tane pastel renk hastane çıkışı gördüm 3 parçaydı sanki 340 lira, ben mi abartıyorum, el kadar leye 340 çok değil mi ya? Birkaç yıl önce çok bependiğim o zamanlar 3-4bin olan bebek arabası 19bin olmuş şok oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?