2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

oksapar vurduktan sonra hiç ovalamayın ve iğnenin delik kısmının üste gelmesine dikkat edin benim hiç morarmıyor çok şükür deneye deneye çözdüm

Ohh cok sevindim canim. 1 ay keyifle buyut bebeni insallah evinde huzurla, sonra bir ara ugrarsin ise sonra yine rapor derken alirsin bebeni hayirlisiyla kucagina

Ben de hic gelemem oyle işlere örsün valla ebesi nenesi artikin
akşam dışarı çıkalım dedik hem markete gideriz hem yürürüz biraz, yazlığa yakın avm varmış bir girdik ebebek tabi hemen daldım. Kızlar ya eskiden herşeyi almak isterdim, şimdi bir şey alasım gelmedi ya, kendime çok şaşrıdım. Benimki de şaşırdı, nasıl elimi boş mu çıkıcaz dedi çok garip

Maşallah canısı yani 3 gün sonra için değer evet fazla ikiz olabilir Sağlıkla sıhhatle nasip olsun canım gözün Aydın

Ben de böyleyim ya bi sürü şey almak istiyordum şimdi elim hiç bişeye gitmiyor cinsiyeti bekliyorum sanırım

Valla bana kalırsa üçüz bile olabilir maşallah saglikla ilersin

Benim hic oylebir istegin olmadigi icin bunca yil garip gelmedi bana

Ben de böyleyim ya bi sürü şey almak istiyordum şimdi elim hiç bişeye gitmiyor cinsiyeti bekliyorum sanırım
O da var doğru ama ben bebek pembesini de hiç sevmem benk mavisini de. Bir tek kızların fırfırlı şeylerini çok seviyorum fırfır için cinsiyeti beklemek lazım. Kıyafet renklerini hiç sevmedim. 1 tane pastel renk hastane çıkışı gördüm 3 parçaydı sanki 340 lira, ben mi abartıyorum, el kadar leye 340 çok değil mi ya? Birkaç yıl önce çok bependiğim o zamanlar 3-4bin olan bebek arabası 19bin olmuş şok oldum

Evet gerçekten çok pahalı cinsiyeti öğrendikten sonra alışverişe başlamak lazım çünkü son aylara bırakınca bir anda yüklenmiş olucaz maddi açıdan sıkıntı. Bu sebeple cinsiyeti öğrenir öğrenmez almaya başlarım. Bi de bana e bebek civil falan hiç hitab etmiyor instağramda çok güzel şeyler görüyorum %100 pamuk erkek kız çok güzel şeyler. Neyse yeni grubu açınca detaylandıralım bu konuları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…